Jánosi Timi

(kitiltva)

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2010. június 5. (12 év, 2 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Ezek a vitatémák nem csak a KT-n vannak jelen, hanem világszerte mindenhol. Például a Pacino túlértékelt téma az IMDB-től kezdve a kisebb oldalakig mindenhol megtalálható, ahogyan John Wayne is nagyon megosztja az embereket.

A Golden Globe-ról többször is kiderült, hogy előre lezsírozták az eredményeket. Valahol olvastam, hogy a 93-as díjátadó előtt Al Pacino-val buliztak a Golden tagjai, és persze később neki is ítélték a szobrot...
Az Oscar tagjait elég nehéz lenne lefizetni, -elvégre több ezren vannak- viszont mégis elég sok érdekes döntés születik. Gondolom ezek egy része amolyan kárpótlási díj, mint Scorsese esetében.
A BAFTA szerintem igazságosabb, mint az Oscar, de itt is elég sok a megkérdőjelezhető döntés.

Talán a New York Film Critics Award-ot tartom a leghitelesebbnek. Ők elismerték azokat a nagyszerű rendezőket, akiket az Oscar semmibe vett (pl Kubrick, Fellini, Hitchcock, Bergman) ugyanakkor nem engedték díjak közelébe az olyan színészeket, mint John Wayne, Humphrey Bogart, Cuba Gooding Jr és Clint Eastwood.

előzmény: szucsik (#490)

Rachel Green miért lenne az elmúlt 20 év legjobb karaktere? Ez valami vicc? És mit keres ott Carrie Bradshaw?

A napokban megnéztem a filmet és egyáltalán nem nyűgözött le. Egy giccstenger, borzalmas színészi játékokkal. Pacino-ból egy ripacskodó, üvöltöző öregember lett, O'Donnell pedig azt se tudja, hogy mit csináljon. Nagy csalódás. :(

Összes komment...