Vitelotte

Tapasztalat: 1134 film
Kompetencia: 13 film
Súly: 1459
Regisztráció: 2010. január 16. (8 év, 10 hónap)
Kedvencnek jelölték: 5 user

Kedvencek

Színészek: Angelina Jolie, Cate Blanchett, Domhnall Gleeson, Emma Stone, Eva Green, Jared Leto, Jensen Ackles, Jessica Chastain, Keanu Reeves, Mila Kunis, Milla Jovovich, Robert De Niro, Tom Hardy, Tom Hiddleston
Műfajok: akciófilm, animáció, dráma, fantasy, horror, thriller, vígjáték
Országok: amerikai, angol
Korszakok: 1998-

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1992
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Ant-Man and The Wasp
A Hangya és a Darázs
4 2018-11-11 3,3
(182)
The Dark Tower
A Setét Torony
3 2018-11-11 2,6
(214)
Overboard
Átejtve
3 2018-11-10 2,9
(47)
Rough Night
Csajok hajnalig
3 2018-11-10 2,1
(119)
Father Figures
Apavadászat
2 2018-11-10 2,4
(47)
A Wrinkle in Time
Időcsavar
2 2018-11-09 1,5
(24)
The Snowman
Hóember
2 2018-11-09 2,5
(157)
Before I Fall
Mielőtt elmegyek
2 2018-09-09 2,8
(33)
Set It Up
 
3 2018-09-08 2,9
(11)
Hereditary
Örökség
3 2018-09-07 3,7
(212)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Nekem is Anne Hathaway alakítása tetszett a legjobban. A többiek jellemét valóban letudták kicsit, viszont számomra ettől még simán élvezhető volt a film. Remélem lesz folytatása.

2018-04-03 06:28:27 The Outsider (2018) Vitelotte (2) #2

Hát ezt sajnos csak Jared Leto szexisége tudta életben tartani.

2018-03-19 06:05:49 Annihilation (2018) / Expedíció Vitelotte (4) #64

Ó, istenem... Végigolvastam itt az összes rágódásotokat, hátha választ kapok az enyémre, holott pont a legfrissebb komment tartalmazta a magyarázatot. Íme a link amiről deniro2 beszélt: http://collider.com/annihilation-movie-explained/#cancer Így már nyugodt szívvel adom azt a négyest. Ha picit érthetőbb lett volna utánaolvasás nélkül is, és merészebben merték volna ábrázolni a remekül eltalált sikolymacis, emberbokros ötletekhez hasonlóan a többi anomáliát is, pláne a bossfightot, lehet megkapta volna az ötöst, ehelyett csak a érdeklődésemet tartotta fenn végig, a katarzis elmaradt. Ez legjobban a kikérdezősdi jelenetben volt észrevehető nálam, mikor a végén, amikor már várod az orgazmust egy fontos kérdésnél, hirtelen lelankad a farkam a huszadik "I don't know"-nak köszönhetően Portman szájából. Egyébként simán mehetett volna moziba, amiket például Trier-től láttam moziban jóval komplikáltabbak mint ez.

2018-03-19 05:13:30 Leatherface (2017) / Bőrpofa Vitelotte (2) #7

Teljesen nonszensz volt hogy a rendes, cuki csávóból pikk-pakk a hírhedt gyilkos lett. Nem hiszem el hogy szimplán az anyja megjelenése volt ilyen hatással rá, akkor már az egész felnőtté válása alatt egy roncs lett volna, mint a dagadt gyerek. Egyetértek az előttem szólókkal, szarul lett tálalva.

2018-03-03 20:36:08 Moonlight (2016) / Holdfény Vitelotte (2) #74

Eléggé elszomorító hogy így összehajigáltak egy jónak ígérkező coming of age filmet, ugyanolyan semmitmondó lett mint maga a főszereplő az egyszavas válaszaival, rádadásul még díjazták is. Legalább a végén lehetett volna egy nagy békülős szex hogy nyugodtan hajtsam álomra a fejem. Így lényegében sehova se haladt az egész történet.

Szépen épülgetett, majd jól megszorongatott. Gondolkodóba ejtő témaválasztás, Fassbender vívódását elragadó volt nézni. Ott viszont a fejemet fogtam hogy b+, komolyan nem fogja fel senki hogy a gyerek nem fog csak úgy rábólintani hogy mától "új" anyukája van, és Mariska az új neve?? Nagypapa későn kapcsolt. Mikor eltűnt, kajak azt hittem Vikander végzett magával a gyerekkel együtt, mikor kiderült hogy egyedül van, azt vártam hogy betaláljon a karma ami először véletlen esélyt adott a gyereknek az életre, aztán hogy Tom öngyilkos lett a zárkában, szóval mindenre gondoltam csak hepiendre nem. Eleve úgy dőltem hátra már a lagzijelenet után, hogy "Na, melyikük fog elpatkolni ?" :D Ez a kellemes csalódás végül felhúzta nálam ötösre.
u.i.: A szigeti lét olyan szépen volt ábrázolva, hogy bámennyire finnyás vagyok, én is lefeküdtem volna abba a fűbe, beletúrtam volna a földbe, és lehet... hogy én is megtartottam volna a babát. Tom azért kicsit sírhatott volna az új babával, basszamegmá :DD

2018-01-17 05:42:43 Allegiant (2016) / A hűséges Vitelotte (2) #8

Ez a csigalassúsággal reagáló főgeci teljesen felbaszta az agyam... és kajak az egész csodamegfigyelőrendszer egy kibaszott papírvékony fal mögött volt egy kis lazán szétlőhető dobozkában??? Komolytalan volt a polgárháború, és túl egyszerű volt a hátbatámadós köcsöggel beküldetni a gázt, Naomi Watts karaktere pedig teljesen gyengeelméjű. Továbbá szeretem ha kis lávsztorival van fűszerezve az eksön, de ezek akárhányszor smárolnak, annyira rossz a kémia, hogy megsajnálom a színészeket hogy pénzért kell kurválkodniuk. Lehet befolyásol hogy Shailene Woodley óvodás fejébe inkább nutellás parizert tömnék, mint hősködő mondatokat. Hallom az utolsó részből kilépett az összes kulcsfontosságú színész, mert már nincs pénze a cégnek moziba vinni... Szép munka volt így tönkrebaszni egy könyvadaptációt, pedig az első rész még tetszett.

2018-01-06 03:44:41 Wanted (2008) Vitelotte (4) #78

Nekem is az volt a gondolatom a film kapcsán hogy bár hiperlátványos volt, a már-már paródiába hajló szürrealitás miatt nem tudtam igazán komolyan venni egy idő után, az apai vallomás meg egyenesen gáz volt. Ettől eltekintve voltak brutál vicces részek, Chris Pratt-et én is szívesen fejbebasznám egy klaviatúrával :D

2018-01-03 23:54:58 Get Out (2017) / Tűnj el! Vitelotte (5) #43

Végre valami eredeti ötlet!! Üdítő volt hogy egy manapság is kínosan releváns témát fejősmalacként használva kivételesen nem egy újabb rongyosra játszott alkoholista tinilányok mészárlását kellett végigbambulnom.
Bár a végén eléggé előrelátható volt hogy a nője fogja levadászni ha életben hagyja, nem jó ötlet bepakolni az anyósülésre a gonosz fehérnéni tudatával megspékelt lányt, továbbá hasznára fog válni a gyengepontként felfedezett vakutrükk, viszont a rendőrautóban NAGGGYON nagyon féltem hogy Rodba már bele lett ültetve valamelyik vén geci, azért jön egyedül x'DD de reálisabb lett volna ha egész egyszerűen egy klasszik fehér zsaru száll ki, és klasszik fehérzsaru módon lelövi, mert.... hát igen. Az úttesten hagyott csaj kicsit emlékeztetett a film elején elütött szarvasra, még jobb lett volna ha ő is valami szenvedős bőgéssel tér át a túlvilágra, a Karma pedig lágyan mosolyog az égbolton. Ámen.

Ha már a felénél ennyire szar, azt a jóisten se fogja tudni felhúzni. Viszont itt nem szeretném senkivel csettel szétspamolni az oldalt, bőven elég egy dühöngés és kész, ráadásul most már nem tudok beleszerkeszteni, lehet szándékosan csinálod? Pedig okvetlen ki akartam tombolni hogy amikor konkrétan haldoklikazanyám-privilégiumot kap dolgozatírás közben, hadd bömböltesse a zenét, azt hittem leszaladok köntösben az utcára felpofozni egy random járókelő kölykét hogy ezt mégis milyen iskolában engedheti meg magának. Amikor az én osztálytársam volt hasonló cipőben, szimplán nem jött be ha nem tudott a MUNKÁJÁRA, azaz a tanulásra koncentrálni. Szintén tízévesről van szó. Ebből lófaszt se fognak tanulni a jövőre nézve. És látja, LÁTJA bazdmeg hogy jön a behemót, ott a szépen megterített kaja a dédelgetett rajzzal, mégis mennyi agysejt kell neki hozzá hogy kikövetkeztesse magának az eddigiek alapján hogy mit fog művelni vele? A behemót is egy idióta hogy lényegében benyal neki, egy igazi terrorista a sajnálat szikráját se mutatja. Nem hiszem el hogy itt még a rosszfiú is diszfunkcionális. Megintcsak következmények nélkül tombol. De jó, ha tudom hogy ez az aduász, én is bekamuztam volna valami sad storyt felsőben, és büntetlenül felgyújtottam volna mindenkit a gecibe. Még az anyja kérjen bocsánatot hogy el kell patkolnia. Sértődjön meg rá. Úristen... ha ilyen gyerekem lesz, én, mint szülő végeztem rossz munkát, és inkább felakasztom magam. Hát sajnálom hogy pusztán egy ent miatt végignéztem két órát arról hogy tanulja meg egy lófaszjóska hogy ne viselkedjen fasztalicskaként.
A Negyedik Mesét követően, ahol végre együtt lehet érezni a gyerekkel, és a bizonyíték hogy mégsem csak a képzeletbeli barátja a fa, kicsit megnyugtatott, felhúzta egy kettesre, remélem nagyon örül akit elszontyolítottam hogy lepontoztam a kedvenc filmjét.

előzmény: tomside (#20)

Összes komment...