kisseva

(kitiltva)

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2010. december 19. (11 év, 8 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Kedves Ivan,
miért kéne visszafognom magam? Már kérdezni sem lehet? Te is tudod, hogy működik ma is hálózat, több is.
A filmmel az a fő bajom, hogy kellett volna hozzá még vagy 10 millió, hogy hibátlan legyen a körítés. Én még vagy egy tucaqt hibát találtam benne az ezen a topicon leírtakon túl, de ettől még nagy élveztem.
Más: az az ájtatos kigyúrt rab nem Száva Lajos, a Sárgalábú?

...és az ügynökökét is jó olvasni! Kedves Cucu, vajon ez volt a fedőneved is a III/hanyaséknál?

Tisztelt Urak!
A filmnek hatalmas sikere van, telt házakkal megy az art mozikban. Furcsa mód mindenkinek tetszik - az egész baráti köröm elájult tőle,pedig van köztük balos és jobbos is.
A film kisebb szakmai hibáit feledtetik a témaválasztás, a szakmai egyéniség,a bátorság, kiváló színészi játék. Ennyi jó színészt ritkán látni együtt,Andorai élmény, Lukács fantasztikus, Karalyos az új generáció,Kubik a felnőtt Réka. A történet elképesztő, csak az utálhatja, aki érintett valamennyire... Ezt a történetet csak a 80-as évek stílusában lehetett elmesélni -aki a Szomszédokkal hasonlítja össze, az nem ért az egészből semmit. Az egy szappanopera/lektűr volt, ez pedig egy dráma a javából, amely a miéletünkről szól.A rendezőnek épp a vita elindítása (is) volt a célja: beszéljük már ki, mi is történt miért.
Más: ne beszéljünk midnig mellé.Megnéztem az indavideón Dézsy 1992-94-es Pincebörtönét, abban Baxant (és nem Bakszant!) Olga beszél az Andrássy úti savas kádakról - Győrffy Miklós mikrofonja előtt! Baxant elvtársnő csak tudta miról beszélt, Rajk közvetlen munaktársa, szeretője volt.
Szóval ne keverjük a szezont a fazonnal, Az ügynökök stb. minden gyermekbetegsége ellenére élvezhető és fontos film, sorjázatlanságai elnézhetők más filmrendezők marhaságaihoz, közönség-ellenességeihez képest. Aki bírálja,előbb nézze meg.

Összes komment...