Regisztráció: 2010. június 23. (13 év, 5 hónap)
Nem:
Keepers Az eltűntek |
3 | 2023-11-20 | 3,1 (86) |
The Killer A gyilkos |
4 | 2023-11-12 | 3,4 (164) |
The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story Túlélni egy sorozatgyilkost: Kara Robinson története |
4 | 2023-11-05 | 3,0 (14) |
The Fall of the House of Usher Az Usher-ház bukása |
4 | 2023-10-24 | 3,9 (29) |
Mr. Majestyk Dinnyeszüret géppisztollyal |
3 | 2023-10-19 | 3,6 (66) |
28 éves adósság volt, hogy megnézzem. Összességében érdemes volt.
Hála égnek, nem ezzel ér véget a franchise. Ennél csak jobb lehet az új sorozat, kész megváltás.
Lehet, hogy paradoxnak hangzik: a legszebb horror, amit valaha láttam. Eleve nagyon jól fókuszál a karaktrekre, de a fő szerelmi vonal egy további pluszt is ad a történetbe.
Ha már én küldtem be: Sicario - stílusú minisorozat, lassú, kevés vágással, sok kis- és nagytotállal, hiteles karakterekkel, realisztikus, néhol realisztikusan brutális jelenetekkel, príma munka.
Hibátlan alkotás, zseniális és hiteles karakterek, mint egy dokufilmben, pörgős sztori, tökéletes rendezés. Természetesen ötös.
Utólag módosítanom kell a hozzàszólàsom, mivel nemrég fejeztem be a Lost-ot: a Lost lezáràsa, sőt az egész utolsó évada kimagaslóan a legrosszabb. Nem csak hogy egy -szerintem- jó nagy h*ség a vége, de a) csomó kérdést nyitva hagy b) csomó ellentmondást nem old fel, melyek a korábbi évadokban keletkeztek, hogy csak egy pêldát írjak a sok közül , a 2. évad lezárását sem pót-oldja fel. Szégyenletes vég egy amúgy " jó lehetett volna "sorozatnak.
Ez az, jól megmondtad!
előzmény: Mario Brothers (#23)
Nem mondanám igénytelenségnek. Én rendszeresen nézek filmeket, sorozatokat okostelòn, egyszerűen a praktikum miatt. Amúgy pl. az Hbo Go anno a règi laptomon homályosan jött csak be, a desktopomon meg szaggatott ( és a helpdeskjük nem tudott segíteni), emiatt a Mad Men kb 80 % át okostelón néztem meg. Meg egyszerűen néha lusta vagyok felkelni, a laptop előtt ülni, fekve mellkasra téve meg túl nehéz -kényelmetlen egy laptop. Egy minőségi okosteló, esetleg egy bluetooth hangfallal kb 80% ban megadja azt az élményt, amit a nagyképernyő. Szerintem.
Mint Marchal összes filmje, engem ez is megvesz kilóra. Középszerű történet, de nagyon erős noir-os jellegű karakterek, kitűnő színészi játékok, pörgős, látványos, erős atmoszférájú film. Nagyon szép operatőri munka... mondjuk valóban ez a legkevésbé jól sikerült filmje a Carbone után, de még így is gyenge négyes nálam.
előzmény: BonnyJohnny (#1)
Nem rossz film. Kicsit a Shame-re (2011) emlékeztet.