Dün

Előbb olvastam a regényt, tetszett az ötlet, az egész Pat fejében levés, a történet, úgy nagyjából minden. Ehhez képest a film baromira más. Az hagyján, hogy más a történet jó sok ponton, amit nehezményeztem, mert kevésbé komoly így, de más lett pl. az apa karaktere is, ami nem egy rossz apa-karakter, sőt, de nem az a karakter, aki a könyvben volt. Ott hangsúlyosabb volt Jake karaktere is, őt is hiányoltam a filmből. Kissé túl sablonos lett így nekem, a 4est a könyv miatt kapja meg mégis és egy-két színészi játékért.

megfogadtam, hogy ha kipukkad, ötös. és lőn.

igenis :)

előzmény: limupei (#7207)

no, mégsem jó minden, én nem tudok kulcsszavakat javasolni egy adott film kulcsszavak füle alatt, ott csak a már meglévő kulcsszavakat, vagy az IMDb.com Plot Keywords linket látom.
nem tartozok bele a mindenkibe? :)

előzmény: limupei (#7204)

rendben, köszönöm a gyors választ :)

előzmény: limupei (#7204)

Kedves szerkesztők! (Itt is megkérdezem, mert a levélküldéssel nem jött válasz.) A kulcsszavak és képek beküldésének milyen feltételei vannak? Vagy ha nincsenek ilyenek, milyen módon lehet ezeket az oldalra javasolni?
Köszi.
D.

2010-03-16 10:18:31 Fifty Percent Grey (2001) Dün (5) #1

A "Congratulations, you're dead..." miatt lett ötös. :)
(lehet, mégsem az, de biztosra mentem. :)

2010-03-16 10:11:27 The Black Hole (2008) / A fekete lyuk Dün (5) #3

Hogy ez mennyire tipikus... :)
Tetszett, hogy Charlie nem egyből nagyban gondolkodott és a csokiautomatánál kezdte meg beszerző körútját. :)

Azt hittem, csak négyes, de mióta láttam, sokszor az eszembe jutott és egyfolytában a Country Roads-t danolászom, szóval rá kell jönnöm, hogy ez inkább ötös :)

Szinte majdnem tökéletes! Jó, hogy rábukkantam, Zooey Deschanel filmjeit böngészve felkeltette az érdeklődésem, ráadásul olyan jókat írtatok róla...
Különleges hangulata van, kerüli a giccset, és nagyon tetszett az időben való ugrálás,
főleg, hogy a legelső kép után (a jegygyűrűs Summer és Tom ülnek a padon) végig azt hittem, hogy a szakításnak kettőjük eljegyzése lesz a vége. És mégsem.
Tetszett a soundtrack, a táncos jelenet az utcán (még ha kicsit túlzás volt is), és volt benne pár jó poén :)
Az idén látott romantikusok közül eddig ez a legjobb.

2010-03-05 20:16:09 Up in the Air (2009) / Egek ura Dün (4) #30

Általában (ha létezik) a könyvet olvasom el először, de most nem tudtam várni, míg eljutok az elolvasásáig...(Legfeljebb a színészek arca lesz előttem olvasás közben, itt még az sem baj.)
Gondolkodnom kellett, hogy 5 vagy 4 legyen a megajánlott érdemjegy, de a pozitívumok végül az előbbi felé döntötték el. Főleg a rendezésre, a színészek játékára, a zenére... gondolok, mert azt még nem tudom, mennyire tért el a film a könyvtől, így nem akarok belefolyni abba például, hogy milyen a lezárás...
Mindenesetre nagyon szórakoztató és tanulságos alkotás, még kíváncsibb lettem Walter Kirn műveire (és a Thumbsucker-re, ami szintén az ő regényén alapszik...).

2010-03-04 18:57:01 Boundin' (2003) / Hoppszahopp Dün (4) #5

Az a bagoly és a baknyúl... kész :)

Hát ez frenetikus :))

Elle Fanning tökéleteset alakított, Phoebe-ként és Alice-ként egyaránt. Különleges hangulatú film, csak úgy, mint Lewis Carroll furcsa, mesés világa...

Jó pár éve láttam először, azóta is fejből tudom a legjobb poénjait, ettől lesz nekem zseniális...