És tényleg. Fincsi. :)
előzmény: Ágó (#6599)
Beau is Afraid
Újabb életjelet adott magáról Aster (elméletileg 4 órás) új filmje. Nem igazán tudom eldönteni, hogy tulajdonképpen mit is láttam, valamint a játékidő indokoltságától kicsit tartok, mindenesetre az év egyik legvártabb filmje, reméljük a rendező most sem okoz csalódást. Nemzetközi premier már áprilisban.
Sosem gondoltam, hogy ezt egyszer le kell írjam, de nekem ez a Barbie teaser nagyon meghozta a kedvem.
A beharangozás óta szinte csak a borzasztóan erős színészgrárda miatt vártam a filmet, viszont egész eddig nem voltam igazán felcsigázva. Ennek láttán azért kicsit jobban várom, Cillian Murphy arcán az a tiszta rettegés egyszerűen zseniális. Kíváncsi lennék, hogy ez már Görannsson szerzemény-e az előzetes alatt, a Tenet-nél már az előzetesek alatt is lehetett hallani egyes témáit, ez viszont kicsit stock trailer music-nak hangzik (a jobb fajtából).
előzmény: ChrisAdam (#6595)
Ha más miatt nem is bólintottak volna rá: a negatív reklám is reklám. Ezen kívül a szatírák általában több szinten működnek, és ezt a Mattelnél is tudják.
Kubrick-rajongóként nagyon vigyorogtam az előzetesen, várométer: 10/10 :D
előzmény: BalaKovesi (#6591)
Ez után a 2001 hommage-s trailer után nálam is várós! Biztos, hogy szatíra lesz.
előzmény: BalaKovesi (#6591)
Ez inkább egy SNL különkiadásnak néz ki így első blikkre. :D
Nem tudom eldönteni, hogy mire számítsak, viszont a két főszereplő miatt egészen biztos, hogy megnézem.
Végre
Ez valami borzalmasan kellemetlennek tűnik, pont mint amire számítottam, és amilyennek lennie kell. :D A műfaja elvileg szatíra, így elég meglepőnek tűnik, hogy a Mattel rábólintott erre, nem gondolnám, hogy Baumbach és Gerwig teljesen pozitív színben fogják feltűntetni a címszereplőt, mint jelenséget. Mindenesetre erősnek ígérkezik ez a 2023-as filmtermés.
Most vagy soha! előzetes
Itt az első (teljes) előzetes A bálnához, Fraser alakításától már ennyi láttán is összeszorul a szív, hidegrázós.
És ha minden igaz Mangold az Indy 5 után kezdi el forgatni a Bob Dylan-ről szóló biopicet, szóval plusz egy ok, hogy várjuk a premiert! :)
Hát ez valami elképesztően jól néz ki! Bizakodó vagyok. :)
Nem zárul ez, van benne még 2-3 rész. Húsz év múlva a karácsonyi szezonban nagyot fog szólni a 7. rész.
előzmény: Dió (#6584)
Ford még nem vonul vissza a filmezéstől. Pár hete (hónapja?) derült ki, hogy ő lesz William Hurt utóda az MCU-ban.
előzmény: Dió (#6584)
Engem most meglepett, hogy ez milyen jól néz ki. Pláne azután az ufós szarság után. Ugyanakkor ha valaminek, ennek tényleg muszáj is jónak lennie. Nem csak, hogy egy fontos széria zárul ezzel, de ha tényleg egyszerre meglépi John Williams és Harrison Ford is, hogy ezután mindketten visszavonulnak a filmektől, ennek a filmnek brutális jelentősége lesz.
előzmény: BalaKovesi (#6581)
Ha ez kárpótol, ma jött előzetes a sokadik Transformeshez és az utolsó Galaxis őrzői filmhez is. :D Úgy tűnik ma ilyen sorozatdömpinges nap van.
előzmény: manuva (#6582)
Igazán lehetne új Piszkos Harry film is.
előzmény: BalaKovesi (#6581)
A jó öreg Indy
Szó szerint... :)
GG Allinról? Az erősen várós!!! A földkerekség legelvetemültebb punk-állatja, hozzá képest Sid Vicious max. ministránsfiú lehetett ;)
előzmény: Jereváni Rádió (#6579)
Jön a G.G. Allinről szóló film Jonas Akerlundtól!
Remélem NC-17-es besorolású lesz, különben nincs sok értelme megcsinálni.
Így van! Még annyit tennék hozzá, hogy a MOM-ban is lesz szinkronos, de csak hétvégén.
előzmény: Ágó (#6576)
Azt elfelejtettem még hozzátenni, hogy természetesen a MOM-ba kell majd menni, mert ott lesz feliratosan.
A másik két helyen szinkronnal vetítik majd.
előzmény: peti0290 (#6575)
A gyűrű szövetségére és A két toronyra a jegy már meg is véve, A király visszatér hetében még bizonytalan az időbeosztásom, azt majd később :) Anno moziban kimaradtak, úgyhogy ha 20 év után is, de végre láthatom nagyvásznon, ráadásul bővítettben, mert úgy az igazi.
előzmény: Ágó (#6574)
Egy Gyűrű mind fölött...
"Októberben visszatér hazánkba Peter Jackson éppen 20 évessé váló, legendás A Gyűrűk Ura-trilógiája a Cinema MOM, a Pólus Mozi és a GOBUDA Mozi termeibe. A filmek bővített változata, teljeskörűen digitálisan felújítva és újrafényelve, 4K minőségben, október 6-tól láthatóak a nagyvásznon. A nagy sikerű, háromrészes fantasy történet egy nemzetközi újrabemutató sorozat magyarországi megfelelőjeként csak korlátozott ideig lesz megnézhető.
A digitálisan felújított, 4K-s bővített változatok heti bontásban fogják egymást váltani a hónap során. A Cinema MOM nézői felirattal, a Pólus Moziba és a GOBUDA Moziba látogatók pedig szinkronnal élhetik majd át a kalandokat. Október 6-án, csütörtökön indul a Magyarországon egyszeri esemény: onnantól 7 napig mindhárom mozi minden este műsorra tűzi a 2001-es első részt (A Gyűrű Szövetsége), majd október 13-ával történik a csere, amikortól a 2002-es második epizód (A két torony) kerül vászonra, végül október 20-ától 26-áig a 2003-as trilógiazáró (A király visszatér) is sorra kerül. Érdemes tehát előre megtervezni a filmnézéseket, mert valóban limitáltak a helyek. Jegyek elővételben már kaphatók a mozik honlapján."
Új Mendes film, ami nekem valamiért teljesen elkerülte a figyelmemet eddig. A rendező és Deakins ismét együtt forgat, zenei fronton pedig Thomas Newman hiányát kárpótolja a tény, hogy Trent Reznor és Atticus Ross felel a soundtrack-ért.
Nem vicc. 2024-ben jön. Jenkinsben van némi bizodalmam, de hát akkor is... miért nem lehet békén hagyni a Szerengetit?
Uhh... be kell költözni a moziba, nincs mese.
előzmény: ChrisAdam (#6570)
Igencsak sok lehetőséget kínálnak a budapesti mozik szeptemberben azoknak, akik régi klasszikusokat szeretnek elcsípni nagyvásznon.
A Pólus Mozi Klasszik Filmklub sorozata:
Szeptember 7. - A sebhelyesarcú
Szeptember 14. - Alkonyattól pirkadatig
Szeptember 21. - Becstelen brigantyk
Szeptember 28. - The Blues Brothers
Zenés filmek a GOBUDA Moziban:
Szeptember 8. - Grease
Szeptember 15. - Mamma Mia!
Szeptember 22. - Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Szeptember 29. - Rocketman
A GOBUDA Moziban is lesz Klasszik Filmklub:
Szeptember 6. - Apollo 13
Szeptember 13. - Indiana Jones és a Végzet Temploma
Szeptember 20. - Vadászat a Vörös Októberre
Szeptember 27. - A Bourne-rejtély
Mindeközben egy hétig a Ragadozó is látható lesz a CinemaMOM műsorán szeptember 19-i héten.
Szeptember 8-tól egy hétig Kurosawa filmjei is szerepelnek majd a CinemaMOM műsorán:
szeptember 8. – Ran
szeptember 9. – Derszu Uzala
szeptember 10. – Álmok
szeptember 11. – Véres trón
szeptember 12. – A hét szamuráj
szeptember 13. – Az árnyéklovas
szeptember 14. – Dodeskaden
Illetve a Jancsó-rajongók is örülhetnek, szintén a CinemaMOM-ban egy hétig, holnaptól:
szeptember 1. – Szegénylegények
szeptember 2. – Szerelmem, Elektra
szeptember 3. – Fényes szelek
szeptember 4. – Égi bárány
szeptember 5. – Csillagosok, katonák
szeptember 6. – Még kér a nép
szeptember 7. – Sirokkó
Spielberg-hét a Cinema MOM-ban!
Felújított kópiáról, magyar szinkronnal az alábbi programot lehet megtekinteni:
július 14. csütörtök, 18:30 - CÁPA
július 15. péntek, 18:30 - AZ ELVESZETT FRIGYLÁDA FOSZTOGATÓI
július 16. szombat, 18:30 - SCHINDLER LISTÁJA
július 17. vasárnap, 18:30 - RYAN KÖZLEGÉNY MEGMENTÉSE
július 18. hétfő, 18:30 - VILÁGOK HARCA
július 19. kedd, 18:30 - PÁRBAJ
július 20. szerda, 18:30 - INDIANA JONES ÉS AZ UTOLSÓ KERESZTESLOVAG
Dolgoztam együtt Trill Zsolttal, egy abszolút szerethető, jófej, humoros, közvetlen és segítőkész figura. De nyilván annak, hogy Vidnyánszky Attila kedvenc színésze (és saját felfedezettje) semmi köze ahhoz, hogy szinte minden magyar produkcióban ő játszik mostanság, zömében főszerepeket.
Én pl. semelyikben.
előzmény: ChrisAdam (#6565)
Már le is szedték. Talált szólt valamelyik főispán, hogy valami nem kerek?
1222 Aranybulla előzetes.
Ti melyik vármegyében fogjátok nézni?
Nyílik a GoBuda, lehet ingyen mozizni klasszikusokat és koncertfilmeket.
A műfaja pedig úgy néz ki, hogy musical lesz, Lady Gagával megspékelve. Trollkodás a négyzeten.
előzmény: BalaKovesi (#6562)
Joker: Folie à deux
Végre hivatalosan is bejelentették a már évek óta pletykált folytatást. Nem mondom, hogy nem érzem feleslegesnek folytatni a filmet, de azért az előző részből kiindulva van egy pozitív előérzetem, izgalmas projektnek tűnik. Bár elvileg a stúdió akarta a folytatást, Phillips azért elég sokat ült rajta, és Joaquinn Phoenix is valami olyasmit nyilatkozott korábban, hogy csak egy jó szkript esetén nem zárkózik el a folytatástól. A Joker 2019 egyik legjobbja volt, így tárt karokkal várom. (Erről pedig ismét eszembe jutott, hogy 2019 milyen bivalyerős év volt filmes szempontból.)
Jankovics Marcell emlékére ingyen elérhető a felújított Fehérlófia, a János vitéz és sok más csemege a Cinema MOM-ban június első hetében!
A program:
2022. 06. 02., csütörtök Az ember tragédiája 18:30
2022. 06. 03., péntek Ének a csodaszarvasról 18:30
2022. 06. 04., szombat Magyar népmesék 1. 11:00
2022. 06. 05., vasárnap Magyar népmesék 2. 11:00
2022. 06. 06., hétfő Fehérlófia 18:30
2022. 06. 07., kedd János Vitéz 18:30
A belépés ingyenes.
Eközben... Tom Cruise még mindig fut. :)
Hát nem egy kasszasiker az biztos :P Ha jól tudom most éppen forgalmazóért kilincselnek Cannes-ban, de az előzetes láttán lehet sokat kell majd bábozniuk...
Na, de majd a 1242 - A nyugat kapujában lesz Kevin nagy áttörése: Kevin Spacey és Christopher Lambert is játszhat a tatárjárásról szóló magyar filmben :D
Mindentől függetlenül, én azért drukkolok neki.
előzmény: ChrisAdam (#6558)
Kétlem, hogy ez valaha moziba kerülne, de Spacey visszatér egy (az ábécé utolsó utáni betűjével jelzett) filmre.
Yessss! Végre!
előzmény: Ágó (#6554)
A háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone legendás The Doors című életrajzi nagyjátékfilmje digitalizált és felújított változatban – melyet a 2019-es Cannes Classics szekcióban is bemutattak – május 19-től a hazai filmszínházakban, a Pannonia Entertainment terjesztésében.
Más rendező esetén azt mondanám, hogy 13 év után ez a trailer egy nagy nulla. De Cameron azért mindig jó nálam egy esélyre.
előzmény: Ágó (#6554)
El se hiszem, hogy most már tényleg bemutatják.
Avatar 2.
Lesz új Makoto Shinkai-anime idén!
Japán premier november 11. A trailer alapján a látványvilágra megint nem lehet majd panasz, marad a káprázatos jelző. :)
Brad Pitt legújabbja kellően beteg, pörgős és szórakoztató lesz az előzetes (szinkronos itt, angol nyelvű itt) alapján :)
A gyilkos járat (Bullet Train) Tom Cruise francia TGV-s akciójára ráver még egy kört a japán Super Express hiriggel.
Kellett már, mint a Katasztrófavédelemnek a dalárda. Remélem, szilveszterkor a nagyimnál ezt nézhetem a tévében a rtl-híradó után :)
előzmény: Joeker81 (#6548)
Előzetes alapján szenzációs lesz az Út a díjeső Banderas - Cruz film :)
Na, ezt is megértük. Sajnos.
Komolyan mondom, nem értem miért kell az ehhez hasonló "klasszikus" filmeket elrontani egy nyilvánvalóan szar "Ramek"-el. Szégyenlje el magát akinek eszébe jutott és aki pénzt adott rá :)
előzmény: Joeker81 (#6548)
Pasolini születésnek 100. évfordulójára emlékezünk 2022. március 5-én. Ez alkalomból a Pannónia ünnepi retrospektív vetítéssorozatot rendez a Budapesti Olasz Kultúrintézet közreműködésével a Cinema MOM-ban.
Vetítések:
március 5. (Pasolini 100.): 19:00 Salò, avagy Szodoma 120 napja
március 10-i műsorhét: 18:30 Salò, avagy Szodoma 120 napja
március 17-i műsorhét: 18:30 Az ezeregyéjszaka virágai
március 24-i műsorhét: 18:30 Canterbury mesék
március 31-i műsorhét: 18:30 Dekameron
Ezek közül egyedül a Lemmy biopic érdekel, ha nem húzzák meg PG-13-asra a korhatárt, akkor nagyot is tudna szólni, mint egy Motorhead koncert.
Michael Jackson biopic? Khmm, ez kurva necces és meg diplomatikus voltam.
Én az Ozzy/Peter Steele/Phil Anselmo/GG Allin filmekre várok, gondolom még várhatok vele egy darabig.
:D
Akár egy Lou Reed biopicnél. Saját szájából hallottam, hogy amikor elkezdett gitározni, elment egy tanárhoz, hogy mutassa meg neki, hogy milyen akkordokból áll valamelyik dal, már nem tudom melyik. A tanár megmutatta, mire Reed megköszönte, majd felállt, és nem járt többé gitártanárhoz :-))
előzmény: critixx (#6543)
"Butler a trailer láttán sem tűnik rossz választásnak, valamennyire még hasonlít is Elvis-re"
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy John Travolta beleült egy időgépbe, visszament az időben 30 évet, és beállt Luhrman kamerája mögé. :-)
előzmény: BalaKovesi (#6542)
Egy Bob Dylan-film pont akkor lenne hiteles, ha a főszereplő nem venne gitárleckéket. :-))
előzmény: BalaKovesi (#6542)
Elvis
Luhrmann-tól eddig csak a Gatsby-t láttam, amit nem kifejezetten szerettem, a Rómeó és Júliából pedig kb 10 percet bírtam, de ez érdekesnek tűnik annak ellenére, hogy látszólag itt sem spóroltak a színekkel-szagokkal. Nekem már előzetesen sem volt bajom a szereposztással, Butler a trailer láttán sem tűnik rossz választásnak, valamennyire még hasonlít is Elvis-re. Érdekes egyébként, hogy a Bohemian Rhapsody óta mennyire szárnyra kaptak ezek a zenés biopic-ek, volt már egy Rocketman, egy Bowie-film (ami el is tűnt a süllyesztőben), jön egy Bob Dylan film, és még sorolhatnám. Mondjuk a legtöbbről elég kevés hírt hallani, az általam legjobban várt Dylan-filmről is csak annyit tudni, hogy még mindig tervben van, változatlanul Mangold-al és Csalamádéval, utóbbi pedig elvileg már több éve vesz gitárleckéket a szerep kedvéért.
A poszter alapján nekem is ez volt az első gondolatom, mégha egy papírsárkányzsinóros gyilkosfelhőt is el tudnék képzelni Peele-től (a gyilkos gumiabroncsos film ötlete után már amúgysem könnyű meglepődni bármin is). :D Inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért a zsinór, illetve mit szimbolizálhatnak majd az ufók. Esélyes, hogy az Us-hoz hasonlóan a Nope is egy szimbólumvadászós film lesz. A szélemberek lekonyulása egyébként hatásos és igen egyedi ötlet, szeretem az ehhez hasonló fűszereket a filmekben.
előzmény: Dió (#6540)
Nekem ebből a két percből elég egyértelmű, hogy ez egy ufós film lesz. Vagy csak én olvasom így? Nem tudom, ki hogy van vele amúgy, de nekem ettől a trailertől kb. megállt az emésztésem.
előzmény: BalaKovesi (#6539)
Nope előzetes
Egyelőre nem igazán tudok rájönni mit láttam, de bizalomgerjesztő. Mondjuk én Peele-t amúgyis bírom, a film pedig az idei év egyik legvártabbja.
Az Ex Machina rendezőjének új filmje. Men az A24-től.
Új, a sztoriból az eddigieknél többet sejtető The Batman előzetes
Még mindig jónak tűnik, reméljük az is lesz.
THE NORTHMAN
És többet nem is mondanék. Robert Eggers megint odateszi magát.
Hamarosan a Netflixen: ez érdekesnek tűnik. (Bár erős a gyanúm, hogy ez egy minisorozat lesz csupán, egyelőre az IMDb TV Seriesként utal rá.)
Reméljük, hogy hamarosan a mozikban!
Megfilmesítik a Hyperiont.
El nem tudom képzelni, hogy lehet ezt a könyvet vászonra vinni, pláne 2-3 órában. De hogy várom, az biztos :)
Nagyon remélem - bár itthon kevés esélyt látok rá -, hogy ezt a filmet láthatjuk moziban is.
Battinson
Se7en és Chinatown inspirálta nyomozós Batman sztori a Majmok bolygója filmek rendezőjétől. A fenti előzetest látva még várósabb, remélem többször nem kell majd eltólni a premiert.
És itt egy Behind the Scenes videó is.
Megvan, mit nézünk Szentestén.
Nem ezt.
Invasion trailer
Nagyon kéne már egy jól megcsinált War of the worlds múvi, és - lekopogom - ez most végre annak tűnik.
*crosses fingers*
P.s.: külön rispekt a trailer készítőinek, akik végre nem rakták bele az összes kulcsjelenetet, hanem helyette meghagyták annak a fajta teasernek, aminek a mai trailerek 99%-ának lennie kéne
Én most kezdtem olvasni az első könyvet, harmadán túljutva eddig nem volt olyan jelenet benne, ami indokolná hogy R besorolású legyen, és szerintem nem is nagyon lesznek benne nagy vérengzések. A 155 perc nem rossz, kicsit többre vártam, de pénzügyi stratégiát nézve lehet hogy okosabb döntés az hogy nem 3 órás a film, a több vetítés miatt nagyobb talán az esélye hogy anyagilag sikeres lesz és elkészül a folytatás. Én a magam részéről már baromira várom :D
előzmény: BalaKovesi (#6525)
Friss infók szerint a Dűne PG-13-as besorolású és 155 perces lesz. Én nem olvastam még a könyvet, tehát a kérdésem: az alapmű indokolja az R besorolást, csak a fejesek valószínűleg félnek a BR 2049 csúnya anyagi bukásának megismétlődésétől, vagy nem indokolja, várható volt? Előbbire magyarázat lehetne a 155 perc az alapján, hogy mindenhol azt olvasom, hogy ezt 3 órában sem lehetne adaptálni, 2 film ide vagy oda, csak ugye így többször lehet vetíteni/nap.
Reszemrol az ev legjobban vart magyar alkotasa
A velencei filmfesztiválon mutatják be Fabricius Gábor orwelli valóságát
Ez így sokkal jobb! :D
előzmény: Xuja (#6512)
Ez pont annyira félreérthető és téves lehet, mint a jelenlegi politikai helyzetünk...
Sosem hallottam senkitől, hogy oda és vissza lenne Csobot Adéltól vagy Istenes Bencétől, mégis félmillióan követik őket ezen-azon a közösségi médián, amelyik cikkben/műsorban szerepelnek, azok pedig látogatott/nézett cuccok. Szóval maradjunk annyiban, hogy sok még a kultúrakrokodil az országban. :)
(válasz Xujának, nem nyomtam be a gombot)
Ez azért nem olyan újdonság. Gábor Zsazsa is (magyar) szépség királynőként szerepelt (amerikai) filmekben. Weissmüller János is sportolói karrierje után játszott filmekben.
előzmény: Danesz99 (#6520)
Ma már mindenki lehet színész/színésznő, énekes, műsorvezető stb., csak előtte szerepelni kell egy valóságshow-ban vagy valami hasonló okosságban.
"amivel a nézőknek végre nincs más dolguk, mint hátradőlni és élvezni"
Na, ez nagyon forradalmian hangzik, végre nem kell keresztrejtvényt fejtenie vagy bevásárlólistát írnia az egyszeri nézőnek mozizás közben.. :D
Amúgy Csobot Adél hihetetlenül irritáló jelenség, szégyen hogy egy ilyen színésznő lehet (és most nem csak a KT kiművelt, "sznob" közönségéből indulok ki, őt a mainstream, rtl klubot néző tv fogyasztók is utálják).
előzmény: critixx (#6518)
"A Film (sic!) elkészültével Gyártóként (sic!) egy 3 éves munkafolyamatnak értünk a végére, hogy újra legyen magyar gyerekfilm a hazai mozikban, és az éves karácsony esti családi mozizásnak is magyar filmes alapokon teremtsünk új hagyományt. Az El a kezekkel a Papámtól! filmmel újjáépítjük a gyereksztár fogalmát a hazai piacokon, és megalkottunk vele egy történetet, ami mesél, ami varázsol, ami túloz, ami meghökkent és amivel a nézőknek végre nincs más dolguk, mint hátradőlni és élvezni." – mesélte Helmeczy Dorottya, a film producere.
Úgy történt, mint az előző filmjénél.
előzmény: bambula (#6516)
És ezt most tényleg Dobó Kata rendezte vagy úgy történt most is mint az előző filmjénél,hogy Gulyás Buda kicsit jobban besegített mint kellett volna.
Vajon nyitva lesznek akkor a mozik?
rettenet.
előzmény: Xuja (#6512)
Ezek be LSD-ztek és úgy ültek le megnézni Willy Wonka-t és Alice-t,és úgy érezték ilyet ők is tudnának csinákni. És lám...
előzmény: Xuja (#6512)
Mint hízó a böllérkést...
Ugye várjátok? :D
Szóval kijött a Pig trailere. A filmről eddig körülbelül annyit lehetett tudni, hogy Nicolas Cage az elrabolt malacát keresi majd benne. Az elmúlt pár éves munkássága alapján eléggé úgy tűnt, hogy ez valami zakkant John Wick copy lesz, ehelyett... ahm... eh?
Sajnos, nincs ebben az elozetesben semmk meglepo. 2018 ota zajlik (az amugy akkorbe is jelentett) kulturkampf, az lenne a fura, ha nem keszulne el egy ilyen film, de lesz itt meg sok szep kurzusremekmu.
Szomorú világot élünk. Bezzeg, ha meg lehetne szabni ugye a film hosszát bő másfél percben... :)
előzmény: Xuja (#6504)
Hát ha hunyorgok,akkor még a hasonlóságot is látom :)
előzmény: hhgygy (#6507)
És ahhoz mit szólsz, hogy Gubás Gabi alakítaná (állítólag) Dobrev Klárát? Mert engem némileg megdöbbent.
előzmény: Kempesbaba (#6505)
Ugyanez a HVG által felrakott verzióban már nagyobb visszhangot kapott. Érdekes szociológiai kísérlet, hogy a Borsonline-ról kattintók és a HVG-től érkezők miként reagálnak számszerűen és verbálisan is.
előzmény: Joeker81 (#6503)
Nekem az a hír is elég beszédes,hogy alig tudtak szereplőt vadászni a filmhez...
előzmény: Rorschach (#6502)
Mielőtt rámentem volna a linkre, már tudtam hogy melyik lesz..
előzmény: Rorschach (#6502)
Ehhez nem lehet frappánsat írni! Egy szó villog bennem, az pedig a szégyen!
előzmény: Rorschach (#6502)
Hölgyek-urak, ehhez szerettem volna valami frappánsat írni, de köpni-nyelni nem tudok...
Frankofón Filmnapok az Urániában március 2-a és 12-e között: