Vitelotte

Tapasztalat: 1101 film
Kompetencia: 28 film
Súly: 1801
Regisztráció: 2010. január 16. (8 év, 1 hónap)
Kedvencnek jelölték: 4 user

Kedvencek

Rendezők: Tim Burton
Színészek: Domhnall Gleeson, Emma Stone, Eva Green, Jensen Ackles, Mila Kunis, Milla Jovovich
Műfajok: akciófilm, animáció, dráma, fantasy, horror, thriller, vígjáték
Országok: amerikai, angol
Korszakok: 2010

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1992
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
The Light Between Oceans
Fény az óceán felett
5 2018-02-04 3,8
(70)
Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarök
4 2018-02-01 3,8
(275)
The Beguiled
Csábítás
2 2018-01-22 3,0
(132)
Keanu
Keanu - Macskaland
1 2018-01-22 2,8
(52)
The Transfiguration
 
1 2018-01-22 ?
(2)
Allegiant
A hűséges
2 2018-01-17 2,4
(105)
Valerian and the City of a Thousand Planets
Valerian és az ezer bolygó városa
3 2018-01-15 3,0
(250)
Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: Az Aranykör
3 2018-01-15 3,1
(270)
Crooked House
A ferde ház
2 2018-01-13 2,9
(24)
Get Out
Tűnj el!
5 2018-01-03 3,8
(498)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Szépen épülgetett, majd jól megszorongatott. Gondolkodóba ejtő témaválasztás, Fassbender vívódását elragadó volt nézni. Ott viszont a fejemet fogtam hogy b+, komolyan nem fogja fel senki hogy a gyerek nem fog csak úgy rábólintani hogy mától "új" anyukája van, és Mariska az új neve?? Nagypapa későn kapcsolt. Mikor eltűnt, kajak azt hittem Vikander végzett magával a gyerekkel együtt, mikor kiderült hogy egyedül van, azt vártam hogy betaláljon a karma ami először véletlen esélyt adott a gyereknek az életre, aztán hogy Tom öngyilkos lett a zárkában, szóval mindenre gondoltam csak hepiendre nem. Eleve úgy dőltem hátra már a lagzijelenet után, hogy "Na, melyikük fog elpatkolni ?" :D Ez a kellemes csalódás végül felhúzta nálam ötösre.
u.i.: A szigeti lét olyan szépen volt ábrázolva, hogy bámennyire finnyás vagyok, én is lefeküdtem volna abba a fűbe, beletúrtam volna a földbe, és lehet... hogy én is megtartottam volna a babát. Tom azért kicsit sírhatott volna az új babával, basszamegmá :DD

2018-01-17 05:42:43 Allegiant (2016) / A hűséges Vitelotte (2) #8

Ez a csigalassúsággal reagáló főgeci teljesen felbaszta az agyam... és kajak az egész csodamegfigyelőrendszer egy kibaszott papírvékony fal mögött volt egy kis lazán szétlőhető dobozkában??? Komolytalan volt a polgárháború, és túl egyszerű volt a hátbatámadós köcsöggel beküldetni a gázt, Naomi Watts karaktere pedig teljesen gyengeelméjű. Továbbá szeretem ha kis lávsztorival van fűszerezve az eksön, de ezek akárhányszor smárolnak, annyira rossz a kémia, hogy megsajnálom a színészeket hogy pénzért kell kurválkodniuk. Lehet befolyásol hogy Shailene Woodley óvodás fejébe inkább nutellás parizert tömnék, mint hősködő mondatokat. Hallom az utolsó részből kilépett az összes kulcsfontosságú színész, mert már nincs pénze a cégnek moziba vinni... Szép munka volt így tönkrebaszni egy könyvadaptációt, pedig az első rész még tetszett.

2018-01-06 03:44:41 Wanted (2008) Vitelotte (4) #78

Nekem is az volt a gondolatom a film kapcsán hogy bár hiperlátványos volt, a már-már paródiába hajló szürrealitás miatt nem tudtam igazán komolyan venni egy idő után, az apai vallomás meg egyenesen gáz volt. Ettől eltekintve voltak brutál vicces részek, Chris Pratt-et én is szívesen fejbebasznám egy klaviatúrával :D

2018-01-03 23:54:58 Get Out (2017) / Tűnj el! Vitelotte (5) #43

Végre valami eredeti ötlet!! Üdítő volt hogy egy manapság is kínosan releváns témát fejősmalacként használva kivételesen nem egy újabb rongyosra játszott alkoholista tinilányok mészárlását kellett végigbambulnom.
Bár a végén eléggé előrelátható volt hogy a nője fogja levadászni ha életben hagyja, nem jó ötlet bepakolni az anyósülésre a gonosz fehérnéni tudatával megspékelt lányt, továbbá hasznára fog válni a gyengepontként felfedezett vakutrükk, viszont a rendőrautóban NAGGGYON nagyon féltem hogy Rodba már bele lett ültetve valamelyik vén geci, azért jön egyedül x'DD de reálisabb lett volna ha egész egyszerűen egy klasszik fehér zsaru száll ki, és klasszik fehérzsaru módon lelövi, mert.... hát igen. Az úttesten hagyott csaj kicsit emlékeztetett a film elején elütött szarvasra, még jobb lett volna ha ő is valami szenvedős bőgéssel tér át a túlvilágra, a Karma pedig lágyan mosolyog az égbolton. Ámen.

Ha már a felénél ennyire szar, azt a jóisten se fogja tudni felhúzni. Viszont itt nem szeretném senkivel csettel szétspamolni az oldalt, bőven elég egy dühöngés és kész, ráadásul most már nem tudok beleszerkeszteni, lehet szándékosan csinálod? Pedig okvetlen ki akartam tombolni hogy amikor konkrétan haldoklikazanyám-privilégiumot kap dolgozatírás közben, hadd bömböltesse a zenét, azt hittem leszaladok köntösben az utcára felpofozni egy random járókelő kölykét hogy ezt mégis milyen iskolában engedheti meg magának. Amikor az én osztálytársam volt hasonló cipőben, szimplán nem jött be ha nem tudott a MUNKÁJÁRA, azaz a tanulásra koncentrálni. Szintén tízévesről van szó. Ebből lófaszt se fognak tanulni a jövőre nézve. És látja, LÁTJA bazdmeg hogy jön a behemót, ott a szépen megterített kaja a dédelgetett rajzzal, mégis mennyi agysejt kell neki hozzá hogy kikövetkeztesse magának az eddigiek alapján hogy mit fog művelni vele? A behemót is egy idióta hogy lényegében benyal neki, egy igazi terrorista a sajnálat szikráját se mutatja. Nem hiszem el hogy itt még a rosszfiú is diszfunkcionális. Megintcsak következmények nélkül tombol. De jó, ha tudom hogy ez az aduász, én is bekamuztam volna valami sad storyt felsőben, és büntetlenül felgyújtottam volna mindenkit a gecibe. Még az anyja kérjen bocsánatot hogy el kell patkolnia. Sértődjön meg rá. Úristen... ha ilyen gyerekem lesz, én, mint szülő végeztem rossz munkát, és inkább felakasztom magam. Hát sajnálom hogy pusztán egy ent miatt végignéztem két órát arról hogy tanulja meg egy lófaszjóska hogy ne viselkedjen fasztalicskaként.
A Negyedik Mesét követően, ahol végre együtt lehet érezni a gyerekkel, és a bizonyíték hogy mégsem csak a képzeletbeli barátja a fa, kicsit megnyugtatott, felhúzta egy kettesre, remélem nagyon örül akit elszontyolítottam hogy lepontoztam a kedvenc filmjét.

előzmény: tomside (#20)

Sajnos nem vagyok út közben abbahagyós

előzmény: tomside (#18)

Mekkora egy hálátlan kis skizofrén féreg... Bútort verni megy ezerrel, de EGY, EGY!!!!! darab öklöst a sulis geciládáknak meg se próbálja. Még csak a felénél vagyok, de már most kívánom hogy inkább haljon meg most az anyja, rakja ki őt minden rokona, majd az intézetben beszélgethet a fával, megnézzük hogy ott hogy reagálnak a rongálásra

2018-01-03 16:00:04 Life (2017) / Élet Vitelotte (4) #42

Istenem, ezen a kompóton akkorát röhögtem, köszi x'D
Az, hogy hipergyorsan tanul, simán betudható a genetikájának, hiszen eleve a felépítése is teljesen next level, és sosem volt még ennyi ingernek kitéve azelőtt, de valóban érzékenyebbnek kellett volna lennie a környezetváltozásokra hogy legalább fenntartsa kicsit a reményt a nézőben hogy nincs mindenki halálra ítélve. Bár már akkor tudni lehetett hogy végződik mikor kiszkanderozta a botkormányt a nyomorult kompót kezéből, nekem tetszett hogy ilyen okos kis polipka. Csodálkoztam hogy nem találta ki földet érésig hogy szállja meg a testét hogy zombiként irányíthassa. Értékeltem hogy valóban kreatívak voltak a halálok, de azért egy utolsó vérengzés, hatalomátvétel az óceán élővilágában jól esett volna még a kis lelkemnek.

előzmény: Gruden Gergo (#22)

2018-01-03 10:14:49 Bokeh (2017) Vitelotte (1) #1

Végig vártam mikor lesz végre valami sci-fi benne. A végefelé sűrűsödő párbeszédek alapján már sejteni lehetett hogy ez színtiszta vallási depresszió, semmi más. Bocs, ha ebben bármi szplojler lenne.

2018-01-02 02:52:56 To the Bone (2017) Vitelotte (3) #2

Nekem nem igazán jött át semmiféle életbölcsesség, a várva várt mágikus erejű doki sem tudott semmi különlegeset mutatni azon kívül hogy nem fél bazdmegolni. Egyszer azért meg tudtam könnyezni a babaetetős résznél, ezért nem kap kettest. A végén meg eszembe jutott az elején levő figyelmeztetés hogy brutkó jelenetek lesznek, készüljünk fel rá, ehhez képest mi volt a legbrutkóbb? Néha levetkőzik a főszereplő hogy emlékeztessen rá minket hogy túlzottan vékony. Ennyi. Ha már dráma, jóval drámaibbnak kellett volna lennie, nem csak fizikailag, a családi, szanatóriumi balhékat is keveselltem. Oh, például sokkal erőteljesebb lett volna ha az a bizonyos támblörös lány szintén a szanatóriumban lett volna velük, és ott nyírja ki magát. Na ugye hogy ugye.

Összes komment...