Hát nem, finoman fogalmazva.
előzmény: Gruden Gergo (#8)
Írtam mailt. Megköszönném :-)
előzmény: cucu (#22)
Jó kis punk attitűd, ami ugyan klisés, de ellenben nagyon igaz. Viszont, ha már klip, a zene lehetett volna eggyel izgalmasabb.
A magyar macskanő (is) teljes mellbedobással küzd a csehül álló időjósért. Észrevehető még, hogy Kerekes Vica már itt intenzíven készült a Hab főszerepére.
Ez végre igaz. Mára végeztem Lady pHarma :-)
előzmény: Lady Ópium (#25527)
Szépek vagytok itt együtt :-)
előzmény: Lady Ópium (#25525)
Little Monsters (2019):
A film főhőse Dave, egy kiégett zenész, aki unokahúga kedvéért önkéntes munkát vállal egy táborban. Itt ismerkedik meg egy félelmet nem ismerő tanárnővel, Miss Caroline-nal, aki azonnal felkelti az érdeklődését. Csakhogy a nő figyelmére nem csak ő, hanem gyakorlatilag az összes gyerek, valamit Teddy McGiggle is mindennél jobban vágyik. Azonban, amikor beüt a zombi apokalipszis, minden a feje tetejére áll.
Kristy (2014):
Egy főiskolás lány egyedül marad az egyetemen a hálaadási ünnepek alatt, mikor egy csoport kiközösített fiatal kinézi magának célpontnak. A lánynak le kell győznie a legmélyebb félelmeit, hogy szembe tudjon szállni a zaklatóival.
Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge (2020):
Hanzo Hasashi bosszút esküszik, hogy megtalálja azt, aki megölte őt és a családját. Quan Chi segítségével visszatér halottaiból, hogy szembeszálljon a gyilkossal.
A Gunpowder Milkshake (2020) csúszik '21re
Those Who Wish Me Dead (2020) csúszik '21re
Deep Water (2020) csúszik '21re
Nincs meg.
Szeretném kérni az összes (?) hívőt, hogy ne reflektáljon a kommentjeimre. Soha. Kösz!
előzmény: Interracial Facial Creampie (#25522)
Kommentelek, értékelek, filmeket kérek, képeket töltök fel stb. Neked még ennyi hasznod sincs. ;-)
#leech
Áthelyezve a(z) Enola Holmes topikból.
előzmény: Interracial Facial Creampie (#25520)
Ti váltjátok egymást a másik főtrollal? Irritáló egy madár vagy. Már megint minek bújtál elő?
Áthelyezve a(z) Enola Holmes topikból.
előzmény: Interracial Facial Creampie (#25518)
Nem neked való az fix.
#bye
Áthelyezve a(z) Enola Holmes topikból.
előzmény: Interracial Facial Creampie (#25516)
Akik ilyeneket írnak, hogy gyengécske tévéfilm, meg hasonlók, azokat én személy szerint nem értem. Kissé anakronosztikus jelző. Mit takar? Hallmark? Vagy ami streaming és nem tetszett? Csak kérdezem.
Áthelyezve a(z) Enola Holmes topikból.
De a filmben ez a verzió van. Vagy lehet rosszul emlékszem? Lehetséges.
Up! Jogos, akkor mégegyszer.
előzmény: bruce (#637)
Meglepő és mulatságos!
Számomra persze túl idealista, de kétségtelen, hogy szép lelke van.
A kevés amerikai filmek egyike a 21.századból, ami nem hamis módon mutatja be a gyermekvállalást. Theron játéka és a film végi csavar ütős, viszont a vígjáték kategória meg kissé túlzás.
Kicsit lehetett volna rövidebb. A jumpscare elrontotta.
14sec az egész :-D
Ő volt szinkronhangja? Vagy ez, hogy jött most ide? :-D
Isten éltesse amúgy, nem azt mondom.
előzmény: ryood (#4)
Valóban érdemes, ha máskor nem is, de a film után utánaolvasni egy kicsit ennek, hogy honnan is eredeztethetőek a film alapjai. Mindenesetre második megtekintés után nekem még inkább összeállt az egész és üdítő újdonságként hatott a mostani filmes felhozatalban. Végre egy nem mindennapi zsáner, ami nincs elkoptatva és sosem lesz trendi.
előzmény: guybrush (#8)
Én köszönöm.
Toxikoma (2020) átkerült '21re
Hamilton (2020):
A film az azonos című musical felvételeiből áll, amelyet Thomas Kail rendezett, Ron Chernow: Alexander Hamilton című könyve alapján. Hamilton az USA egyik alapító atyja és első pénzügyminisztere volt.
The Binge (2020):
Azokban az időkben, amikor tilos volt mindenfajta kábítószerrel és alkohollal élni, csupán egy módja volt, hogy ellazulhasson az ember, a "tivornya-nap".
előzmény: metal_face (#13596)
A helyeden kezellek. Komolyan. Szia.
előzmény: elzablues (#25509)
Az a pláne a filmben, hogy egysnittes.
előzmény: hollyaudreyanne (#38)
Akkor ezek is mehetnek OFFba.
Természetesen neked jobb lett volna, de sztem meg ne felejtsük el, hogy milyen a te ízlésed itt kommentek tekintetében.
"Igazából az első kommented anélkül is elég meggyőzőnek tűnik"
Azt hiszem akkor ezt is tisztába tettük, mire reflektáltam. Téma részemről jelenleg lezárva.
Áthelyezve a(z) The Devil All the Time topikból.
előzmény: elzablues (#25507)
(A véleményemre viszont nem alapoznék, hiszen az Offban már kiderült, hogy emberileg ég és föld az értékítéletünk)
Áthelyezve a(z) The Devil All the Time topikból.
előzmény: elzablues (#5)
Sajnos nem olvastam, de az "istentelen hit" fullasztónak vélt atmoszféráját szerintem sikerült átültetni.
(mostanában Ahnhemet olvasok)
előzmény: elzablues (#3)
Először is nagyon tetszik a castingos munkája. Ilyen "next-gen parádét" rég láttam. Viszont a rendező munkája így sem volt könnyű, hiszen nehéz súlyokkal kellett egyensúlyoznia, de többé-kevésbé kiállta a próbát. A filmben amúgy kapják a hamis próféták, szektások, korruptak és gyilkosok egyaránt, amihez Holland egyfajtaisten ostoraként funkcionál.
Persze sokrétűbb ennél a film és szép ívben írja le, hogy tetteinknek bizony így vagy úgy, de megvan a következménye.
Ja és Elvis unokája, Keough, lassan Guinness-rekordot dönt a film/cickóvillantás kategóriában.
The Orchard:
Egy helyi seriff különös felfedezést tesz, amikor egy gyümölcsöskerthez riasztják, ahol megtámadtak három tinédzser lányt.
She Dies Tomorrow:
Egy fiatal nőnek meggyőződése, hogy már csak egy napja van hátra, aztán meghal. Miután megosztja a barátaival a félelmeit, ők is aggódni kezdenek saját haláluk miatt.
Crazy Eyes:
Zach egy igazi partyarc, de amikor megismerkedik egy lánnyal eldönti, hogy nem tétlenkedik tovább és megváltozik.
A Marzipan (2020)(Adam Christian Clark) csúszik '21re
A dráma helyett simán lehetne akciófilmet írni, mert szinte csak harc van benne, néhány doku elemmel kiegészítve.
Enola Holmes:
Enola Holmes Sherlock tizenéves húga. Amikor édesanyja eltűnik, sajnos éppen nem számíthat bátyja segítségére, ezért egyedül kezd nyomozásba.
Egy hatalmas politikai összeesküvésre bukkan, melynek középpontjában egy rejtélyes, fiatal Lord áll. Minél többet tud meg, annál veszélyesebbé válik a helyzet, de Enola nem adja fel míg az ügy végére nem jár.
Possessor:
Tasya Vos egy titkos szervezet ügynöke. A cég agyimplantátumok segítségével vonja ellenőrzése alá az embereket, s végül merényletek végrehajtására ösztönzi őket.
Bliss (2020) (Mike Cahill (VI)) csúszik '21re
Dreamland (2020) csúszik '21re és:
Egy fejvadászként dolgozó tinédzser kalandjai váratlan fordulatot vesznek.
Deep Water (2020):
Melinda már a látszatra sem ad, félrelépéseiről mindenki tud, beleértve a felszarvazott férjet, Victor Van Allent is. A férfi meglepően higgadtan kezeli a helyzetet, épp ezért, amikor felesége három ágyasának nyoma veszik, ő az első számú gyanúsított. A művelt, határozott fellépésű Victor ellen azonban nincs bizonyíték.
Nekem az akcióknál is kilóg a lóláb. Ráadásul megint egy film, amikor annyira biztosak voltak az alkotók, hogy fasza amit csináltak, hogy nyitott befejezése van. Viszont, ha lesz folytatás, akkor két NŐ fog összecsapni, ami már nem semmi lesz.(de)
előzmény: Benny Bug (#2)
Trish Sie annyira nem az én világom, hogy a rendezései még háttérfilmnek is borzalmasak.
Na az jó, mert nekem meg fel.
Sztem így van értelme a három robotaz elveszített, a megszületett és a csaj/férj kapcsolatának, valamint a vízesés mutogatásnak.
Persze azért szvsz papírvékony ez a sztori így is, meg úgy is, de legalább az látszik, hogy Rothery szívét-lelkét beleadta. Első filmnek nem rossz, de azért közel sem egy Ex Machina.
előzmény: Avednay (#1)
"Ne ugorj ott, a hol árok nincsen,
Ne köszönj ott, a hol szép lány nincsen;"
vagy
"Ugorj be, ugorj be, ugorj be közénk,
Ugrálj te is velünk együtt úgy ahogyan én."
Ez a film kitölti a Füles magazin 33 plusz egy vicc mellékletét.
Recseg-ropog ez az egész és hiperhidrózistól szenved.
Nem vagyok biztos, hogy a panelproli attitűd szót érdemel#facepalm, de ami fix , hogy sokkal inkább emelek szót olyan "kultúra" érdekében, ami számotokra magyar kisebbség, mint hogy bohóckodjunk és pöcsöskedjünk.
Az igazi rasszista az, aki a billentyűzet mögül próbál előre mutató lenni.
Arra az egyre benevezek. ;-)
előzmény: BonnyJohnny (#43071)
Aha, köszi az infót srácok. Ez kimaradt. Érdekes, hogy a kritikusok meg mennyire szeretik.(88% RT pl.)
Ez nem Eva Green melle? Olyan ismerős :-p
előzmény: BonnyJohnny (#43025)
A gigantikus! epic 444(t)error közé ezt azért beszúrom:
Girl, Interrupted; K-PAX, The Jacket,
na meg a Twelve Monkeys is esetleg ideférhet.
+ egy elég igényes lista, amiből lehet szemezgetni
előzmény: tomside (#8656)
Az IMDb 1.3 az mi? Fellázadtak a castingról elküldött gyerkőcök?
Én is kiszállok. Persze az továbbra is gond, ha valaki nem látja a fától az erdőt, de ez van.
előzmény: elzablues (#25495)
"csak a kiközlés nem mindegy" ellenben az meg csak "nyersebb/pukkasztóbb"?
Ezek szerint drogasszony stilusa, ami a te szájízednek való. Azt azért nem árt tudni, hogy évi~6000 film meg 25e szereplő felvitelénél az ember talán picit jogosan gondolja úgy, hogy iránymutató joga is van az oldallal kapcsolatban, valamint a KT szellemisége nem lehet steril reklámok és különösebb támogatók nélkül.
Szóval aki most Ugor bannolásáról beszél, meg nyíltan ellenzi a megnyilvánulását egy trollal szembe, az lehet rossz úton jár.
előzmény: elzablues (#25489)
Na az jó, mert ha Ugor neadjisten pl. elmegy, akkor valszeg egy idő után már úgy sem nagyon lesz mit.
előzmény: hhgygy (#25473)
Ehhez tényleg a legjobb trollnak kell lenni ever, hogy végül még a moderátor legyen kibannolva. LofL
"Mert a komment végét részemről nehezen értelmezem másként.."
Melyik komment? Ugoré?
előzmény: elzablues (#25467)
"Feltételezem, itt generációs és kulturális különbségek is vannak a háttérben." nyilván idézet
előzmény: kilépett felhasználó (#25464)
Feltételezem, itt generációs és kulturális különbségek is vannak a háttérben. Szerintem neked sem kellene. Sőt, legyenek csak csetszobák és, ha úgy vagy vele, akkor oda leírhatod az aktuális filmről szóló beszámoló közben a pontszámot is. Teljesen kifordított és idejétmúlt dolog ez az átlagosdi.
előzmény: hhgygy (#25463)
Zsigmond Vilmos - Brian De Palma
Michael Wilkinson - Zack Snyder
Paul Schrader – Martin Scorsese
Richard Donner - Stuart Baird
Kösz, hogy előkerested. Érdemes lesz majd néhány nap múlva összehasonlítani a számokat és kicsit merengeni a végeredményen. nem a %on
előzmény: Mizi (#8)
Fontos tudni, hogy a züllött, kiégett főszereplőt leszámítva, a mozinak nem sok köze van a Kaliforgiához.
Akkor nem :-) A Múzeum körúton az Ambient. Szóba került, hol szokott lenni időnként ambient és az Ambientben. Mondjuk idén már lehet nem is tudom megnézni, mert elképzelhető, hogy hamarosan visszazárják a helyeket...
előzmény: ryood (#25452)
A szórakozós helyet a bpu filmnél. Hátha lett tapasztalatod. Persze.
előzmény: ryood (#25440)
Ambientet megnézted végül?
előzmény: ryood (#25437)
Epic fail
Áthelyezve a(z) Adams æbler topikból.
Olyan is. Meg olyan is, amikor a harmadik melled az aranyered.
előzmény: Kempesbaba (#25422)
Többen vannak, akik nem kommentelnek, csak értékelnek? Ez mennyire gáz.
előzmény: Ugor (#25421)
To Be or Not to Be vagy Le dernier combat. Hangulattól függően.
előzmény: elzablues (#2786)
A végéről linkeltem egy cikket az érdekességekhez, ha tetszett a film, majd érdemes beleolvasni, szerintem.
előzmény: elzablues (#6)
A "nyálas" jelző az utolsó, ami eszembe jutna erről a filmről
Egyik kedvenc T&J. Imádom. Láttam, vagy 444x biztosan. A fekete(nem úgy) macska a legjobb benne. Rau Jerry meg persze itt is rinyál a cicabuli miatt, de ő ilyen kis izé.
A Nice Girl Like You (2020):
Lucy Neal egy imádnivaló, szabálykövető, kissé elnyomott hegedűművész, akinek feje tetejére áll a világa, amikor ex-barátja azzal vádolja, hogy túl gátlásos. Azért, hogy bebizonyítsa nincs igaza a barátjának, készít egy igen vad bakancslistát, ami elindítja egy olyan úton, amelyen jobban megismerheti önmagát és tele van új barátokkal és egy új szerelemmel.
Jeanne captive (2011):
Jeanne d'Arc, az „orléans-i szűz”, akit Compiégne mellett fogtak el a burgund herceg szövetségesei. Miután VII. Károly francia király nem váltotta ki rabságából a százéves háború menetét megfordító leányt, Luxemburgi János az angolok kezére adta Jeanne-t.
Inkább így
előzmény: Raul (#25392)
Figyelj nyilván nem kell egyetérteni ezzel, amit gondolok. Ellenben a toxikus szófordulat volt ami leginkább zavart és kijelentetted, hogy nem használható/helytelen."Ezt a jelzőt egészen más dolgokra szokták használni" Most erre mit mondjak még? Van ilyen definíciója, mint írtam és én elhiszem, hogy te nem találkoztál ezzel a légkörrel a filmmel kapcsolatban, de az interneten sokkal kisebb dolgokon is gyűlölködnek a népek, miért pont a Tenet a kivétel? Valamint az sem véletlen, hogy nem egy helyen úgy írják le Nolant, ahogy már nem egyszer a KTn is, hogy sokan vagy imádják vagy gyűlölik. Szvsz mindkettő túlzó és fals.
előzmény: Olórin (#25390)
Szerintem, meg nem visszafogott. Erre (is) használatos a trigger szavad. Used to describe usually very negative person unnecessary hate = toxic
előzmény: Olórin (#25387)
Szerintem van, aki felesleges gyűlöletet gerjeszt a filmmel kapcsolatban.
előzmény: Olórin (#25385)
lehet gyomlálni, szerintem
előzmény: Ugor (#25381)
Ez annyira off és kioktató hangnem, hogy most nagyot csalódtam. Az arrogancia is népbetegség, sajnos. Ráadásul hamis.
előzmény: Olórin (#25379)
Asszem erre a példára kijelenthető: made my day
előzmény: kaamir (#50)
Érzésem szerint nem túlzás, megállja a helyét. Rengetegen vannak, akik szerint színes kis szappanbuborékokat felbüfögő papírsárkány az egész karrierje és Oravecz Coelho írogatta az összes forgatókönyvét, de nyilván a szektás hangulat is otromba(lofl) túlzás. Nehéz úgy összegezni, hogy ezt nem láttam, de én meg lennék lepve, ha Nolan többet látna bele a filmjeibe, mint amik.
előzmény: Olórin (#45)
Szerintem vak aki nem látja, hogy divat lett felülni erre a vonatra. Amúgy is túlságosan erős érzelmeket vált ki szvsz pro/kontra, lásd négy darab kérdőjel és légszomj egy elismert filmőrülttől. :-)
előzmény: Olórin (#43)
Jó ezt olvasni. Főleg jó olyantól akinek még adni lehet a szavára. Elképesztő toxikus légkör veszi körül a filmet. Nem emlékszem pontosan, de talán Spielberg, aki hasonló kommersz filmeket rakott le anno, ugyan ilyen figyelemre méltó tudatossággal, de őt mintha nem támadtak volna be, ennyire fix, hogy nem.
előzmény: tomside (#41)
Minden idők legnagyobb +1e (Érdemes is az offra, itt nem szeretik az ilyet, nem túl prog gondolat)
előzmény: Kempesbaba (#8639)
Nem értem mi ezen a meglepő. Mikor sikerült a mindössze 8 pontos szabályzatot betartani/betartatni?
legritkább esetben
Áthelyezve a(z) Észrevételek, kérések és kérdések a lappal kapcsolatban topikból.
Azt észrevetted, hogy nem adódnak hozzá az ötöseid?
Gyors tipp: még osztályozz le kb. 100 filmet minden névvel és meg is leszel. kb. egy óra
aztán ban ;-)
előzmény: andyka (#9)
Lost Girls and Love Hotels: A film 2020 nem '19
Tartalom:
Margaret angol nyelvtanárként dolgozik Tokióban, de valahogy elveszettnek érzi magát a városban, ezért megpróbálja teljesen újraértékelni az életét. Egymás után rója az utcákat éjszakánként mígnem össze nem hozza a sors Kazuval, egy jakuzával, akivel szinte azonnal egymásba szeretnek. A lány élete azonban onnantól kezdve nem csak egyszerűen megváltozik, hanem egyre nagyobb veszélyben is kerül.
Nem akarom alapjaiban aláásni, az amúgy gyenge lábakon álló kijelentéseket a sorozatról, viszont emlékeim szerint nem volt feminista propaganda a kampányban, de ha volt is valamelyest(ami azért nyilván nem lenne meglepő a mostani médiahangulatban) a sorozatra ne fogjuk már rá megint, hogy feminista, mert női kulcsszereplők is voltak benne gazdagon. Voltak, de kapták az erőszakos jeleneteket (ide írnám a példákat, de aki látta a sorozatot annak kapásból eszébe jut fél tucat epic jelenet), valamint a női praktikák és negatív jellenvonások ugyanannyira és kendőzetlenül lettek bemutatva. Persze, a sorozat színvonalcsökkenésével egyenes arányban a szappanbuborékok felbüfögése lett inkább mérvadó.
előzmény: agymosott09 (#3846)
Ugyan ilyen spam kommentet lejtett a Revengere is: (fogjuk rá). Szóval ez az újabb bullshit is pont ennyit ér. Valamint, minden izmus lsd. feminizmus szintúgy
Geek culture is vast and full of knowledge; asszem inkább így mondják.
A többi filmjét láttad(mondjuk a jókat) vagy ez ilyen dupla kihívás? Nem elég bünti a szájtáti lány, kinek foga, mint két orbitrágó?
előzmény: DevilTakeU (#30)
#fingerscrossed
előzmény: Interracial Facial Creampie (#25348)
...és nem is ver át. Az egész film képi világa pont ilyen. Ráadásul okosan is van használva, szóval nem a külsőségekben van itt a probléma.
előzmény: budaik (#2)
A pesti trollok megtámadták a zseniális gombot?
Érdekes, de kihívás nézni. Leginkább olyan, mint egy hagyományos Xìjù és egy shakespeare-i királydráma ötvözete. Ez még akár jól is hangozhatna, de szerintem túl lassú és (bár persze szeretjük a karakterépítést) elnyújtott. A csatánál meg mindenki döntse el maga, hogy a "gyilkos esernyő harcmodor" menő vagy inkább vicces
Na meggyőzni azt azért nem akarlak. Szerintem baromság lenne. Röviden le is írtam miért. Ennyi.
előzmény: BonnyJohnny (#8)
Szerintem meg totál értelmetlen lett volna. gondoljatok csak bele mennyire lenne visszàs, ha a kiemelten náci villain után így zárná a filmet
előzmény: BonnyJohnny (#4)
Reznor&Ross világbajnok OST pakolt össze(és a Gyöngyhajú lány sem lóg ki!).
Imádom ezt, amikor nincs megalkuvás és finomkodás(nyilván, hiszen akkor már nem is lenne exploitation vagy jelen esetben teensplotation) és örömteli, hogy egy-két éve virágkorát éli a műfaj. Kíváncsi vagyok, hogy a Kevin James fanok közül mennyien nézték végig, mert ez az akció/thriller besorolás nem igazán jelzi, hogy mire is számíthatnak
Ígéretes kezdés után ez az extinction horror vonal megtöri a film lendületét hangulatát és bár értem én a szimbólumokat, nincs elég mondanivalója A.T.-nek és így indokolatlaná válik ez a lassú, merengő tempó is. Gond még, hogy a szenzációsnak beharangozott OST unalmas és egysíkú és ugyan ez igaz Virginia Gardner játékára, pedig, ha egy ilyen one man showt(bocs ez már nem pc így) nem tudott kihasználni, akkor nem sok keresnivalója lesz a továbbiakban sem nagyobb volumenű filmek közelében.
Hot Summer Nights (2017)
A film egy nyár történetét meséli el, amikor is egy magának való srác belekeveredik a drogbizniszbe.
Vtorzhenie (2020)
Három évvel a Chertanovoi események után idegen hajók tartanak a Föld felé. Az emberiségnek azzal kell szembesülnie, hogy látogatóink nem békés szándékkal érkeznek.
,..........,
Kevin James nem szerepel a Everest (2007) Everest - A hegyek fogságában(Graeme Campbell) filmben.
Új réz against. Nade a leány meg a kendőben fújja?(wtf)