Kovács Márton

(kitiltva)

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2010. január 28. (12 év, 6 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Na végre már egy szövetséges simajohny!

--
Áthelyezve a(z) Brüno topikból.

Sokan el vagytok borzadva ettől a gyöngyszemtől pedig ez film műfajának még elég visszafogott darabja! Itt van például a Rózsaszín Flamingók: nézzétek meg és utánna döntsetek hogy mi a visszataszító és mi nem! Tényleg egy létre lehetne hozni egy ma már oly divatos párbajt :Brünp vs Divine!


--
Áthelyezve a(z) Brüno topikból.

Le vagyok sújtva! Szerintem egy normál értékrenddel bíró ember el tudja dönteni hogy mi az amit komolyan kell venni a filmből és mit nem! Ahhoz valaki eljusson arra szintre hogy teljesen komoly arccal és átéléssel tudjon vitatkozni arról egy néger (vagyis afroamerikai) közösségben hogy Afrika egy ország nem pedig egy földrész irgalmatlan munka és kitartás szükséges! Sasha mester már teljesen más dimenzióban mozog mint egy átlag ember, monthatni azon kevesek eggyike akik hegyeket tudnak megmozgatni! Az hogy semmi képzelőerővel nem tudnak az emberek elvonatkoztatni a meleg kérdésről az csak az ő természetfeletti létjogosultságát igazolja! Azoknak készült a film akik 1-st adnak rá mert neki minden eggyes felháborító tekintet egy falat kenyér! Szüksége van rátok akik köpködik mint ahogy nektek is kell valaki akit el lehet ítélni mert más mint az átlag!
Úgyhogy induljon a nyálgyűjtés!

--
Áthelyezve a(z) Brüno topikból.

Nem értem rosszalásotokat, ha igazán kemény filmre vágytok tudok ajánlani párat!


--
Áthelyezve a(z) Kis Vuk topikból.

Valaki ismeri véletlenül a Necrofiles című alkotást?

A mai nap kérdése: Mi a legnagyszerűbb dolog amit anya adhat a gyermekének?

--
Áthelyezve a(z) Pink Flamingos topikból.

2010-03-05 09:01:35 [Rec] (2007) Kovács Márton (?) #31

Mióta láttam filmet otthagytam a bérházat amiben laktam!Semmi kedvem dühöngő nagyi és gonosz kutyusos kislány áldozataként végezni!Egy valamit sajnáltam a filmben, szegény Manut, egyből átalakult még felfognia sem nagyon volt ideje hogy mi történik vele! Komolyan abban reménykedtem hogy ő meg a kalapácsa majd mély hatásal lessz a gonosz zombik viselkedésére de hát őt is elérte a végzete:(

Brüno a filmtörténelem eggyik legnagyobb karaktere!Egyszerre inteligens,vicces és kihívó!
A jó Sasha mindig meg tud újulni és ez a mostani szerep telitalálatnak bizonyult! Megdöbbenésem szinte elképesztő volt mikor megtudtam hogy egy kategóriában sem vitt haza díjat az Oscar átadóról!
Ilyen létezik? Na de csak kinyílik majd a szemük előbb utóbb a filmkritikusoknak is és szobrocskával jutalmazzák ezt a példátlan és követendő életművet.
Olyan felejthetetlen jelenetekkel gazdagodott a történelem mint a ketrecharc paródia vagy a milánói divatbemutató a tépőzár ruhában! Vagy ki ne emlékezne a pénisztáncra!
Végsősoron pedig ez a film tisztelgés is Mili Vanili előtt aki fájdalmasan korán hagyott itt minket!

--
Áthelyezve a(z) Brüno topikból.

2010-03-04 14:53:55 Szuperbojz (2009) Kovács Márton (?) #48

Bajor Imre élete szerepében brillírozik!Alig várom a dvd megjelenését!Alap mű!

2010-03-04 14:49:04 Kis Vuk (2008) Kovács Márton (?) #366

Nekem tetszett!Nem tudom mi bajotok vele?!

Összes komment...