PhilipMorris

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2011. március 2. (11 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2013-10-15 13:25:34 Taxi Driver (1976) / Taxisofőr PhilipMorris (?) #99

Miért akarja kinyírni a szenátort mikor ő a legnagyobb rajongója?

Nagyon vártam a filmet mivel az első rész kedvenceim között van, hát nem lett egy nagy durranás de még azért elviselhető ,akad pár poén is itt ott .
Szerintem ebből egyébként sem lehetett volna sokkal többet kihozni sztori szempontból, már kétszer leadták ugyanazt. Kellett volna harmadszor is?
Ehelyett kaptunk inkább valami akció vígjáték félét meg sikerült összekötni a sztorit még ha picit erőltetetten is. Még így is minden szempontból veri az előzőt . Nem is értem hogy lehet azt a filmet egy rossznál feljebb osztályozni mikor olyan pofátlanul vászonra hányták az eredetit egy az egyben.
Itt legalább próbálkoztak valami kis eredetiséget belevinni .
Azt meg nem értem hogy Phillips milyen határt lépett át a zsiráffal :)
Az "elegánsabb" poén ha segbekúrnak valakit?
Egyébként poénnak szánva embert is fejeztek le filmben nem csak állatot.
A stáblista utáni jelent tényleg jó, nem lennék meglepve ha pár év múlva megint feltűnne a farkasfalka.

Die Hard filmnek nézhetetlen , akció filmnek szimplán csak rossz . De miért kéne szimpla akcióként tekinteni a filmre ha címe A Good Day to Die Hard ?
Az előző résznek már nem volt meg a hangulata de legalább tisztességes iparosmunkának lehetett nevezni ,ez viszont egy gyalázat!
Mert szerintem akárki akármit mondhat egy jó akciónak ,egy jó Die Hardnak kell egy jó sztori,forgatókönyv és rendesen megfaragott fő gonosz. Hiszen mitől olyan zseniálisak a régiek?
Ha egy klisés répát csócsáló nagyképű buta figura lett volna Hans helyett az első rész fő gonosza most valószínűleg nem lenne ez a hozzászólás.
Egy rossz vicc ez a film ganxta mint maffiózó , három másodperces snittek ,idegesítő kamerarángások , rémes rendezés és operatőri munka. Az ifjabbik McClane-t alakító nóném faszi "játéka" meg kiakaszt.

2013-04-06 21:51:51 Rounders (1998) / Pókerarcok PhilipMorris (?) #16

A legjobb pókeres film ami eddig készült. Jók az alakítások és többnyire reálisan ábrázolja a játékot nem úgy mint például a Pókerbárbaj című förmedvény. Pedig még jóval a poker boom előtt készült a film mégis elég elismert alkotássá lett bár mai szemmel nézve szemet szúrnak dolgok és az ,hogy itt lenne az ideje egy újabb pókerfilmnek neki állni mert bizony az elmúlt tizenöt évben rengeteget változott minden a játék körül . Az online póker berobbanása egy új szintre emelte a játékot ,huszonéves gyerekek játszanak nap mint nap dollár milliókkal online amit rendszerint egy pár dolláros befizetésből építettek . Nagy filmet lehetne csinálni például egy Isildur1 történetből ,a nép is enné rendesen hiszen ma már egyre több és több ember ismerkedik meg a pókerrel. Háálivúd előbb utóbb úgyis nekilát :)

Most ne már. :)
Szerinted csak azért van a végén az a felvétel, hogy megmutassa a szörny egy földönkívüli? Ráadásul ilyen homályosan . Tök egyértelmű hogy csak a katarzist akarták elérni, ilyen erőltetett hatásvadászattal .

előzmény: flake (#61)

Ez a zárás csak szerintem lopta a Cloverfield végét? Ugyanígy ott is kiszedtek minket a történetből és betettek egy kis videót ami még a szerelem alatt lett felvéve,hogy ezzel majd aztán katarzist csinálnak. Mondjuk szerintem ez elb*aszott erőltetett és giccses volt a Cloverfieldben is. Itt már tűrhetőbb volt de még mindig jobb lett volna ha kivágják , jól mondta ChrisAdam. Egyébként ha egy picit sötétebb a befejezés és nincs kamerarángatás feleslegesen például a párbeszédeknél sokkal jobb lehetett volna. Meg a forgatókönyvre is ráférne egy kis igazítás .
De összességében egész jó kis film.

Ezzel sikerült megnéznem Affleck mind a három eddigi filmjét és határozottan állíthatom ,hogy egy kiváló rendező aki utolérhetetlenül teremti meg Boston álmoskás, dohányfüstben úszó hangulatát .
A távlati képek a városról, a bevezető képsorok C.Affleck kommentálásával gyönyörűen visz be minket a város sötétebb negyedeibe . Ahol aztán szépen lassan kezdetét veszi egy hosszú , hosszú nyomozás aminek a végére úgy összegabalyodik minden hogy csak na. A film nem túl pörgős de nem is vontatott , C.Affleck tűrhető a szerepben bár lehetett volna jobb embert is találni a munkára viszont kárpótolhat minket a két öreg róka főleg Harris játéka .
A vége pedig
tökéletes olyan amilyennek lenni kell ,szerencsére nem kaptunk egy újabb hálivúdi atomheppiendet :) Szorítottam is ,hogy ne rontsa el magát a film és ne is hazudtolja meg magát a főhős hisz ő mondja a film legelején : "Mindig is hittem abban ,hogy vannak dolgok amiket nem mi választunk meg,a város a környék ahol élünk a családunk. Vannak dolgok amikbe nincs beleszólás a lánynak az anyjánál a helye . Aflleck csupán Bostont és a bostoni emberek életét mutatja be a nézőknek ,mert "Ebben a városban néha nem könnyű az élet".

Én szívesen foglalkoznék filmekkel csak sajnos nem tehetem meg, hogy a közel jövőben egy ilyen fősulira menjek. Meg hát azért ide sokat kell tanulni ,kismillió filmet kell megnézni és ha ez meg is van a tehetséget nem lehet bemagolni.Persze Q.T is tékásként kezdte de ez nem túl gyakori dolog,meg MO-ról kitörni megint szép kis feladat. Mondjuk szerintem az oldal kilencven százaléka örülne ha a hobbiáért fizetnék :)

Todd Phillips most megígérte hogy nem csinál egy harmadik első részt is . Állítólag az új, Alan diliházból való megszöktetéséről fog szólni. Hát nagyon kíváncsi vagyok ,hogy valóban lesznek eredeti ötletek vagy marad az első másolása.

Nagyon jó sorozat ,mivel a Rescue Me sajna már megszűnt a Supernatural pedig nagyon leadta a színvonalat legkedveltebb sorozatom lett a HIMYM . Szerintem egy Jóbarátok felturbózott változat ez ,mármint az alaptöltet ugyanaz de itt levagdosták a Jóbarátok hibáit, és persze hogy húzzák a nézők agyát is van egy fő szál ami ugye a Jóbarátokba nincs. A karakterek tökéletesek ahogy telnek az évadok az írók nem engedik ,hogy megunjuk őket kapunk valami új infot róluk valami kis titkot . És persze változnak a lényeg ,hogy nem zombikat kell bámulni 8 évadon keresztül. Amellett ,hogy jó poénok vannak benne alapvető kis életigazságok és tanulságok jönnek elő némely epizód végén. A kedvencem a 6. évad "Befejezetlen" című epizódja és a végén Ted monológja ,nagyon igaz.Az utalások és tisztelet adások például az Annie Hall-nak már csak hab a tortán. Hát kívülről fújom az összes részt :)

Összes komment...