A mai nap margójára:
...és akkorra már átlag 88 órás lesz egy film hossza. Heti bérlet kell majd a mozikba...
előzmény: Raul (#26)
Még szerencse, hogy egyik jobb, mint a másik! Ha esne a színvonal, az lenne csak gáz!
Pókemberrel hasonló adat?
előzmény: Raul (#26)
Boldog bolondok napját mindenkinek!
(Metal rajongók előnyben)
:D
Amúgy az első képre ránézve még értem is a koncepció alapját, hogy minél sötétebb, annál kevésbé látszik majd, milyen komolytalan. De ettől ez még egy nevetséges és totál elhibázott koncepció, mert ezzel nem csak a köpeny válik láthatatlanná, hanem az egész film is. Nem lehetett volna újítani magának a köpenynek a kinézetén? Ez kb. olyan, mint amikor a Saul fiában végig a főszereplő hátát mutatták, hogy azzal "művészien" kitakarják a borzalmakat, de így cserébe egy csupasz hátat kellett néznem két órán keresztül. Ha a koncepciók kiötlésénél már ennyire keveset számít a józan ész, akkor ennyi erővel a következő háborús filmben valódi bombákat is bedobhatnak a 4DX moziközönségbe, mert ezek után már az is beillene a sorba?
előzmény: Joeker81 (#17)
Ha már a Sötét lovagról volt szó a napokban a topikon belül, itt van egy érdekes crossover. :)
Ha szeretnél egy jót röhögni: RetroShock! - The Shape of Things to Come (1979) azaz a "A CSÁMBORGOK ELJÖVÉSE".
The Darkest (K)night. :D
előzmény: Raul (#18)
Javaslatom a következő rész címére: The Very Dark Knight.
előzmény: Joeker81 (#17)
The Dark Knight
Ugyanakkor én még mindig jobban bírom ezt - tán a snyderkedést is ideértve -, mint a színes-szagos, reklámfilmes hangulatú Marvel képi világot.
Most már értem, köszi mindkét választ :)
4561237 - ez gondolom a kronológiai sorrend, ahogy elkészültek a részek, de a többi számjegy?
előzmény: manuva (#11)
Bocs, nem is figyeltem, melyikre válaszoltál.
Nem kell hozzá matek szak, a Star Wars részei ebben a sorrendben készültek el: 4-5-6-1-2-3-7-3,5 (ez utóbbi a Zsivány Egyes)
előzmény: manuva (#11)
Azt értem, a Star warsosat nem értem :)
Biztos matek szakosnak kell hozzá lenni :)
előzmény: Raul (#10)
Az ignorálás hiánya felett érzett kínt próbáltam megjeleníteni, de úgy látszik, nem jött be.
előzmény: manuva (#9)
Nem értem.
előzmény: Raul (#5)
Tomside-nak szeretettel :)
Napindító :)
Sam H. Buchanan: Every Sport a Bowling Ball
Ha már van ilyen fórum (eddig nem vettem észre), akkor berakom ide is: