Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.
Kedves KT tagok!
Ezen szemeszterben egyetemi tanulmányaim a végéhez közelednek (Eszterházy - Mozgókép) és a vizsgafeladatom egy fikciós rövidfilm. Szeretném itt is jelezni, hogy stáb és szereplő/statiszta keresésben vagyok. Régi tag vagyok már és sok értékes és hozzáértő véleményt/elemzést olvastam itt, gondoltam hátha találok itt is lelkes, energikus embereket, akiknek lenne kedve és ideje csatlakozni a projektemhez.
Április második felében szeretném forgatni a nagyobbik részét és májusban pedig pótforgatások és utómunka.
Műfaját tekintve horror-szatíra. Az irányvonal (naiv álmodozás) Romero és Raimi remekei (a Dead filmek :D). De szívemnek kedves John Waters, Kevin Smith vagy Godard filmkészítési módszerei is (és filmjei is). És a South Park maró humora.
A rendező és író szerepét magam töltöm be (valamint a praktikus effekteken is én ügyködöm), de szívesen veszek miden ötletet, meglátást, segítséget. A többi pozíció nyitott és szívesen várok bárminemű tapasztalattal vagy forgatási tapasztalattal nem rendelkezőt is csak legyen elhivatott és lelkes.
Amire nagyon szükségem van stáb oldalon: operatőr, világosító, hangrögzítő és/vagy hangkeverő, vágó, rendező-asszisztens, koordinátor, scriptes, smink- maszk, ezermester, kreatív barkácsoló, bárki autóval, aki tud segíteni hurcibálni az eszközöket és a szereplőket :)
És persze szereplők/statiszták minden mennyiségben. Statisztákra kortól, nemtől függetlenül szükségünk lesz. Várunk idősebbeket, gyerekeket, fiúkat-lányokat és mindenki mást :)
Mivel ez egy teljesen önköltséges projekt, ezért fizetést nem tudok sajnos felajánlani (maximum nagyon minimálisat), de jó hangulatot, étkezést és hosszútávú együttműködést (akkor is, ha majd a az NFI-t ostromoljuk) és barátságot egy filmőrülttel igen. Persze anyagköltséget (smink,- maszk, egyéb eszköz) és üzemanyag árat fizetek.
A filmet Budapesten és közvetlen környékén forgatjuk. (Fót, Dunakeszi stb.)
Felszerelésem van bőven, persze így is szükség lesz majd pár dolgot bérelni. Amivel rendelkezem:
kamera (Panasonic MFT), lencsék, monitor, videó rögzítő, hangrögzítő, lámpák, LED lámpák, akkumulátorok, drón.
Ha lenne kedved csatlakozni/kipróbálni magad kérlek jelezd itt vagy emailben is elérsz a külön erre létrehozott: fartfilmsbp@gmail.com címen.
[[Ha valaminek van értelme, érdemes csinálni, akkor az a horror. Sok 18+-os jelenetet kell belepakolni aztán az hozza a nézettséget. Szerintem a művészkedést, velős gondolatokat kell középre rakni, az eleje meg a vége legyen polgárpukkasztó, gátlástalanul borzolja az a kedélyeket.]]
Szorgos néped győzni fog ! :)
előzmény: revkri (#1)