Regisztráció: 2010. február 23. (13 év, 3 hónap)
Kedvencek
Rendezők: Christopher Nolan, M. Night Shyamalan, Miyazaki Hayao, Tim Burton
Színészek: Anne Hathaway, Audrey Hepburn, Ethan Hawke, Ewan McGregor, James Stewart, Rachel McAdams
Műfajok: anime, dráma, musical, sci-fi, thriller
Nem:
If Anything Happens I Love You Ha bármi történik, szeretlek |
4 | 2021-04-11 | 3,6 (42) |
Joker |
5 | 2021-04-11 | 4,2 (800) |
David Attenborough: A Life on Our Planet David Attenborough: Egy élet a bolygónkon |
5 | 2021-03-15 | 4,5 (233) |
Enola Holmes |
4 | 2021-03-07 | 2,9 (219) |
Oliver! Olivér |
4 | 2020-12-31 | 3,8 (36) |
megfogadtam, hogy ha kipukkad, ötös. és lőn.
remake-ek:
az alap:
Quattro passi fra le nuvole
ebből készült remake-ek:
Sous le ciel de Provence
A Walk in the Clouds
Dhaai Akshar Prem Ke (ezt még nem leltem fenn)
igenis :)
előzmény: limupei (#7207)
no, mégsem jó minden, én nem tudok kulcsszavakat javasolni egy adott film kulcsszavak füle alatt, ott csak a már meglévő kulcsszavakat, vagy az IMDb.com Plot Keywords linket látom.
nem tartozok bele a mindenkibe? :)
előzmény: limupei (#7204)
rendben, köszönöm a gyors választ :)
előzmény: limupei (#7204)
Kedves szerkesztők! (Itt is megkérdezem, mert a levélküldéssel nem jött válasz.) A kulcsszavak és képek beküldésének milyen feltételei vannak? Vagy ha nincsenek ilyenek, milyen módon lehet ezeket az oldalra javasolni?
Köszi.
D.
A "Congratulations, you're dead..." miatt lett ötös. :)
(lehet, mégsem az, de biztosra mentem. :)
Hogy ez mennyire tipikus... :)
Tetszett, hogy Charlie nem egyből nagyban gondolkodott és a csokiautomatánál kezdte meg beszerző körútját. :)
Azt hittem, csak négyes, de mióta láttam, sokszor az eszembe jutott és egyfolytában a Country Roads-t danolászom, szóval rá kell jönnöm, hogy ez inkább ötös :)
Előbb olvastam a regényt, tetszett az ötlet, az egész Pat fejében levés, a történet, úgy nagyjából minden. Ehhez képest a film baromira más. Az hagyján, hogy más a történet jó sok ponton, amit nehezményeztem, mert kevésbé komoly így, de más lett pl. az apa karaktere is, ami nem egy rossz apa-karakter, sőt, de nem az a karakter, aki a könyvben volt. Ott hangsúlyosabb volt Jake karaktere is, őt is hiányoltam a filmből. Kissé túl sablonos lett így nekem, a 4est a könyv miatt kapja meg mégis és egy-két színészi játékért.