Vanda

Tapasztalat: 1 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 1
Regisztráció: 2009. december 31. (12 év, 9 hónap)
Kedvencnek jelölték: 1 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Avatar
 
5 2009-12-31 3,7
(1588)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2009-12-31 13:40:31 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Vanda #6004

Én nem az auráját birtoklom én maga vagyok az Úristen.:D és green peace aktivista is egyben.:)Imádom a természetet,amit mi emberek kurvára nem értünk még mindig, talán ezért is fogott meg ez a film.
Amúgy meg én télleg, csak betévedtem az Avatarra, lövésem nem volt, h 2 és fél órás, azért nagyjából megnéztem előtte miről szól.Abban teljesen igazad van, hogy nem azon van a hangsúly,h mennyit költöttek rá. Én csak egy filmrészletre kerestem a neten, megtaláltam ezt a fórumot és bántott az, hogy ezekre az alapvető emberi problémákra ami ebben a filmben is szerepel, azt írják, hogy nincs mondanivalója, h nem érdekli Őket, hogy hova tart a világunk és miért tesszük azokat a dolgokat,amiket teszünk, mert persze, ezt senki nem tudja.Csak azt látják, hogy mikor, ki, hogyan játszotta szerepét,és egyéb felszínes dolgok. Ennyi, úgy éreztem ki kell jönnie a vélenyemnek, ahogyan Nektek is, aztán mindenki gondol,amit gondol. Bocs, h nem tudok szakmai szemmel hozzászólni.

--
Áthelyezve a(z) Avatar topikból.

2009-12-31 10:30:55 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Vanda #6001

Ja igen, és yesname-mel is nagyon nagyon egyetértek, ez egyáltalán nem belemagyarázás, hanem aki nem lusta (vagy képtelen)gondolkodni az ezt az élményt kapja...mint az életben is, látod-e az ok-okozati összefüggéseket, vagy csak az érdekel amit látsz, hogy fekete-e vagy fehér, ami elég szegényes világnézet, dehát tudjuk "boldogok a lelki szegények, mert Övék a mennyek országa..."

--
Áthelyezve a(z) Avatar topikból.

2009-12-31 09:46:32 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Vanda #6000

Hát igen, nagyon sok tipikus amerikai keménykedős jeleneten és alakításon én is elmosolyodtam, de úgy tűnik már ez is a világunkhoz tartozik és pont azokat a karaktereket testesítik meg a valóságból, akik ebben a filmben semmi mondanivalót nem láttak.:)Nagyon sajnálom, hogy az emberek mindig a leglényegesebb dolgok mellett mennek el (ezért tartunk ott a hol tartunk), sztem gyönyörű mese...Teljes mértékben egyetértek Lacával

Elragadó, hogy a Navik milyen harmóniában élnek a környezetükkel, nem akarnak elpusztítani mindent maguk körül...erre az ember képtelen, hiába így vagyunk beprogramozva...:S

--
Áthelyezve a(z) Avatar topikból.

Összes komment...