Regisztráció: 2010. május 21. (14 év, 4 hónap)
Kedvencek
Hobo with a Shotgun Koldus puskával |
4 | 2017-11-11 | 3,5 (199) |
Jungle Dzsungel |
4 | 2017-11-06 | 3,3 (176) |
Mondjuk nekem már az is elég lenne, ha kapnánk egy olyan jó filmet mint a Vaksötét.
előzmény: macready (#7)
Egyértelműen Longlegs! (Főleg Cage miatt)
Elég optimisták az emberek az új Alien-el kapcsolatban! Nem igazán érzem, hogy van alapja!:) Vagy elég annyi, hogy nem Ridley Scott rendezi?:)
Sziasztok! Esetleg tudtok információt arról, hogy a Furiosa c. filmet fogják még vetíteni IMAX teremben (CC Aréna) vagy végleg lekerült a palettáról?
Nekem a Dobogó kövek nagyon bejött, persze helyén kezelve a filmet (annyiraszarhogymár jó/b-kegória). Kérdés lehet, hogy hozza-e azt a színvonalat?
Aki szerint nem nagy szám, mivel indokolja? Pl. inkább hagyományos mozi párti, vagy külföldi IMAX mozikhoz képest rosszabb
Egy biztos, tuti bukás lesz a film! És nem is biztos azért mert rossz lenne, hanem mert 200millióba került! Ahhoz nagyot kellene domborítania, h sikeres legyen. (Kick/ass-t 30millából kihozta, előző filmje is bukott)
Tavalyi utolsó filmem: A gyilkos paradicsomok támadása /stílusosan trash-t néztem otthon/
Idei első: Ferrari /ez érdekelt a moziba/
Buék!
Hát igen....! Vacillálok a filmen h moziba nézős legyen-e! Szerintetek az autóversenyzős jelenetek miatt érdemes moziba nézi? (pl. Rush és Ford v Ferrari-nál imádtam ezeket)
Sajnos igen! Nekem kedvenc akciórendezőm. Hol van már A bérgyilkos... Az a film maga volt a nagybetűs csoda!!
előzmény: KONAN (#2)
A holló remake nagyon fáj h elkészült. Az eredeti egy klasszis! Utánozhatatlan! Megismételhetetlen! Csak egy újabb kötelező bőrlehúzást érzek..amit muszáj megcsinálni..de semmi értelme a világon...