cucu

(szerkesztő, moderátor)

Tapasztalat: 1973 film
Súly: 2098
Regisztráció: 2003. október 22. (21 év, 2 hónap)

Bemutatkozás

KT alapító, fejlesztő, szerkesztő.

Kedvencek

4 2024-03-16 4,4
(144)

Összes szavazat...

2024-12-04 22:28:17 [Hány éves vagy?] cucu #43

Ugyanúgy regisztráltam annó, mint bárki más. Ami annyiban tért el a mostani rendszertől, hogy email címet sem kellett megadni (sőt nem is lehetett).

z0z0 és tcherno volt osztálytársaim, akikkel együtt voltam a Titanic-on, ahol az ötlet megfogant bennem.

pint viszont abszolút random user az internetről, szóval ő volt az egyik első "valódi" user. Gondolom az egyik fórumról jött, ahova "beszpemmeltem" a KT-t.

2024-12-02 21:37:07 [Hány éves vagy?] cucu #37

Ahhoz képest, hogy elsőként regisztráltam, még mindig nem töltötte ki életem 50%-át a KT. Majd két év múlva.

Pont ma 21 éves a KT. Boldog születésnapot! Éljen! Éljen! Éljen!

A buliról: elég valószínű, hogy nem leszek Pesten novemberben. Cserébe szerintem von Schatu kollégával szervezünk egy müncheni alternatív ünnepséget, úgyhogy akinek az közelebb van, mint Budapest, jelentkezzen. :-)

Masik javitas: most mar fempolip-ot is lehet jelolni kedvencnek. Valoban az (volt) a problema, hogy ha valaki nagyon sok filmet latott, akkor a kedvencnel jelolesnel nagyon sokat szamol ujra a rendszer (az osszes filmnel feljegyzi, hogy a(z uj) kedvenceid szerint milyen volt), es ezt egy ponton tul nem birta/birja.

Igy is sokaig tart, es erdemes nem vasarnap este, a JATEK idejen kiprobalni, hanem mondjuk hetkoznap, de elvileg mar mukodik ujra.

"Kisebb" késéssel, de megtörtént a Vapiti évváltás: mostantól a 2024-es filmek vannak színezve.

2024-05-24 17:11:37 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] cucu #27383

Mityu, Westmor: most mar tessek elengedni ezt a Challengers-"vitat".

2024-03-31 20:01:57 Most vagy soha! (2024) / Now or Never! cucu (?) #90

Ezt most szerkesztő-moderátorként írom: az 1-es avagy "nézhetetlen" osztályzat azért feltételezi, hogy az ember legalább *megpróbálta* megnézni a filmet, és mondjuk egy darabig el is jutott benne. A feléig vagy valami. Ha nem láttad, ne osztályozd le!

Tök oké és természetes, hogy van olyan film, amit valaki "látatlanban" rossznak tart. Senki nem kényszerít senkit arra, hogy megnézzen ilyen filmeket. Sőt, nincs senki, aki minden filmet megnéz.

Ha egy ilyen filmmel találkozol, megteheted, hogy tovább lépsz. Vagy ha ez nem "elég", ott a "Nem akarom megnézni" opció. Ez pont arra való, hogy kifejezd, hogy annyira nem tetszik vagy nem érdekel a film, hogy kifejezetten nem akarod megnézni. És persze lehet kommmentelni is. Még csak azt se mondom, hogy csak az írhat egy filmről, aki látta. De az arányok nem mindegyek!

Ha valaki minden filmről, amit nem látott és nem is akar megnézni, leírja, hogy miért nem akarja megnézni, az nem lesz túl informatív. És hasonlóan, ha egy filmről főleg csak "látatlan" kommentek születnek, az szintén problémás.

Megértem a zsebben kinyíló bicskákat, de ez tényleg továbbra is egy filmes fórum, és elsősorban a filmekről és nem a körülményeikről szól. Bőven elég, hogy Rákay Phkálmán összekeveri a szezont a fazonnal, nem kell ezt itt is súlyosbítani.

2024-03-22 15:12:43 [Vapiti 2023] cucu #117

Sajnos a héten sikerült lebetegednem, úgyhogy a ma estét ki kell hagynom. Videót toljatok légyszi a díjkiosztásról!

Viszont elkeseredésemben, hogy nincs egy darab jelöltem se, tegnap este még megnéztem az Egy zuhanás anatómiáját. 23:36-kor leosztályoztam, 23:37-kor pedig már ment is a szavazat Arany és Női Ezüstre. Ezzel én adtam le az utolsó*előtti* Vapiti-szavazatot idén. :-)

2024-03-21 20:18:40 [Vapiti 2023] cucu #105

Hűha! Boldog KT-s szülinapot Rorschach-nak és hhgygy-nek!

Az első forduló végén elfelejtettem közölni a részvételi statisztikákat. Íme:
219 ember jelölt az Aranyra (86 filmet), 157 a Női Ezüstre (80 színésznőt), 156 a Férfi Ezüstre (76 színészt).

Ja, és a Vapiti-díj főoldalán (ami a filmek menüpontból érhető el) megújultak a grafikonok.

Egyrészt (remélhetőleg) átláthatóbb lett a szavazók száma: nem egymás után jönnek, hanem ami egy évben volt, az egy oszlopban látható. Plusz sikerült pótolnom a 2012-es év első fordulós adatait (ez korábban hiányzott). Viszont kiszedtem a korábbi "szavazatok aránya" grafikont, mert nem sok értelme van (mivel évről évre nő a régi, inaktív userek száma).

Másrészt a jelölt filmek és színészek számáról (az első fordulóban) felkerült egy új grafikon.

2024-03-19 14:09:13 [Vapiti 2023] cucu #96

Magáról az eredményhirdetésről mindenképp. Chris a cameraman, remélem, vállalja.

BonnyJohnny: a Csabai-klán. :-)

Ja, és mivel itt a fórumon nem is szerepelt, csak a körüzenetben, emlékeztető:

Eredményhirdető és díjkiosztó buli március 22-én péntek este Budapesten, a Quentin's Burgerben (IX. kerület, Ferenc tér 2). Gyülekező este 6-tól. Eredmény este 8-kor. Várunk mindenkit szeretettel!

előzmény: Ubul (#94)

Összes komment...