- 40% (55) Volt egyszer egy Vadnyugat
- 37% (51) A jó, a rossz és a csúf
- 20% (28) Nem tudok választani közülük.
- 2% (3) Nem tetszenek Leone filmjei.
Kicsit kár a "nem tudok választani..."opcióért.Ki tudja,hogy állna e nélkül a szavazás...:)
Részemről a Jó, a rossz és a csúf. A Volt egyszer egy Vadnyugat nem tudott megfogni.
A jó, a rossz és a csúf a szórakoztatóbb, a Vadnyugat a mélyebb. Mindkettő remek, nálam egy picivel az utóbbi az erősebb.
Ééés az én szavazatommal 28-27 a Vadnyugatnak. :)
Lee van Cliff :)
Drukkolok a Jó,a rossz és a csúfnak.
Olórin: Pontosan ezt mondtam volna én is.
A Vadnyugat... nekem túl nyálas. A jó, a rossz és a csúf viszont kiváló. Egyszerre felemelő és demitizáló. Na, meg Clint Eastwood + az az igazi vérmocskos italowestern-hangulat.
A jó, a rossz és a csúf. Tökéletes film.
Amelyiket éppen megnézem, de összességében a Volt egyszer egy Vadnyugat jobb. Mindkettőre szavazok.
Ha úgy hangzana a kérdés, hogy melyik a "jobb", akkor valószínűleg a Vadnyugatra szavaznék. De így határozottan A jó a rossz és a csúf-ra.
Volt egyszer egy vadnyugat.
Érdekes lesz. Eddig a Leone filmek, Leone westernfilmek és westernfilmek közkérdést is a Volt egyszer egy vadnyugat nyerte.
Én is arra szavazok ezúttal is.
A Vadnyugat jobb film összességében, de 'A jó, a rossz és a csúf' fináléja felülmúlhatatlan.
Én magam se kedvelem ezeket az egyszerű kiutakat. Nem is használok ilyen lehetőségeket közkérdésben.