Regisztráció: 2010. augusztus 22. (14 év)
Bemutatkozás
Kedvencek
Műfajok: dráma, horror, sci-fi, thriller
Nem:
Sorry to Bother You Bocs, hogy zavarom |
5 | 2019-08-11 | 3,5 (137) |
Spring Újjászületés |
5 | 2019-08-11 | 3,7 (94) |
A Swamp Thing elhanyagolható, a Doom Patrol viszont kötelező darab :)
előzmény: HejjaX (#3649)
Hihetetlen, hogy ennyi év távlatából már mennyivel egyszerűbb a helyzet. Felix és Martin szerintem nem ugyanaz az ember, ahogy Vera és Claudia sem ugyanaz a nő, ennél sokkal egyszerűbb a helyzet. Felix a pince/alagút falát csáklyázó Martint hallja, ebbe kezd némileg bekattanni és valószínűleg már akkor is hallja a hangokat, amikor nincsenek is. Claudia rázárja az inzulin sokkot kapott férjére a pinceajtót. Mondjuk szerintem Martin nem ezért veri át a falat Fexlinél, egyszerűen csak régészként kíváncsi rá, hogy mit rejt és hová vezet az alagút. Az kétségkívül érdekes, hogy ugyanaz a színésznő játssza Claudiát és Verát is, emiatt lehet benne némi szimbolizmus, de szerintem egyszerűen a nézők összezavarása volt az oka. Az, hogy Vera kihez beszél a konyhában, az az utolsó jelenettel egyértelművé válik. Szeretem ezeket a spanyol okos krimiket, thrillereket, ha esetleg nem láttátok még, akkor a Contratiempot is érdemes megnézni a témában.
előzmény: safranyn (#1)
A fenéket kell megváltoztatni. Ez a magyar forgalmazó hülyesége volt, aki jól láthatóan nem tudta, hogy az véletlenül sem csavar, hogy nem véletlenül ébred fel Lawrence. Az idióta "nem véletlenül ébredtünk fel mondat el sem hangzik a filmben, csak a magyar előzetesben.
Egészen vállalható dvd-kategória. Elalvás előtt tökéletes.
Biztosan csak a hájp okozta a csalódást, de ez egy rettenetesen gyenge vígjáték volt.
Felteszem magamnak a kérdést: hogy tarthatok egy olyan filmet zseniálisnak amit meg sem értettem teljesen?
hát ennél sokkalta többet vártam. nem túl nagy költségvetésű film
Hihetetlenül összerakott film Jamin Winans stílusban
Minden idők egyik legjobbja nálam, érthetetlen, hogy hogy nem jutott el a nagyközönséghez
Én elég sok mindent elbírok, de ez az egyik legborzalmasabb filmélményem evör.