Regisztráció: 2010. május 31. (14 év, 4 hónap)
Kedvencek
Rendezők: Christopher Nolan, Clint Eastwood, David Fincher, Guy Ritchie, Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Stanley Kubrick
Színészek: Brad Pitt, Bruce Willis, Christoph Waltz, Jack Nicholson, Joe Pesci, Kevin Spacey, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Samuel L. Jackson
Műfajok: akciófilm, dráma, krimi, thriller, vígjáték
Nem:
High School High Osztály, vigyázz! |
3 | 2024-02-05 | 3,2 (376) |
The Quick and the Dead Gyorsabb a halálnál |
3 | 2023-12-27 | 3,2 (462) |
Talpuk alatt fütyül a szél |
4 | 2023-09-05 | 3,8 (175) |
Titanic |
4 | 2023-07-30 | 3,6 (1671) |
Unhinged Téboly |
3 | 2023-05-20 | 3,1 (172) |
Slumdog Millionaire Gettómilliomos |
3 | 2023-04-23 | 4,0 (1437) |
Allen (A boldogságtól ordítani)
Ez a film gyakorlatilag a népszerű "börtönös" filmek jeleneteinek a remake-je (pl.: A remény rabjai, Amerikai história X)
Most láttam először Lynch-filmet. Magával ragadóan nyomasztó volt, talán életem eddigi legsokkolóbb filmélménye. A legfurcsább az volt benne, hogy sokszor szinte szenvedtem tőle, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem tovább. Most viszont, kicsit ki kell mennem a friss levegőre. uhh
Úgy elbeszélgetnék a gyermekkori énemmel, hogy ezt hogy szerethettem, meg persze a készítőkkel is, hogy ezt mégis hogy gondolták. A kulcsszavak: felesleges pörgések, gagyi cuccok, teljesen komolytalan "álkeménykedés" és antipoénok. Persze a förtelmes látványról se feletkezzünk meg. Ezt a filmet tényleg csak óvodásoknak szánhatták.
Nem értem, miért tartjátok sokan logikátlannak, hogy
nem tesznek semmilyen lépést a bérgyilkos szervezet tagjai, amíg Neeson a kórházban fekszik. Simán benne volt egy baleset/akármi a pakliban, ezért is volt Dr. Martin Harrisnek egy alteregója is. Ha valami közbejönne. Nem gondolhatták, hogy amnéziás lesz, tévképzeteket szül stb. Szerintem úgy gondolták, hogy felkel a kórházban, felveszi a kapcsolatot a főnökkel, kap más iratokat és szépen eltűnik Németországból. Hiszen ő a társaság "szuperbérgyilkosa"
KT - Sok vélemény, egy közösség.
Szörnyen primitív film, olcsó poénokkal, nem tudom mennyire kellene csökkenteni az értelmi szintemet, hogy akár csak egyet is élvezzek közülük.
Mrc, mint Marci, a 90 pedig a születési évem.
Brian élete 10/10
Gyalog Galopp 10/10
Az élet értelme 9/10
Nem vagyok én elvakult Monty Python fan... :)
Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében?