Vitelotte

Tapasztalat: 1205 film
Kompetencia: 11 film
Súly: 1480
Regisztráció: 2010. január 16. (9 év, 9 hónap)
Kedvencnek jelölték: 6 user

Kedvencek

Színészek: Angelina Jolie, Brad Pitt, Cate Blanchett, Chloë Grace Moretz, Domhnall Gleeson, Emma Stone, Eva Green, Hannah John-Kamen, James Franco, Johnny Depp, Keanu Reeves, Mads Mikkelsen, Mila Kunis, Milla Jovovich, Robert De Niro, Tom Hardy
Műfajok: akciófilm, animáció, dráma, fantasy, horror, thriller, vígjáték
Országok: amerikai, angol
Korszakok: 1998-

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1992
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Avengers: Endgame
Bosszúállók: Végjáték
4 2019-09-03 3,7
(381)
How to Train Your Dragon: The Hidden World
Így neveld a sárkányodat 3.
4 2019-07-31 3,6
(133)
Pokémon Detective Pikachu
Pokémon: Pikachu, a detektív
3 2019-07-27 3,0
(107)
Captain Marvel
Marvel Kapitány
3 2019-07-20 3,2
(270)
Shazam!
 
4 2019-07-13 3,2
(218)
Instant Family
Instant család
4 2019-05-15 3,6
(178)
Isn't It Romantic
Hát nem romantikus?
4 2019-04-23 2,7
(37)
The Upside
Életrevalók
4 2019-04-23 2,9
(20)
The Killing of a Sacred Deer
Egy szent szarvas meggyilkolása
1 2019-04-21 3,6
(315)
Can You Ever Forgive Me?
Megbocsátasz valaha?
3 2019-04-21 3,4
(40)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Hát a legjobb poén kétségkívül a post-credit rickrolling volt :D Tetszett még a pizsamás hercegnők cinizmusa, meg amikor a lepukkant Slaughter Race fakasztja dalra Vanellopét :'DD Összességében viszont ez valóban kevés volt, csak a második felére kezdett érdekessé válni, de gyerekek számára persze fontos a morál amit sugallni akar, és nekik biztos eléri az ötöst.

Tehát ha Amerikában igénylek bankkártyát, egy kétszemélyes nyaralás is jár hozzá ajiba, és útlevéladatok nélkül lehet repjegyet venni, de annak ellenére hogy a kártyán a saját adataim vannak, a zsaruk mégse fedezik fel a tranzakciót, csak a kórházból értesítik anyámat. Nálam itt rohadtul elvesztette a hitelét az egész, nem lehetett volna hogy lenyúlja az anyja bankkártyájának adatait amíg az alszik (olyat én is csináltam gyerekként :D) vagy nem elég a kaliforniai tengerparton pancsizni szerelmesen? Onnantól kezdve faék egyszerű volt az egész történet. A sokkoló fordulat, amit már a trailer lelőtt amúgy azzal hogy"Tudnom kell TÉNYLEG beteg vagyok-e", hamar le volt tudva, túl könnyen elsimították az összes drámai szituációt, és a lány világfelfedezése is olyan volt mint egy átlag turistáé. Kár.

Hát ez meglepő módon felülmúlta a várakozásaimat, rohadt jókat kacagtam rajta. Épp annyira volt abszurd amennyire még élvezhető volt, nem fordult át irritáló agyzsibbasztásba. Imádtam Nicole Kidman anyaboszorkány karakterét, örültem hogy végre megmutathatta hogy a kertvárosi karótnyelt feleség figurák szöges ellentéteként is parádézik. Kedvencem volt az análmániás szexkolónia, pláne mikor bunyó helyett teapartit csaptak velük :DDD

2019-02-09 01:11:53 Love, Simon (2018) / Kszi, Simon Vitelotte (5) #39

Hehe. Hát nem mondhatom hogy elfogulatlan ötös volt ez részemről mert némileg engem is érint a téma, de tényleg olyan mesterien adagolták a poénokat a drámai részletekkel vegyítve, hogy állandóan volt valamin felvisítanom vagy leizzadnom :D Általában herótom van a tinifilmektől, de ez a szokásosnál érettebben körítette a megszokott témákat, mégis hithűen botladozóan. Az igazán jó film ismérve hogy ezt már a felénél elkönyveltem, holott a csúcspont csak utána jött. KÉREK MÉG ILYET PLS.
Amúgy kifejezetten tetszett hogy szépen számon lett kérve hogy manipulálta a barátait, nem sajnálják meg csak azért mert meleg, úgy sem hogy publikusan lett kiteregetve. Sok hetero irigykedve hiszi hogy mindig okvetlen különleges seggnyalásban részesülnek az előbújt melegek, de ez pont arra világított rá hogy ugyanúgy felelősségre vonhatóak mint bárki más. Én a levélfújó srácra tippeltem amúgy :( de így valóban ízesebb volt a csavar :p
Az énektanárnő a szellemállatom! Hú, de rémesen hangzik magyarul xDD

2018-12-28 03:23:40 Bird Box (2018) / Madarak a dobozban Vitelotte (4) #14

Na! Hát sajnáltam hogy nem lett jobban kibontva a vége, a szörny eredetéről, őrültek iránti preferenciájáról pár infómorzsát például elropogtattam volna, és túl könnyű húzásnak éreztem a vakok otthonát, amit pár másodperccel előtte meg is tippeltem. Hiteltelen volt hogy a papagájok lazán, jól fésült CGI-bundában túlélték a raftingolást és több pofáraesést az erdőben. A legtrébb viszont hogy hiába ellenőrzik le a menedékőrök a szemeiket az ajtóban, az öltönyös faszé se animésedett el amíg el nem kezdte szuggerálni magát a fosatós rajzaival, amiket persze direkt szépen kiterít mint egy kurva múzeumban hogy lebuktassa magát... Biztos tudnék még pár logikai bakit találni, DE. Nagyon jól lekötött, sosem fosatott be még ennyire egy kis falevélörvény sziporkázó napsütésben. Szerintem ez nagy szó, és külön tetszett hogy az unásig nyomatott tökéletes anya helyett kifejezetten egy diszfunkcionális került főszerepbe. Mellesleg nekem jobban tetszett mint az alább emlegetett A Quiet Place, amiből leginkább a barom repülős gyerek, meg az apa teljesen felesleges önfeláldozásának a bosszantó mivolta ugrik be rögtön. Itt csak picit voltak hülyék a szereplők. Ja és köszi Netflix, hogy végre nem kell fél évet várnom hogy megjelenés után letölthessem :)
Amúgy kicsit elszontyolodtam mikor kiderült hogy Sarah Paulson nem a párja, hiszen neki a való életben is barátnője van, a sztori nem csorbult volna ha Malorie az exétől terhes. Nnnnamindegy ^^

2018-12-02 03:40:31 Venom (2018) Vitelotte (5) #18

A csók közben átkúszott szimbióta Tom nyammogó hangaláfestésével a kedvenc jelenetem volt :D Kedvenc mondat pedig: "Az én bolygómon ugyanolyan lúzer vagyok, mint te a tieden" xd Megható volt mikor a gonosz letépte Tomról Venomot, az meg visszanyúlt érte, és a "nulla esély" ellenére is harcoltak. Persze A lány egyedül hagyva a laborban, miután szájbarágták neki hogy mi az érzékeny pontja az élieneknek, kiszámítható volt hogy zenélni fog, de azért mégis Venom volt a hős. Azt is már a boltosnéni első jeleneténél tudni lehetett hogy meg lesz zabálva a gangszta, de arra nem számítottam hogy ilyen kurva jó dumát nyom le előtte a figura xDDD. Nem is tudom hogy lesz ebből a fickóból Pókember-ellenség, hiszen a végére tökre megszelídül. Szerintem nagyon szépen gyurmázták össze a CGIt a színészekkel, és épp annyi akció, dráma, és vicceskedés került bele, amitől élvezhető tud lenni egy film.

2018-11-26 02:59:29 Ready Player One (2018) Vitelotte (5) #26

Már a felénél megelőlegeztem neki az ötöst (Ache és társai színre lépésekor), és milyen jól tettem! Végig fostam, nagyon ügyesen vegyítették a valódi és játékbeli történéseket, és folyamatosan táplálták a nézőbe az érzelmeket. Egyedül a siralmas biztonsági rendszer zavart. Arty simán beszökött a főgeci játszószobájába a KÉZZEL nyitható cellájából, aztán ki az egész épületből... Ez egy ekkora cégnél nem történhetne meg, pláne ha épp szökésben van tőlük valaki. A grafikát asszem nem kell ajnároznom, egy négy éves kis gyereklaptopon is lehengerlő volt. Hannah John-Kamenért eddig is odavoltam, nagyon jól játszik gecit. Kedvenc utalásom az elmerülő Iron Giant Terminátorként való búcsúzása :) Imádtam a nyálas végét :D

2018-11-25 03:48:44 Searching (2018) / Keresés Vitelotte (3) #2

Elég facepalm pillanat volt amikor "ledöbbentünk" hogy a vöröshajú lány stockphoto. Ha én társkeresőn látok egy gyanúsan jól kinéző embert, pláne ha műtermi minőségű a kép, első dolgom hogy lecsekkolom hogy lopott-e a kép!!! Ez lehúzta. Utána már érdekes volt, kár hogy túl gyorsan ledarálták.

Ha te is a Bad Moms-ra alapozva keresel combcsapkodós anyakomédiát, jobban jársz ha offolod. Elvette a kedvem nem csak az anyaságtól, de még a férfiaktól is.

Hát bíztam benne hogy a Spy (2015) színvonalán lesz, de javarészt altesti vagy egyéb baromkodó humorból állt. Az egyetlen amit értékelek az a rúzsból kitolt hüvelykujj. Néhány egyéb foszlányocskával felhúzta egy kicsit. Sajnálom.

Összes komment...