Regisztráció: 2010. augusztus 20. (11 év, 10 hónap)
Nem: nem publikus
X |
4 | 2022-04-20 | 3,5 (71) |
The Batman Batman |
5 | 2022-04-19 | 3,7 (358) |
De nem, a gengszer fogalom az erőszakhoz kapcsolódik; ütnek, ölnek stb. Ezek brókerek csak lopnak, csalnak stb, teljesen más csoport a bűnözők között.
előzmény: The Cortez (#159)
Szvsz 3*3 klasszikus filmje van, nekem legalábbis :) Nem sorolom fel őket, csak megemlítem azt a kettőt, amire eddig csak én szavaztam: Széttörve, Terrorbolygó.
Én meg pont most vittem le hármasra, igaz, nem ChrisAdam miatt, hanem egyéb hozzászólások és interjúk miatt.
A rendezőnek nemcsak a hangja irritáló kissé, de a rajzos megjelenítése is, meg amúgy is feleleges ő ebbe a filmbe. Az őszinteség sem akkora, ami végülis az önként jelentkezés és a kamera miatt érthető; szó nincs semmiféle Z generációs problémák megjelenítéséről, "csak" a rossz családi háttér következményeiről. Ettől persze simán nézhető és élvezhető a film, csak hát nincs benne semmi plusz,amit ne láttál volna már jó pár másikban, akár sok évvel ezelőttiekben.
Hát ez így kevés volt. Ehhez a történethez több idő kell; egy csomó karakter, történés összecsapott volt (és annak, aki nem olvasta a könyvet talán érthetetlen is), bár érződött a törekvés ill a hozzáértés, hogy visszaadják azt, amit a könyv nyújt. Talán egyszer lesz belőle egy jó sorozat.
Energialövedék estén brutál robbanás mind a pajzs viselőnél, mind lövöldözőnél.
előzmény: BonnyJohnny (#17)
Az a film pont nem gengszteres...
előzmény: The Cortez (#157)
Az előzőnél jobb, de messze nem tökéletes, a logika és a hangulat időnként megbicsaklik, az utóbbi különösen zavaró. Na meg miért lesz a végére egy rakat szupergonoszból szuperhős hirtelen?
Nézzétek meg inkább a Harley Quinn sorozatot újra ;)
Nem rossz ez, különösen azért, mert észrevehetően kevesebb a poénkodás. Viszont az álcsalád egymáshoz való viszonya számomra teljesen hiteltelen, kivéve az álhugicát. Komolyan, álapa átadja ál-lányait brutál kiképzésre, álanya konkrétan részt vesz/vett a brutál kiképzés kidolgozásában, de spongyát rá?
Az meg mindent elmond a Marvel filmekről, hogy sehogyse jutott eszembe, mi történt a Fekete Özveggyel a Végjátékban.
Vagy békén kellene hagyni a lovakat, és jöjjön a drótszamár korszak :)
előzmény: Kempesbaba (#74)
Disney-Indiana film, gyermeteg és unalmas.