St4nt0N

Tapasztalat: 1 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 1
Regisztráció: 2010. január 6. (13 év, 2 hónap)
Kedvencnek jelölték: 32 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Vasárnapi szülők
 
4 2023-03-25 4,2
(37)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2023-03-31 12:42:30 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] St4nt0N #26798

Az Arsenevich blog ma bezár – talán nem végleg, de ki tudja? –, aki töltögetni akar, siessen.

2023-03-30 14:24:29 Suzume no tojimari (2022) / Suzume St4nt0N (?) #3

Az InterCom a forgalmazója, így a plázamozik játsszák majd, valószínűleg magyar szinkronnal.

előzmény: nnpeaks (#2)

"I see what you did there."

előzmény: Ugor (#6)

2023-03-27 15:08:48 [Általános fórum] St4nt0N #9808

Downey mindjárt hatvan éves. Manapság már nem illene sokkal fiatalabb színésznőt szerepeltetni korosodó férfi szerelmeként. Vajon Kim Novak visszatér az eredeti szerepében? Esetleg az életkorbeli engedményért cserébe fekete színésznő alakíthatja a karaktert? (Költői kérdések, úgyis Margot Robbie lesz a befutó.)

„Ezt a filmet minden néző saját megéléseiből fogja tartalommal megtölteni, átkeretezve jelen lelkiállapotának színével” – a pontosság kedvéért: Wells nem írt ilyet, ezek mimóza szavai.
Egyébként nem akarok vitatkozni, a véleményed teljesen legitim, csak annyit jegyeznék meg, hogy számos nézőnek nem volt hiányérzete, például nekem is teljes élményt nyújtott a film (ami önéletrajzi alapokra épülő fikció, tehát az sem helytálló, hogy ezek a rendező emlékei volnának).
Nem sikerül mindenkit egyformán megszólítania. Van ilyen.

előzmény: ChrisAdam (#23)

Egyrészt sorozatban elvállalt gyenge filmeket, másrészt a #metoo miatt újra téma lett, hogy bántalmazta egy korábbi barátnőjét (még alkoholista állat korszakában). Az utolsó filmjét, amit be is mutattak, '17-ben forgatta. Több év szünet után év végén kijön néhány filmje, az egyik, a Next Goal Wins hosszas csúszással (az Armie Hammer-es részeket újra kellett forgatni). Lesz még egy bérgyilkosos képregényfilm Finchertől, meg a Kung Fury 2, ami csak mellékszerep. Szóval megvan az esélye a visszatérésre, de ha ezek a filmek nem lesznek sikeresek, akkor B listás marad.

előzmény: manuva (#84)

OFF: én is hajlamos vagyok azt hinni, hogy köztudottak az okai annak, hogy egyes színészek (pl. Norton vagy akár Fassbender) karrierje miért kapott gellert, aztán meglep, hogy mégsem.
Cikkek sora született már arról, hogy Norton egy nárcisztikus, együttműködni képtelen ember, pont ez a film volt a pályafutásának/viselkedésének az egyik mélypontja.

Ízléses megvalósítás, remek színészek… didaktikus, középszerű történet.
(Jenny egyébként nem a póni volt, hanem a csacsi.)

Noha nincs kimondva, de kikövetkeztethető, hogy a főszereplőnek (aki a rendező alteregója, lásd még #5) a nyaralás volt az utolsó meghatározó emléke az apjáról, aki súlyos depresszióval küzdött, és vélhetően öngyilkos lett.

előzmény: zéel (#20)

Összes komment...