Regisztráció: 2010. április 21. (14 év, 4 hónap)
Nem:
About Time Időről időre |
4 | 2024-03-24 | 4,1 (846) |
Trois nuits par semaine Heti három éjszaka |
5 | 2024-03-17 | ? (1) |
ne nézzétek meg, nem eredeti és kidolgozatlan.
én nem a társadalom szintjén értelmezném, hanem a one-on-one emberi viszonyokban.nekem egyértelmű, hogy azért lőtt, mert elvették tőle az utolsó reményét. azt hiszi, végre barátja van. ki is mondja. látja a bizalmat, jó szándékot a másik szemében. kicsikét felszabadul. terve születik. végre valaki, akinek meg tudtam nyílni. tudnék végre aludni. erre visszajön, és meg akar kefélni?
épp előtte mondta el pár perccel, hogy akiket szeretett, megalázták őt. kéz a kézben.
éppen fordítva, a szerelem akadályozza a szexet. amikor nem ismeri, szüzességelvevés oké, mikor kezdi megismerni, és különben agyba-főbe dugatja magát, akkor csak vele nem oké, aztán mikor "látszólag" oké, akkor végképp nem jön össze.
lehet, hogy olyan ez, mint mikor évekig nem akarsz gyereket, a tudatalattid rááll, hogy jó, ne legyen, aztán mikor akarod, nem jön. hiába írnád felül akarattal. ezt egy nőgyógyásztól olvastam.
simán el tudom képzelni, hogy ahogy a végén láttuk, először meglepődés van és elkeseredés. aztán visszavesznek eggyel, feltöltik a bizalomraktárakat, vagy ami kell, és lassan átalakul. egyébként mivel ilyen hosszú a film, lassú változást is lehetett volna érzékeltetni, vagy most jönne?
én a filmmel vagyok úgy, mint a lány a szerelmével: most nem éreztem szinte semmit. lehet, hogy túl sok jó filmet láttam, és megártott:)többen írjátok, hogy nem a nimfomániáról szól. én nem tudom, pontosan mi ez (mindenki utánanézett?), de tényleg fura: biztos nem döntés eredménye, mint ahogy a jóbarátnőség jópofaságainak jeleként láttuk, hiába lépnénk be ilyen nőegyletbe.
ha viszont igaz, hogy valamilyen hiányt pótol, mondjuk szeretethiányt, akkor erre szép volt a kórházi példa. gáz van apuval, sajnálom, szeretem, kerítsünk gyorsan valakit.
különben érdekesnek tartom, hogy ekkora a klientúrája ilyen gyenge fellépés mellett.itt igazibbnak látszik: [link]
mit gondoltok a vékonyságáról? lehet, hogyanorexiát mutat trier, és akkor az is megtagadás, a sorozatdugás meg valamilyen érzések megtagadása? vagy a fapina anya megtagadása?
előzmény: somogyireka (#30)
nekem a hármas tetszett: lehetőség arra, hogy összehasonlítsak pár saját élményt ilyen aláfestéssel is, és megérte. mire emlékeztet, hogy érted, hogy nem eredeti?
Szerettem volna látni valamit Triertől, ami groteszk és maró. Ez nem az.
A film csendes hangulata kicsit intim is, kicsit unalmas is (a díszletek viszont nagyon szépek és illőek).
De dúl a mainstream és a nyavalygás (az üzenete nem tetszik, se a kivitelezés). Segítene-e a helyzeten, ha nincs cenzúra, nem tudom.
A főszereplő lány kedvesen játszik és nem túl közhelyes, tényleg jó. De Charlotte meg Stellan valahogy furán vannak beállítva! Gyengébbnek látszanak itt, mint a korábbi szerepeikben, amin csodálkozom (hogy ilyet lehet), mert rendesen nagyszerűek.
Aki azt mondja, hogy a második résszel együtt fogja tudni értékelni igazán, az nem tudta levonni két óra alatt a következtetést, hogy tetszik vagy nem tetszik? Csak úgy lesz értéke, ha be van fejezve? Bár én nem számítok meglepő befejezésre, hiszen azt már láttuk a film elején. Vagy ez spoiler? Benne van a tartalomban.
Különben a Birodalomnak bármelyik részét meg lehet nézni és nyomni rá egy ötöst plusz rózsaszirmos csókot az előzményt meg utózmányt nem ismerve is. Ami magában nem elég jó - az nem elég jó, vagy?
Nekem nem keltette fel az érdeklődésem se a 2. rész iránt, se aziránt, hogy hozzájáruljak a felvetett kritikustömeges orgazmusfej-gyűjteményhez.
De nem rossz, csak nem nagy élmény.
A kedvenc jelenetem azért nem csak jobb híján kedvenc:a dobókocka.
[link]
A NÉGYES lesz a nagyjelenet.
Áthelyezve a(z) The Graduate topikból.
ne búsulj, ha bemutatják a filmet, biztos több jelentkező lesz:)
előzmény: tomside (#6)
wow, valami elkezdődött.
előzmény: ryood (#4)
köszi a választ, Ugor.
ruhaügyben igazad van, jó is lesz így.
azért zavar, hogy nem emlékezett akkor az egyszer, mert minden más esetben tudta, hogy mi volt régen, és mi lesz később. és meg volt róla győződve, hogy látott mindent. emlékszel, mikor azt mondta, hogy soha nem láttam, hogy gyerekünk van, és ezért úgy gondolta, ki is van zárva?
kedves megfogalmazás, hogy de hát ilyen nincs is:)
de én nem mondtam ilyet. elég, ha a film következetes, vagy oka van a következtelenségnek.
a naplós jelenet nem a szokásos belepillantás volt. azt tartanám ebben az esetben inkább természetesnek, hogy
hú, hogy képzeled.
de szegénykém, lám csak, mennyire össze vagy zavarodva...
de a cuccomhoz akkor se nyúlhatsz.
megkérhetsz viszont, hogy segítsek kiigazodni ebben a káoszban.
na jó... gyere, huppanj ide a kerevetre.
amit cserébe kérek, azt előtte vagy utána kapom?
jelenet vége.
azaz még hirtelen érzelmi tusa hatására bekövetkező spontán utazás.
az, hogy spontán utazást írsz, nagyon tetszik!
Sziasztok!
Az első David Bowie-filmet szeretném kérni: