edi95

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2011. január 2. (9 év, 9 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Na akkor én meg bevédem egy kicsit :)
Szerintem meg ez egy kifejezetten jó előzmény film volt,meg volt benne a kihagyhatatlan üldözés ami kell egy láncfűrészes filmhez volt olyan helyzet ahol feszítették kicsit a hangulatot és persze egy kis vér meg végtagok gazdájuk hiányában, szoval volt minden ami kell.
Az meg hogy ez a film undorító meg arról szól hogyan kell embert ölni...hát igen ott a címében texasi láncfűrészes MÉSZÁRLÁS. :)
Akkor mondok 2 undoríto horrort mert ez tökre nem volt az :grotesque, regoregitated sacrifice. Ha a láncfűrészesen hánytál akkor ezek a filmek kinyírnak szóval ne is nézd meg őket.
A filmre visszatérve egyáltalán nem rossz, egy próbát bárkinek megér nálam izmos 7/10 =4

Na azért a hihető alptörténet az túlzás. Ha jól emléxem akkor még kocsival is mentek a filmben és az ugye benzinnel megy ami egy vizivilágban nem létezik. Működőképes fegyverek sem lennének de még ha valahonnan fent maradtak volna akkor is kell lőszer.
Na meg honnan tud vezetni a csávó? A filmben vezetnek repülőt,kocsit,légballont... De ezek csak az apró dolgok az hogy a víz fullosan elborítja a világot teljesen szürreális dolog.
Amúgy nem egy rosz film ez de 6/10 többet semmikép sem tudok rá adni mert lehetett volna ez egy nagyon jó film is ha nincs benne ennyi sablon meg meseszerű történet.

előzmény: Horváth Szabolcs (#3)

2011-02-19 21:34:29 Jumper (2008) / Hipervándor edi95 (?) #29

Szerintem nem unalmas sőt kifejezetten élveztem a filmet , nekem teljesen átjött a határtalan szabadság ami nagyon jó hangulatot adott a filmnek . Az effektek rendben voltak az akciók is tetszettek bár tényleg egy kicsit se füle se farka a történet ..... a lényeg hogy 7/10 ami még belefér a 4 es be .

Most kommentelek mert még friss az élmény. Bevallom többet vártam a filmtől ha belegondolok hogy 4 golden globe díjat kapott és 8 oscarra jelölték. A legjobb dráma kategóriába biztos hogy nem adtam volna neki a golden globet mert akkorát nem ütött , 20 perce fejeztem be a filmet de nincs meg az a bizonyos hatás amit egy igazán jó dráma után kell érezni ,nem gondolkodtat el . A színészi játék viszont nagyon ott volt ,Eisenberg óriási továbblépést mutat a popcornmoziktól eddig a szerepig , az új pókember filmmel kapcsolatban is sokkal jobb hangulattal fordulok hogy láttam Andrew Garfieldot játszani aki ismételten nagyon jó volt,Justin Timberlake pedig a hivatásos színészek mellett is megállta a helyét mert tudomásom szerint eredetileg énekes a csávó . Szóval én inkább a szerepekre osztogatnám a díjakat mintsem a filmre . A film sem volt rossz de nekem inkább a párbeszédek maradtak meg.
Nah szóval jó film volt ez de én is inkább azon emberek táborát fogom erősíteni akik erősnek tartják ezt a rengeteg díjat : 8/10 = 4 .

2011-02-19 13:01:46 Ghost Rider (2007) / A szellemlovas edi95 (?) #27

Ne szoljuk le Caget , szerintem az akciófilmjei is jók főleg az ál/arc és a fegyencjárat.
Belátom ez nem volt egy erős alkotás de nem is vártam tőle egy die hard szintü akciót és amúgy is képregény adapt ezért egy közepes 6/10= 3 .

2011-02-13 19:00:46 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] edi95 #9693

Köszönöm és mégegyszer bocsánat !

--
Áthelyezve a(z) Inception topikból.

2011-02-13 13:44:07 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] edi95 #9691

Utólag bocsánat a nem letakart spoilerért , aki még nem láttam a filmet ne olvassa el kommentem !

--
Áthelyezve a(z) Inception topikból.

2011-02-13 13:39:22 Inception (2010) / Eredet edi95 (?) #503

Már megvan vagy 3 hónapja hogy utoljára láttam a filmet és én úgy emléxem hogy a végén megpörgette a totemet és az nem dőlt el tehát ez az a nagy "csattanó" amit a végére az arcunkba kaptunk ami szerintem elég kiszámítható volt. Amúgy nem egy rossz film de tényleg sok helyen túl lett kombinálva , ezzel nem azt mondom hogy nem lehet megérteni a filmet csak azt hogy sokkal egyszerűbben is el lehetett volna vezetni ezt a szálat , a négyese azért meg van mert a látvány és a hang messze pótol mindenért egy közepesen erős 8/10 nálam ami = 4 .

a 7. ik menyország sztárja azóta egy kicsit megnőtt hogy pontosabban fogalmazzak 30 éves :)

előzmény: Bbazsa (#8)

Majdnem megkapta a 3ast de ahhoz még egy kicsit többet kellett volna nyújtania , így csak 4/10=2
Csalódtam a filmben többet vártam :(

Összes komment...