Melyikük rosszabb színész? 👁

limupei kérdése, 2011. július 8.-2011. szeptember 10.

  •   79% (122) Arnold Schwarzenegger
  •   21% (33) Sylvester Stallone

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2011-09-01 13:14:54 Tenebra #67

Sly azért a Rocky-ban, meg a Rambo 1-ben szerintem jó.

Schwarzi viszont nem színész. :D

2011-07-16 23:49:57 Bruce94 #66

Mert szórakoztató filmekben szerepelnek.

2011-07-16 01:46:59 Bruce94 #65

Bár Schwarzi-tól kevesebb filmet láttam, de akkor is szerintem ő a rosszabb.
Sly azért a Rocky néhány részében fantasztikus [1. 2. 5. [ennél nem is értettem a Málna jelölést], és a 6.], jó azért azt meg kell jegyeznem, hogy a Rocky filmeket 8 éves korom óta imádom, és legalább fél tucatszor, vagy akár tucatszor is láttam őket. Arnold talán csak az Ikrekben jó színészileg.
De két olyan emberről van szó akiket én speciel nem a színészi tehetségükért szeretek, hanem mert szakoztató filmekben szerepelte. Jó mindkettőjüknek voltak azért rosszabb, hovatovább ritka szar filmjei is, de én bírom őket. Sly-t legalább 20-szor jelölték Arany Málnára, ez azért szerintem óriási túlzás.

2011-07-13 12:32:17 from hell #64

Van itt más is:
http://www.youtube.com/watch?v=PJvPD2u3YBI
ezt a szájmozgást...imádom az öreget!:)

2011-07-13 10:38:58 BonnyJohnny #63

Elnézve az öltönyét, kosztümtervezője sem... :P

2011-07-13 10:22:29 Pete #62

Lássuk be nem volt neki könnyű: sose volt egy rendes fodrásza...

2011-07-13 09:06:15 BonnyJohnny #61

Azért Liv Ullmann kicsit kimértebb ütemben is konferálhatott volna, mert így a tapsok egy kicsit elcsúsztak...
Amúgy valóban megdöbbentő lett volna, ha pont Stallone-t díjazták volna ebből az ötösből. A mellékszereplők már inkább érdemelték volna.
Halkan jegyzem meg, szerintem a legjobb filmen és a rendezésen is osztozhatott volna a Networkel. Valószínűbben a filmet ide, a rendezőt oda. (Főleg Scorsese jelölésének hiányában.)

Egyébként más is köthető Stallone nevéhez a '77-es Oscar ceremónián.
http://www.youtube.com/watch?v=o3g7kclmm0I&feature=relmfu

2011-07-13 08:36:33 Olórin #60

Jesszus, milyen öntelt fejet vágott... (még csak az kellett volna, hogy abból a brancsból pont ő kapja a díjat...)

2011-07-12 23:06:22 critixx #59

Sly barátunk és az egó. Stallone totálisan meg van győződve róla, hogy ő nyeri az Oscart és előre röhög a markába. Annál nagyobb a seggre esése, mikor bejelentik, hogy a néhai Peter Finch a díjazott. Arckifejezése ("What the fuck???") aranyat ér:
[link]http://www.youtube.com/watch?v=FnL3uE-TzFw
:DDD

2011-07-12 22:14:36 deviant #58

egyikük jobb, mint a másik. :)

2011-07-12 16:29:28 Pete #57

... én már csak halkan jegyzem meg néhány -szerintem figyelemreméltó- filmjét, mert itt már príma érvek és ellenérvek hangzottak el, amikhez nemigen tudok többet hozzátenni.
A bosszú börtönében, ahol nyilván nem játssza le Sutherlandet, de simán megállja a helyét mellette.
A Menekülés a győzelembét, ahol a helyzet ugyanez Caine-nel... ezekről a filmekről senki nem beszél... vagy a Túl a csúcson, ami egy elég gyatra film amin az ő átélése dob egy nagyot.
Ahogy Johnny írja, "Az a baj, hogy a Rocky és a First Blood az aduász mindig.".
Bizony...

2011-07-12 14:48:06 Olórin #56

A First Bloodban Stallone egyáltalán nem volt jó. Sőt, amit a végén, a sírásjelenetben csinált, az katasztrófa. (Mondom ezt úgy, hogy egyébként számomra pont az az egyetlen zseniális filmje.)

2011-07-12 14:36:36 BonnyJohnny #55

Az a baj, hogy a Rocky és a First Blood az aduász mindig. (A F.I.S.T.-et nem láttam) De ennek már 30(!) éve, és azóta csak legfeljebb közepes, de méginkább rossz alakításokat láthattunk tőle. Sok olyannal, amikor Stallone (ahogy lentebb valaki írta) túlvállalja magát. Megjegyzem, az nem igaz, hogy Schwarzi nem vállalja túl magát sokszor. Elég csak a komikus szerepeire gondolni (Junior, Ovizsaru, Hull a pelyhes), vagy az összetettebb karakterekkel való próbálkozására (Ítéletnap, Hatodik napon, Igazság nevében), és akkor valóban nézhetetlen/rossz végeredmény születik.
Az Ikreket direkt nem említem, szerintem abban valahogy nem volt olyan rossz. :) Ugyanúgy Stallone is teljesen rendben van az Oscarban. :) (Ebből látszik, egyszer-egyszer azért összejöhet még ez is.)
Egyébként a két illető színészi képességeit szerintem is meglepő összehasonlítani, de erről már lentebb írtam.
Az megint más kérdés, hogy Schwarzi maga Conan és a Terminator. Nem kevésbé, mint Stallone Rocky, vagy Rambo. Nem csak színészi képességgel lehet maradandó karaktert alkotni.
De ez a közkérdés a színészi képességre kérdez rá, márpedig Schwarzi esetében nem azokat használta az emlékezetes karaktereinél, Stallone legalább igen a sajátjainál. Így, ha mással nem is, azzal a két aduásszal előrébb áll a szememben.

2011-07-12 14:10:22 critixx #54

Stallone drámai szerepekkel kezdte (jó, lehet vitatkozni rajta, mennyire játszotta őket jól vagy rosszul), Schwarzi pedig a kezdetektől fogva annyit csinált, hogy fapofával nézett és benyögött egy-két szót borzalmas akcentussal.

2011-07-12 13:39:29 from hell #53

Természetesen a Rocky-ról beszéltem,amikor azt mondtam ő találta ki.Világos,hogy a First Blood regény formában már megjelent a film előtt '72-ben.
És tényleg csak a miheztartás végett-nem pedig vitatkozásból,vagy meggyőzésből- a Rocky története bár nagy klisé-"oscar-mozi"-de ahogy előadták a -nem túl híres- színészek, az teljesen egyedivé varázsolta a művet.
Ebert szebben írja le: " She sits, tearful and crumpled, in a corner of her little bedroom. Her brother has torn apart the living room with a baseball bat. Rocky, the guy she has fallen in love with, comes into the room.

"Do you want a roommate?" she asks shyly, almost whispering.

"Absolutely," says Rocky.

Which is exactly what he should say, and how he should say it, and why "Rocky" is such an immensely involving movie. Its story, about a punk club fighter from the back streets of Philly who gets a crack at the world championship, has been told a hundred times before. A description of it would sound like a cliche from beginning to end. But "Rocky" isn't about a story, it's about a hero. And it's inhabited with supreme confidence by a star. " !!!

Azaz itt sem a történet a lényeg!
Persze a fentebbi párbeszéd csak annak mond valamit,aki tényleg ráérzett a film lelkületére és nem csak a 10 perc hosszúságú boksz maradt meg az emlékezetében-ahogy a Rocky elsősorben NEM bokszfilm,mint azt sokan gondolják.

A kérdésfeltevés nekem személy szerint azért nem tetszett,mert míg Schwarzenegger egy szar színész néhány jó filmmel,addig Sly egy jó színész néhány szar-de annál több jó- filmmel. A testalkat és akció szerepek miatt szokták őket összehasonlítani:Arnold testépítő volt,7x-es Mr.Olimpia és így került a filmiparba.Stallone már fiatalon is írt novellákat,illetve sportolt,de a komoly body-t csak a filmek miatt-meg annak szeretete miatt- dolgozta ki,ami dicséretes elnézve a mai színészi szabadidős programot:buli,buli hátán,alkoholizmus,drogok...ő ehelyett a maximumot hozta ki magából.
Persze ennek semmi köze a feltett kérdéshez,de én így érzem helyesnek,csak olyan színészről,emberről alkossunk hangzatos véleményt,akit eléggé ismerünk.Senkit sem akartam meggyőzni semmiről. :)

2011-07-12 10:56:43 BonnyJohnny #52

Emlékszem én kétszer is jeleztem limupei felé, hogy a kérdésfeltevés lehetne másmilyen is, még előkészületi fázisban, és itt is.
De egyébként a kérdés nem rossz! Úgy értem, pont annyira helyes, mint a melyikük a jobb színész. Pontosan annyira helyes! Csak itt figyelni kell, az kapja a szavazatot, amelyikre nem szavaznál. ;)
Tehát a közkérdésbe sem lehet belekötni. Világos, érthető, egyszerű, két választási lehetőséges. Tulajdonképpen illik is a kérdezett személyekhez. :) És a kérdést feltevő szerint a kérdésfeltevés (jobb helyett rosszabb) is illik a két kérdezetthez, közvetlenül a hozzászólásom után meg is indokolja.
Ha valakinek nem tetszik a kérdés degradáló mivolta, akkor sem nehéz szavazni, mert két jó között is van rosszabb, az amelyik kevésbé jó. ;)
Ja, és egyébként a kérdés abból a szempontból is jó, hogy csak színészi oldalról vizsgálja a két akcióikont. Lehet így is, igaz a kép nem lesz teljes(!), de lehet így is. A Madonnás példa tökéletes. Számára a színészet szinte csak mellékes, de lehet vizsgálni csak a színésznői életművét, függetlenül a popkultúrában elfoglalt (tetszik, nem tetszik, nagyon magas) helyétől. És függetlenül attól, hogy szimpatikus-e a zenéje/személyisége!

2011-07-12 08:13:15 limupei #51

Rambo adaptáció, nem ő találta ki. A Rocky meg egy tipikus amerikai karriertörténet, a nagybetűs Oscar-mozi. Ebert meg azóta gondolom meggondolta magát, miután látta a karrier többi állomását:)

2011-07-12 01:32:10 from hell #50

1. Nincs olyan,hogy "Rambóhoz hasonló karakterek".Rambo karaktere egy és utánozhatatlan.
2. "képzeljétek el, milyen lett volna, ha mondjuk a fiatal Brando formálja meg..." -Szarabb.Egyértelmű.
Brandonak ott a Rakparton,meg a Vágy villamosa.Zseniálisak.Slynak ott van a Rocky-ja és a Rambo-ja.Zseniálisak.Ő találta ki, ő ismerte meg belül és teljes szívvel játszotta el a kedves bunkót,senki más sem tudta volna így előadni Rocky szerepét.
3. Ebert: "His name is Sylvester Stallone, and, yes, in 1976 he did remind me of the young Marlon Brando. How many actors have come and gone and been forgotten who were supposed to be the "new Brando," while Brando endured? And yet in "Rocky" he provides shivers of recognition reaching back to "A Streetcar Named Desire." He's tough, he's tender, he talks in a growl, and hides behind cruelty and is a champion at heart. "I coulda been a contender," Brando says in "On the Waterfront." This movie takes up from there." Ennyi. :)

2011-07-12 01:16:01 limupei #49

Most soroljak fel olyanokat, akik a Rambóhoz hasonló karaktereket százszor jobban eljátszottak? Inkább képzeljétek el, milyen lett volna, ha mondjuk a fiatal Brando formálja meg... vagy a korábban említett Russel Crowe, és még sorolhatnánk:)

2011-07-12 00:50:56 from hell #48

Érdekes.a Somebody Up There Likes Me az egyik nagy kedvencem,a Dühöngő Bika a másik,a Rocky meg a harmadik..
Főszereplőik közül pedig Paul Newman verhetetlen,Bobby DeNiro örökzöld kedvenc..mondanom sem kell Sly a special favorit! :)
Pete lentebbi gondolataival mélyen egyetértek,csak nálam ugyebár a toplistámba is kerültek.(ugye Sly bácsi és Rocky-ja) Az objektív részhez csak annyit tennék hozzá,hogy amiképp a szűk Rambo karaktert is kitöltötte a First Blood-ban,úgy varázsolt utánozhatatlan karaktert Sly a Rocky-ból,ahogy ő fogalmazott:néha sírni tudna,úgy hiányzik neki ez a karakter,hisz sosem lesz többet olyan hangja,olyan mimikája,olyan érzésvilága,mint abban a három hetes forgatási időszakban- tényleg nagy alakítás volt!
Érdemes rápillantani Roger Ebert barátunk írására,na ő aztán tényleg tudja mitől döglik a légy: http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/19760101/REVIEWS/601010307/1023

2011-07-12 00:19:06 Pete #47

Limu: Stallone egysíkú színész, viszont ,számomra legalábbis , megfogó. Ez a szubjektív része, egyszerűen baromira bírom a játékát már 20 éve - noha nem kerülne bele a top listámba, de az más kérdés.
Ha objektíve nézem és elvonatkoztatok magamtól még akkor is legalább egy "simán" közepes színész -szerintem, amit a lentebb felsorolt filmeken kívül a Copland-ben, de akár a Rambo első részében is bizonyít. Szerintem nagyon sokat hozott ki mindkét esetben a szerepekből, pedig pl. Rambo karaktere elég szűkre volt szabva. Sly erőssége az egyszerű karakterek eljátszása, és nyilván vannak jobbak ezen a téren is (De Niro teljesen jó példa), de a rossz színész minősítést nem érdemli meg.

Konkrétan a Rocky-ról: hát a Somebody Up There Likes Me-t nem láttam, de Dühöngő Bika engem annyira nem fogott meg, bár nyilván mind Newman, mind De Niro jobb színész, mint Sly ... ez tény, én is így érzem és gondolom.

2011-07-12 00:17:22 from hell #46

Jó.De te is ügyelj Olórin,nehogy kitíltsad magad...

2011-07-12 00:12:21 from hell #45

nagyon vicces vagy..
ettől függetlenül Sly jó színész{(és ember)(ugyanis nem választjuk külön a kettőt,mivelhogy emberek vagyunk,nem pedig osztályozó gépek)}-és mielőtt letámadnának-nem azért mert én mondom,hanem mert tényleg az.

2011-07-12 00:10:03 Olórin #44

Nálam ilyen provokatív "drágám"-ozzásal nem sokat érsz el. Mondtam, amit mondtam, személyeskedés nélkül, és azt tartom - ügyelj jobban.

2011-07-12 00:06:24 limupei #43

from hell: Remélem akkor Madonnát is jó színésznőnek tartod, mert elénekelt vagy 30 örökzöldet és írt aranyos mesekönyvet. Szegény kislányból a legnagyobb popsztár. Önerőből.

2011-07-12 00:02:57 from hell #42

Limu: Nahát, pont ezért mondtam hogy rossz a (köz)kérdés.Csak a színészi oldalról vizsgálva őket? Viccelsz?Egyértelmű,hogy nem Laurence Olivier szintű emberekről beszélünk.Nekik pont az a sok plusz adja az értéküket,amivel ugye kiegészül a harmatos színészi tudásuk(itt a body meg a kormányzás,ott a lebénult száj:),elnyomott gyerekből világhős önerőből.) De amúgy én Stallone-t nem tartom rossz színésznek.Pont az általad és általam említett filmek miatt is.Tud ő játszani,még ha elég egyedi stílusban is..:) De tényleg,belé szorult tehetség.(még egyszer:színészileg is,csakúgy mind rendezőileg,íróilag,festőileg és fizikailag).
Igen,hallottam az előzményekről a Termi topicban,de sose szerettem,ha a viccen túl összehasonlítják a két embert.
Olórin drágám,nem kell személyeskedni,ügyeltem arra,hogy senkit se sértsek meg,te se tedd ezt.

2011-07-12 00:02:05 limupei #41

Pete: Szerintem mondjuk a Rocky-ban is egy maximum elmegy. Mondjuk olyan bokszoló alakítások mellett, mint mondjuk Paul Newmané vagy Russell Crowe-é (pedig ez utóbbi filmjét nem bírom) vagy mondjuk Robert De Niro, ez édeskevés.

2011-07-11 23:58:18 Olórin #40

from hell: szóval előjött a "ha más véleményen vagy, mint én, akkor nem értesz a filmekhez" érv. Nem kéne erőltetni, főleg, hogy pont az ilyenek miatt tiltottunk ki annak idején.

2011-07-11 23:48:55 Pete #39

Stallone miért lenne rossz színész? :((((
Bosszú börtönében, Túl a csúcson, Rocky 1., meg még azért van egy pár...

Igaz, a kérdés nem állítja egyikükről se, hogy rossz színész, csak azt kérdi, melyikük a rosszabb... Schwarzi tényleg rossz.

2011-07-11 23:43:58 limupei #38

Egyébként meg a rajongók fogják fel úgy a kérdést, hogy melyik rosszabb, a dobos torta vagy a csokitorta? Mindegyik finom, de az egyiket azért mégiscsak rosszabbnak tartom:)

2011-07-11 23:38:06 limupei #37

Akkor még egyszer, mert úgy látom, valaki egy másik nyelvet nem ért. A magyar nyelvet. Színészetről van szó, nem írásról, nem rendezésről és nem a filmek minőségéről. Csak és kizárólag színjátszásról. Nekem is tetszett a Bérgyilkosok, a Tango, az Oscar vagy a Rocky. De ettől ő még nem jó színész. És az nem mentség, hogy annak jó, ami. A színész, az színész.

A kérdésnek meg volt előzménye (lásd Terminátor topik). Egyébként meg ha nem tetszik, ne válaszolj rá. Ennyire egyszerű. Azt meg talán mindenki engedje meg másoknak, hogy azért szeressen egy színészt, mert az tud játszani. Aki meg nem tud, azt hadd nevezzük már rossz színésznek.

2011-07-11 23:13:15 from hell #36

Abszolút nem tetszik a kérdésfeltevés,de még csak nem is találom viccesnek.Arnoldot nem azért szeretjük,mert tud színészkedni,hanem pont azért mert nem tud.Ő a Pumping Iron,illetve a Terminátor, és így jó ahogy van(azaz volt- testépítőnek,kormányzónak,"sztárnak"). Sly viszont tényleg ért a szakmához.Elég meghallgatni tőle egy hosszabb beszélgetést a Rocky-ról vagy az Inside the Actor Studioban a tanításait- lehet csemegézni a youtube-on.De a filmjei magukért beszélnek,ugyanis jó néhány csőgagyi antimozi mellett remek akciókat kreált:Tango&Cash,Cliffhanger,Demolition Man,Bérgyilkosok.És nem mellesleg olyan kultmozikat varázsolt a semmiből,amelyek ha nem is összehasonlíthatóak,de bizony nyugodtan egy csokorba szedhetőek/nevezhetőek az igazi mozi klasszikusokkal:Rocky(saját ötlet,forgatókönyv,karakter),és First Blood. Na mármost, aki nem szereti Stallone-t,avval semmi baj,csak magát fosztja meg egy élménytől.De aki filmértőnek vallja magát és mégis simán lefikázza,egyszerű, olcsó akciószínésznek titulálja a 60 év felett is megújuló olasz csődört az bizony nem érti ezt a nyelvet.A filmnyelvet.

2011-07-11 17:34:57 JeszKar #35

Schwarzenegger csak szimplán Schwarzenegger. Pont.

2011-07-11 16:08:39 limupei #34

És már nem kormányzó, se nem testépítő:)

2011-07-11 16:03:52 Hannibal Lecter #33

És színész. :)

2011-07-11 15:09:59 tractorking #32

Scwarzenegger nem szinész. Testépitő és kormányzó.

2011-07-11 12:38:59 Order #31

Stallone tök jó volt a Cop Land-ban.

2011-07-10 18:30:52 Ágó #30

Stallone néha valóban túlértékeli saját képességeit, mégis egyértelműen őt tartom jobb színésznek. Az első Rambo és az első Rocky zseniális volt a részéről. Szerintem ilyeneket Schwarzenegger nem tud felmutatni. Arnoldra ment a voks.

2011-07-10 16:04:36 wayage #29

Sly mikor komolyan veszi magát, szintén baromi szórakoztató:)

2011-07-10 16:03:20 candylover #28

Ilyen kérdést hát van nektek szívetek??? :)))))

Egyébként Olórinnak igaza van, míg Sly halálosan komolyan veszi magát a vásznon, addig Schwarzi jónéhány szerepében kifejezetten szórakoztató.

2011-07-10 10:35:15 Olórin #27

Engem nagyon meglep az eredmény. Bár egyikükbe se szorult tehetség, Arnold ismerte a korlátait, Stallone meg a mai napig nem ismeri őket. Így előbbinek általában jól állnak a fapofa akciószerepek, utóbbi meg kínosan túljátszik, főleg, ha drámázni próbál.

2011-07-10 09:35:46 JeszKar #26

Szinte életre kelnek Shakespeare sorai :)

2011-07-09 22:58:19 BonnyJohnny #25

Na ezt is kipróbáltam... nem működik. :P
Szóval így: http://www.youtube.com/watch?v=SCVc5TaPpe8
To be, or not to be... not to be! :)

2011-07-09 22:56:07 BonnyJohnny #24

Csodálom, hogy eddig senki nem hozakodott elő vele, de Schwarzi már volt Hamlet.

2011-07-09 22:11:19 Ivan/ #23

Mindkettő kiváló akciószínész és Sly még drámai szerepekben (Rocky, Rambo, Bérgyilkosok, Ö.K.Ö.L.) is nagyszerű. Arnira megy a voks, de fájó szívvel, mert végül is a Kommandós szerepét még talán Sly se tudta volna olyan hitelesen eljátszani, mint ő.

2011-07-09 19:29:55 limupei #22

Oké, akkor én is másképpen fogalmazok:) A beszélgetés, amiből ez a közkérdés lett arról szólt, hogy melyikük a rosszabb. Erre voltam kíváncsi, nem arra, hogy milyenek a kategóriájukon belül. Egyébként meg milyen kategória? Mindegyikük megmártózott pár műfajban, nem csak akciófilmben akcióhősködtek.

2011-07-09 18:53:02 HejjaX #21

ki nem szarja le, hogy milyen színészek, amikor annyi remek, szórakoztató filmet tettek le az asztalra. nem a hamletet akarom megtekinteni az ő előadásukban... vagyis de, a hamletet is megnézném az ő előadásukban. az sem lenne semmi, ahogy swarci egy általa megtöltött temetőben, egy koponyával a kezében rákezdene, hogy "Szegény Yorick..." :)
nem tetszik ez a kérdés, valóban méltóbb lenne "melyikük jobb színész?" formátumban.

2011-07-09 18:34:31 VVega #20

limupei: Átfogalmazom egy kicsit. Példának okáért Michael Dudikoff vagy Lorenzo Lamas is sok hasonló szerepet formált meg, mint Sly és Arnie, utóbbi kettő mégis kategóriákkal több karizmával és meggyőzőbben, szórakoztatóbban hozta a karaktereit. Mint ahogyan Daniel Steelnél is találhatunk jobb romantikus ponyvaírókat, és Biebernél is van jóval hallgathatóbb tinipop.

2011-07-09 16:39:38 limupei #19

VVega: Ennyiből felesleges beszélni rossz könyvről, rossz zenéről vagy rossz akármiről. Danielle Steel is pontosan arra jó, amire. Vagy Justin Bieber, vagy sokan mások.

2011-07-09 16:16:01 VVega #18

Mindketten pont jók arra és abban amit csinálnak. Ha lenne ilyen válaszlehetőség, toronymagasan vezetne.

2011-07-09 15:52:58 simijohnny #17

Arnold "vezet"? Pff.

2011-07-09 14:36:59 MicaHiro #16

Egyébként kíváncsi vagyok, mennyire lenne más az eredmény, ha az lenne a kérdés, hogy melyikőjük a jobb színész :) Valahogy úgy érzem ugyanis, nem mindenki olvassa el ilyenkor a pontos kérdést.... (és ezt nem azért mondom, mert más a véleményem, Arnie-ra szavaztam én is)

2011-07-09 11:00:06 sep #15

(kérdőjel lenne a mondat végén, csak megint dohány ragadt a shift alá)

2011-07-09 10:59:19 sep #14

Egyik sincs túl magasan, de az Állj, vagy lő a mamám az Ovizsaru szintje alatt lenne,

2011-07-09 10:40:38 JeszKar #13

Stallonének korai karrierje idején volt egy-két szerep, amelyek kifejezetten jól álltak neki, de utána Schwarzi szintje alá süllyedt.

2011-07-09 10:21:38 critixx #12

Stallone-t a Rocky első részének bemutatójakor egyes kritikusok "az új Brandóként" emlegették. :DDD

2011-07-09 09:33:11 uccse #11

Erre most nem szavazok.

2011-07-09 02:08:11 Hannibal Lecter #10

Szerintem Stallone.

2011-07-09 01:17:43 sep #9

Piha, A bosszú börtönébent csak egy hajszál választja el a Hamlettől:).

2011-07-09 00:58:20 limupei #8

Sőt, már a "színész" szót is erős eufemizmusnak érzem:)

2011-07-09 00:56:13 limupei #7

Majd ha Lord Olivier lesz a kérdés alanya, akkor a "jobb" szócskát fogom használni:)

2011-07-09 00:39:39 BonnyJohnny #6

Továbbra is tartom, hogy szerintem elegánsabb lett volna a "Melyikük a jobb színész?" megfogalmazás, mert így már maga a kérdés is elég degradáló. Mondjuk nem kétlem, hogy az illetők rászolgáltak.
Amúgy a kérdés érdekes. Én határozottan Schwarzeneggert kedvelem jobban, de mint színész, Stallone nem teljesen tehetségtelen... sem mint forgatókönyvíró, sem mint rendező. Tehát Stallone-t tartom a jobbnak... tehát Schwarzeneggerre megy a szavazatom jelen kérdés kontextusában. :)

2011-07-08 23:54:35 limupei #5

Stallone még abban az egy szem pornójában is rossz volt:)

2011-07-08 23:49:21 mokiszin #4

schwarzi... stallone-nak legalább ott van az Oscar mentségül

2011-07-08 23:47:38 sep #3

KÖSZI:)

2011-07-08 23:44:14 limupei #2

sep kérésére:)

2011-07-08 23:43:04 Oscee #1

hogy lehet ilyet kérdezni? :)