- 21% (16) Logan Lucky - A tuti balhé (Logan Lucky)
- 16% (12) A Setét Torony (The Dark Tower)
- 16% (12) Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard)
- 13% (10) Annabelle 2: A teremtés (Annabelle: Creation)
- 13% (10) Barry Seal: A beszállító (American Made)
- 6% (5) Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)
- 4% (3) Pappa pia
- 3% (2) A szerencse háza (The House)
- 3% (2) Inhumans
- 1% (1) Anyák elszabadulva (Fun Mom Dinner)
- 1% (1) Az Emoji-film (The Emoji Movie)
- 1% (1) Az ígéret (The Promise)
- 1% (1) Bébibumm (Telle mère, telle fille)
- 1% (1) Egy kupac kufli
- A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature)
- Fiú a vonaton (The Boy on the Train)
- Have a nice day (Hao ji le)
- K.O.
- Minden, minden (Everything, Everything)
- Ötven tavasz (Aurore)
- Raid - A törvény nemében (Raid dingue)
Igaz, az is érdekesnek tűnik. Sheridantől eddig csak a Sicariot láttam, bár annak a filmnek inkább a rendezés az erénye. Na majd most kiderül, hogy milyen ha direktornak áll. :D
előzmény: TheDriver (#25)
Na meg a Wind River-el!!
előzmény: BalaKovesi (#24)
Hát ez nem volt túl erős hónap, a szeptember talán jobb lesz az IT-tel meg a Kingsmannel.
Logan Lucky?
előzmény: yahooboi (#22)
Csodálatos lista, ha őszinte akarok lenni, akkor egyiket se fogom megnézni.
Az Emoji-film olyan tipikus bokszzsák filmnek tűnik, fölös energiák levezetésére jó lesz
Én is, pláne hogy az első húsz szavazattal a legutóbbi Blair witch is 100%-on és 8 fölött állt, most meg... lehet még ebből moslék.
előzmény: bambula (#19)
Azért nekem az elég gyanúsnak tűnik,hogy hetek óta csak 13 ember ítélete szerint 100%-os az Annabelle 2..Mintha csak egy Warner Bros baráti társaságnak vetítették volna le a filmet.
Kiváncsi leszek mennyin fog állni,miután majd bemutatták és majd több kritikus is osztályozta.
Hmm, engem ez elkerült, hogy a Conjuring ennyire kapatós film lenne, hogy egymagában képes legyen egy ilyen gagyinak ígérkező horrort is feldobni, mindazonáltal az Annabelle jelenleg 100%-ra áll rottenen, úgyhogy franchise ide vagy oda, megpróbálom félresöpörni az előítéleteimet.
Az Annabelle-re szerintem azért nyomkodtunk ilyen veszettül, mert a Conjuring franchise része, így kvázi sokakat érdekel. A trailereket egyébként én is rossznak tartom.
előzmény: Dió (#16)
Az Annabelle: creationra vajon csak azért nyomtak ennyien osztályzatot, mert a rottenes kritikusoknál megint elgurult a gyógyszer? Pedig ilyen zéró trailerből ezzel a rendezővel kíváncsi leszek, ha jó (vagy akár csak értékelhető) filmet hoznak ki.
A dark tower a trailer alapján pláne gagyinak tűnik.
Engem az is érdekel, de két évad Narcos után - illetve a kartellfilmek szerelmeseként -
Tom Cruise filmjének nálam nincs kihívója e hónapban :)
előzmény: BonnyJohnny (#10)
És ez sokkal jobb annál, mint amikor nincsen számodra hejjj!
előzmény: tomside (#13)
Annak is kell hely a világban. :)
előzmény: Ugor (#12)
A hozzászólások alapján úgy vélem, elérkezett a szittya naptárban ismert Fanyalg hava.
Nem tűnik különösebben érdekfeszítőnek - de tévedjek!
előzmény: BonnyJohnny (#10)
A Logaan Luckyról senki nem hallott?
Vagy hallottatok róla, és úgy is mindenkinek érdektelen a hónap?
Az Annabelle és az Amityville filmek. De valószínű egyiket sem a mozikban fogom megnézni. :)
Pappa Pia - Az év bulifilmje!!!
A kuflik, természetesen.
De amúgy tényleg tökre érdektelen az egész.
teljesen érdektelen az egész.
American Made, természetesen.
Nem túl érdekes felhoza... Várjunk csak... VÁRJUNK CSAK! EMOJI FILM?!?! Látnom kell azonnal! Most nézem hogy lesz benne szar is, MILYEN VICCES! :) Ez a legjobb film. (Amúgy a Setét torony tűnik a legérdekesebbnek, a Logan Luckynak meg majd utánanézek).
Az "Inhumans" egyébként azt a sorozatot takarja, amit a Marvel készít, vagy ez egy másik "Inhumans"? :)
Csatlakozom ChrisAdamhez, különösebben egyik sem hoz lázba. A Setét Torony talán érdekel, de a GitS bukása után biztos vagyok benne, hogy ezt is elcseszik.
A Pappa pia viszont a szemem elé ne kerüljön! :D Már a címe is irritáló, hát még, ami benne lesz...
Logan Lucky, fölényesen. A Setét toronytól tartok, azzal megvárom a kritikákat. A sokkal több, mint testőr is pont ugyanakkora eséllyel lehet remek, mint pocsék.
Már sokadjára alakul ki az a helyzet, hogy az "Egyik sem." gombot keresem.
Nagyon Guy Ritchie-nek tűnik. Steven Soderberghért nem vagyok oda.
előzmény: BonnyJohnny (#23)