- 14% (38) …amikor a gyilkos mindenkivel végez 5 másodperc alatt, de nem bír el a vézna hősnővel.
- 12% (33) …amikor a szereplők szétválnak, hogy aztán egyenként haljanak meg.
- 10% (27) …amikor a gonosz meghal, és kiderül, hogy mégsem.
- 10% (27) …amikor furcsa zajt hallunk, de aztán kiderül, hogy csak egy macska vagy egy ismerős.
- 9% (25) …amikor a rohanó áldozat esik-kel.
- 9% (24) …amikor egy autó elől menekülve, az úton futnak, közvetlenül az autó előtt.
- 7% (18) …amikor nem indul az autó.
- 6% (16) …amikor a sétáló gyilkos utoléri a rohanó áldozatot.
- 4% (11) …amikor a rendőr nem hisz szegény üldözötteknek…aztán ő is meghal.
- 4% (10) …amikor a gyilkos elmagyarázza az utolsó túlélőnek, hogy miért ölt.
- 4% (10) …amikor valaki eltitkolja, hogy megharapta egy zombi/vérfarkas stb.
- 3% (9) …amikor a filmekben egy ajtót sem zárnak, a horrorokban mégis mindenen lakat van.
- 3% (8) …amikor vészjósló zene jelzi, hogy félnünk kell.
- 2% (6) …amikor elromlik a zseblámpa / elmegy az áram.
- 2% (5) …hogy a gyilkosnak mindig hülye maszkja van.
- 1% (2) …amikor az egyik áldozatról kiderül, hogy mégis él.
- 0% (1) …amikor valaki egyedül van, akkor biztos kitör a vihar.
- 0% (1) …amikor váratlanul becsapódik egy ajtó.
furcsa zaj + macskáról jut eszembe, hogy az Alienben egyszer Sigourney Weaver kinyit valami ajtót és várják a szörnyeteget, de csak egy macska ugrik ki.
Na most a moziban a haverom itt úgy orrba nyomta magát, hogy eleredt az orra vére:-)))
Az hogy az összes ilyen filmből háromnál több folytatás készül:)
Amúgy tényleg mind jó, vagyis idegesítő:)
Ezek közül elég nehéz választani...szinte mind nagyon idegesítő.
Nekem az a kedvencem, amikor a gonosz elől csendben bújkáló szereplők közül valaki tutti fix, hogy zajt csap, lever valamit, de legalábbis tüsszent!
De nekem az is nagyon tetszik, hogy mindig bemennek oda, ahova nem szabad (erdőbe, pincébe, padlásra, barlangba). Vagy amikor a gyilkos, addig meddig magyaráz az áldozatnak, hogy az kicsúszik a kezei közül, de az is tetsztik, hogyha néhány nagyon gazdag -és feltehetően mobiltefonal rendelkező - amerikai kamasz elindul valahova és bajba kerül, senki nem telefonál, rendsőrségnek , szülőkek, stb, hogy segítséget kérjen.
...amikor a hősnő zajt hall odakintről, és gondolkodás nélkül kimegy egyedül a sötét éjszakába (esetleg a pincébe, stb.) ;)
Nagyon jók, minden röhögtem. Amúgy mind nagyon idegesítő.
amikor bemegy egy sötét szobába, és nem kapcsol lámpát
:D Ez jó!
sétáló gyilkos utoléri a rohanó áldozatot...ezen jout nevettem...vagy amikor fut egy kilométert a csaj,a gyilkos mérföldekre van,aztán hirtelen kiugrik elé,és nem hogy megölné egyböl elkezdi ijesztgeti..na ezt bírom...
Talált, süllyedt mindegyik :), de engem különösképpen az zavar, amikor a vézna hősnő leveri a gyilkost.
Én azt utálom a legjobban,hogy mindig külön válnak,nemhogy együtt mennének...ááá...na meg persze az esés-kelés és a kocsi előtt rohanás se semmi:D
Asszem felsoroltad a tinihorrorok összes kellékét :P
áh, azt semmi nem múlja felül, amikor a hatszor meglőtt, háromszor leszúrt, felgyújtott, elgázolt, összevert, kivéreztetett, felrobbantott, megfojtott, tizedikről lezuhant gyilkos még egyszer feláll és nekimegy a főhősnek...
És ha baj van,menjünk fel a padlásra vagy le a pincébe!Ahol természetesen kilőték a villanyt!!
Sorry:menj---én is pszihopata lennék???
Persze!!!Sötét erdő,vihar,pszihopata gyilkos,de azért te menny erre cimbora amig én keresek valami fegyvert-----a gyilkos szülőházában!!
És vannak olyan jelenetek is amikor az áldozat szinte egyhelyben szalad!!És a top gyorsaságú gyilkosok:Jason Vorhees,Michael Me
yers
egyértelműen az autó előtt menekülős, soha nem értettem, h nem lehet egyszerűen letérni arról a rohadt útról, ahol az autó már úgysem tudja követni őket... de ugyanezt el lehet játszani dinoszauruszra és még három millió dologra is, mindig ez van.
…amikor a sétáló gyilkos utoléri a rohanó áldozatot.
…amikor a szereplők szétválnak, hogy aztán egyenként haljanak meg.
:D