- 20% (27) Sliders
- 1% (2) Xena
- 1% (1) Baywatch
- 1% (1) Dallas
- Trópusi hőség
Sailor Moon (Ez jár a DB Z mellé)
2015-07-02 01:11:15 BonnyJohnny
>Baywatch és a Vészhelyzet olyan sorozatok, amik elvileg örökké futhatnának folyamatosan megújuló szereplőgárdával (és futottak is azzal), mert a közeg a lényeg, nem a szereplők.
Baywatchot Hoff emblematikus mellkasa nélkül? Vagy őt sokkal inkább konstans környezeti elemnek vehetjük? (Mondjuk az utolsó év már tényleg nélküle ment)
A Seinfeld tényleg emblematikus és zseniális, de új szereplőgárdával semmi értelme nem lenne. Meg moziban se működne.
Freak and Geeks. Az egyik legjobb sorozat evör, ennek megfelelően el is kaszálták a fenébe. Crowdfundinggal akár össze lehetne kalapolni egy filmre, mint az sikerült is a Veronica Mars esetében.
A Seinfeld kimaradt, pedig annál kevés emblematikusabb sorozat létezik.
A Seinfeld kimaradt, pedig annál kevés emblematikusabb sorozat létezik.
Szomszédok - Gazdagréti betmen is Back!
Ja. A legtöbb felsorolt dolog új szereplőgárdával egyszerűen nem ugyanaz lenne.
A Baywatch és a Vészhelyzet olyan sorozatok, amik elvileg örökké futhatnának folyamatosan megújuló szereplőgárdával (és futottak is azzal), mert a közeg a lényeg, nem a szereplők.
Amúgy mindegyikben ugyanannyi potenciált látok, és annak megfelelő válaszopciót is választottam. :P
Most pl. a Jóbarátok hogy nézne ki egy új szereplőgárdával?? Mintha egyszer csak máshogyan nézne ki Peter a Family Guyban.
Sliderst simán el tudnám viselni, akár j. O'Conellel a szerepben :D
Tomside: Mivel nem volt állandó női szereplő, így azon még nem igen gondolkodtam. Én mondjuk Rosario Dawson-t ajánlanám most így hirtelen. :)
Ez eddig nem rossz, Mizogin, de nekem hiányzik egy női név. Hm?
Én a Magnumra és a Slidersre szavaztam.
Előbbire azért, mert szerettem, és a tesómmal már egy új cast-ot is kitaláltunk hozzá (J. Phoenix, Hector Elizondo, Idris Elba, Russell Crowe) :)
az utóbbira pedig azért mert talán ennek az alapötletéből lehetnek kihozni a legtöbbet.
A Twin Peaks-nek meg akkor lenne igazán értelme, ha sorozat folytatásaként szolgálna, de itt a sorozat státusza miatt nagyobb lenne a felelősség is.
Magnum :))
Millennium,Lance Henriksen-el,na,azt szívesen megnézném...
Szomszédok
Az X aktákon(és némi Vészhelyzet) kívül semmit sem láttam ezekből,ott meg van mozifilm,nem is egy,de minek...
Szerintem ezekre okkal emlékszünk vissza kaján mosollyal az arcunkon, elvégre mai szemmel bődületes gagyi a listán szereplő címek nagy része (bár nyilván nem láttam mind, például a legmonumentálisabbnak tartott Twin Peaks is évek óta a "pótolandó" listámon van), és nehéz önirónia nélkül jó filmet csinálni ilyen alapanyagból... Carnahannak is csak jó adag humorral sikerült.
Magnum :D
A Sliders azért annyira nem volt jó :) De jó színészekkel, jó alakításokkal, jól megírt forgatókönyvvel, tisztességes rendezéssel és fényképezéssel és kompetens CGI-vel lehet, hogy jó lenne. De vajon az még mindig Sliders akkor? :P
Egy jó X-Akták még mindig várat magára. Talán a humorosabb részekből kellene meríteniük, mert még mindig azok a messze legzseniálisabbak (S03E04 Clyde Bruckman's final reprose a leges-legzseniálisabb). Van abban a sorozatban még potenciál, ha az 6-9. évadokat elfelejtjük (talán az 5.-et is.
Magnumot megnézném, de annak még az eredetije is bőven állja a sarat. Különben is, biztosan Ryan Reynolds kapná a főszerepet. (Elba tök jó Higgie Baby lehetne!)