- [28] Az akciósztárok filmjei a nyerők
- [0] Csakis a szuperhősfilmeket
- [22] Mindegy, mindkettőt szeretem
- [12] Egyiket se
Tetszik az aktuális állás. Ha úgy vesszük 34:16 a régieknek. (9-en pedig egyiket se szeretik).
Ennél szerintem összetettebb a dolog. Valahol olvastam anno egy cikkben, hogy az ember csak ránézett a filmben a színészekre, és - még ha ez valójában nincs is így - elhitte nekik, hogy ha meg is tudnak sérülni, valóban képesek legyőzni a gonosz ellenfelet és egész bandáját. Viszont ilyen Robert Downey jr. és Benedict Cumberbatch testalkatú színészekről senki nem hiszi el, hogy valójában képesek lennének ugyanerre.
Totálisan egyetértek ezzel a véleménnyel.
előzmény: Korben (#6)
Pont ezen gondolkodtam a napokban, viszont a klasszikus akciósztárok filmjeit legtöbbször legalább terepen (értsd őserdő,sivatag stb.) forgatták, a maikat meg mindenki tudja, h zöld háttérrel főleg egy stúdióban. Ez érezhető a filmeken nagyon. Nálam ez sokat számít. Pl. nemrég láttam egy béna B-akciófilmet a 80-as évekből, de üdítő volt nézni egy mai átlag marvelhez képest, és tudjátok miért? Mert jó volt látni, h ott tényleg kimentek forgatni a sivatagban..olyan valódi volt...a színész arcán az izzadságcseppek valódiak voltak....
Én is inkább! Mert Ők már a sebezhetőbb akcióhősök voltak!
előzmény: kaamir (#3)
Erre egyszerű a válasz: Mert Rambo meg a Commando-n nőttek fel, gyerekkorukban ez maradt meg bennük. Felnőttként meg nem tudják már értékelni a képregény filmeket.
előzmény: MicaHiro (#2)
Ők is persze. Ott van, hogy stb. Mindenkit nem akartam felsorolni. :)
előzmény: kaamir (#3)
Mindkettőt szeretem. Mindkettőben vannak jó filmek, mindkettőben közepes a többség, és mindkettőben vannak pocsék alkotások.
A klasszikus akciósztárok filmjeit, de nekem ide inkább Willis, Gibson, Cruise, Cage stb. tartozik.
Tetszik a kérdésfelvetés. Soha nem értettem azokat, akik a hihetetlen történések miatt nem bírják a szuperhősfilmeket, közben meg imádják a Rambo-t meg a Commando-t....
Mindegy. :)
A klasszikus hősöket inkább magaménak tudom (nem mindig). A szuperhősök nekem inkább rajzfilmhősök. Nem tudom komolyan venni őket, még szórakoztatásnak is csak szűk keretek között jelentenek számomra kikapcsolódást. Elnézést ezeknek a filmeknek hűséges követőitől, nem bántásnak szántam!