Regisztráció: 2009. december 13. (13 év, 3 hónap)
Nem:
Dead in a Week (Or Your Money Back) Bérgyilkost fogadtam |
4 | 2023-03-04 | 3,3 (46) |
Dünyayi kurtaran adam Turkish Star Wars |
1 | 2022-12-17 | 1,6 (28) |
Staplerfahrer Klaus - Der erste Arbeitstag Klaus, a targoncás - Az első munkanap |
5 | 2022-12-08 | 4,4 (196) |
A Time to Kill Ha ölni kell |
3 | 2022-10-16 | 3,9 (481) |
To Kill a Mockingbird Ne bántsátok a feketerigót! |
5 | 2022-10-09 | 4,3 (414) |
Annak idején Bölcs Istvántól hallottam a Kossuthon egy kritikát a filmről. Azt mondta, Madonna azért jó, mert jól tud azonosulni a szereppel. És igen, Eva Duarte is kétes utat járt be a csúcsig. Ezért vagy sem, Madonna hiteles, a film pedig jó.
Webber zenéje nagyon szépen szól, feszes és jól hangszerelt, a szerző maga felügyelte a felvételt, talán ő ült a zongora mögött is.
A képi világ nagyon parkeres, és ez jól áll a musicalnek.
A korszak legnagyobb kedvence nálam. Igazi dzsentri romantika Rajnaytól és Rádaytól, Kabostól a szokásos adag humor, amit ezúttal dúsgazdag embert alakítva nyújt.
Nagyon jól működnek a párosok, az egész csavaros történetnek pedig nagyon jó háttere a vidéki birtok.
Meglepően jó kis film ez.
Kifejezetten érdekes a huszonévvel ezelőtti, a technológiai, gazdasági robbanás elején járó Kínát egy természetesen vitathatóan hiteles, de mindenképpen hitelesnek tűnő thrilleren keresztül nézni.
Egész jó kis társadalomkritika, amiből talán azok is értenek, akinek szól.
Igazi Bud Spencer- Terence Hill mozi, az előbbi nélkül.
Remek hangulat, jó szövegek.
Számomra a legnagyobb drámát a Rickman-Thompson páros hozza, igaz, belesűrítve egyetlen, az ajándékozós jelenetben. Amit ott Emma Thompson játszik!
A legjobb romantikus vígjáték címet pedig személy szerint
meghagyom az Idétlen időkig-nél, az valahogy koherensebb, bár könnyebb szórakozás.
Ami ezt a mozit illeti, bőven belefér az ötösbe a néhány olcsó fogás.
Megelőztek itt pár gondolattal és négy évvel.
Phil megváltása akkor jöhetett el, amikor már semmivel nem volt célja, azaz teljesen önzetlenné vált. Lemondott a nőről is és úgy nagyjából mindenről. Így lesz tökéletes az időzítés.
Az öreg hajléktalan annyiban lóg ki az egészből (de nem a városka hangulatából, szerintem), hogy ő lesz és marad az egyetlen megoldhatatlan ügy, egyben a figyelmeztetés: a hatalmunk lehet bármekkora, soha nem lehet végtelen.
"A lopás nem pont fordítva történt?:)"
Már hogy a viharba történt volna fordítva, amikor Marty és a doki megjárták 1885-öt is? ;)
előzmény: csabaga (#39)
Egész jó kis film, engem megvett, ahogy a főszerepben a szegény ember Mel Gibson-ja is.
Zsoldoskatona és Aranyeső Yuccában forevör. :)
előzmény: Ivan/ (#2)