Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.
- 1
- 2
Piedone nem tudna versenyre kelni vele? Ő ma már nem, de a mostani megfelelői bőven versenyre kelnek az aktuális látványfilmekkel. Legalábbis manapság is megtalálni az év végi listákon a nem túl összetett vígjátékokat.
előzmény: BonnyJohnny (#163)
Az valóban durva, hogy annak idején majdnem hárommillió jegyet adtak el a Birodalom visszavágra, de hogy ezzel is csak második a Ben Hur mögött... az még durvább. Illetőleg az is durva, hogy a Csillagok háborúja szintén közel hárommillió eladott jeggyel vezeti a saját évét, de hogy ezzel alig végzett a Piedone előtt, az még durvább.
Most, ha arányaiba vissza is vesszük az eladott mozijegyek számát (mondjuk tizedére), akkor a Csillagok háborúja szintű sikerfilm hozza a háromszázezer nézőt, de a Piedone vagy a Ben Hur nem tudna versenyre kelni vele.
előzmény: ChrisAdam (#162)
Hát igen, azért az első hármas mindent üt. Tényleg elég durva belegondolni, hogy mennyien mentek el a Star Wars-filmekre. Kegyetlen számok ezek... Hárommillió ember. Most meg annak szurkolunk, hogy egy film elérje a százezret.
De talán ez azért is van, mert nem a Star Warsok mennek a moziban. ;)
előzmény: The Hungarian (#161)
Ami pedig a Terminátort illeti, én nem látom át a '80-as évek forgalmazási szokásait teljes egészében, de tudtommal gyakori volt, hogy kertmozik jóval a premier előtt műsorra tűztek filmeket, vagy a videomozik is renegátkodtak különféle filmekkel, de az biztos, hogy a Mokép az országos mozihálózatban ekkor mutatta be.
előzmény: critixx (#158)
A saját blogunkon értelemszerűen nem az angol királyné vagy bárki más véleménye szerinti legjobb sci-fikre hivatkozunk (hacsak külön nem tüntetjük fel, hogy mégis). Ha elsőre ez nem világos, kiderül úgy, ha követed a linket.
előzmény: critixx (#158)
A Terminátor hazai bemutatója 1988. május 26.? A születésem napján (1987 december) megjelent napilap moziműsorában már szerepel Arnie filmje (18 éven felülieknek besorolással).
Ja, és "amely amúgy minden idők negyedik legjobb SF-je", ezt szerintem szebb és helyénvalóbb lett volna úgy megfogalmazni, hogy "amely amúgy szerintünk minden idők negyedik legjobb SF-je". :-)
előzmény: The Hungarian (#157)
ezt eddigis tudtam...de mértpont magyarországal kötekedtek?
előzmény: critixx (#154)
Képzelj el egy udvart, ahol van egy nagy rotweiller és sok kicsi palotapincsi. A nagy kutya féken tartja a kicsiket. Azok élik a saját életüket, de fontos döntésekben mindig a rotweillernek van igaza és be is avatkozik, ha kell. Mikor az egyik kis pincsi fellázadt ellene, ő erővel verte őt bele a betonba és tett rendet.
A teljes helyzet egyébként az, hogy az udvar másik, távoli részében él egy másik hatalmas rotweiller. A két nagy kutya szívesen egymásnak esne, de tudják, hogy ez mindkettejük kölcsönös pusztulását jelentené. A másik rotweillernek nincsenek leigázott kiskutyái. Az ő területén lévő pincsik szabadon élvezhetik az életet, de valójában gazdaságilag és védelmileg a nagy kutyától függenek. Kulturálisan is óriási és egyre terjeszkedő a rotweiller befolyása.
Remélem így már tiszta a dolog. :DDD
előzmény: elekigyerek21 (#152)
jóde eleve hogytehették meg?
előzmény: limupei (#151)
Nem, őket sem szerették. Tudod, ezért váltottunk rendszert.
előzmény: elekigyerek21 (#150)
szal...régen az oroszok mondták meg mitnézhetnek az emberek magyarországon?őket is szidták?vagycsak orbánt?
előzmény: Glasseye (#149)
Nyilván azért láthatták több százezren anno Magyarországon, mivel a Szovjet blokk idején nem vagy csak lig-alig vetíthettek amerikai közönségfilmet az embereknek!! Mivel ez egy "kapitalista" menő filmnek számított az akkori fiatalság körében, így nyilván tódultak az emberek hogy lássanak egy nyugati csemegét is,a sok szovjet, cseh és egyébb kommunista tucatfilmek helyett.
előzmény: vadPINGvin (#144)
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy akkor közönségfilmek voltak végülis, mivel nagy nézőszámmal rendelkeztek, mégis mára eltűntek vagy csak a nagyon filmszerető emberek ismerik...
TheHun: Ilyet ne mondj, mert ilyenkor én nem állom meg, hogy ne kezdjek el kutakodni és... :)
És nem tudom kikeresni, mert már nem mutatja az oldal a csak egy szavazattal bíró filmek számát. :(
(Egyébként érdekes: 2254 sci-fi van fenn az oldalon, ebből 1336 filmnek van min. 5 szavazata!)
előzmény: vadPINGvin (#146)
Nem akarok nagyon spoilerkedni, de lesz még olyan a későbbiekben, aminek egy darab szavazata van itt. :)
előzmény: ChrisAdam (#145)
a 446.741 Phase IV nézőből nem sok lehet KT-n. gondolom a 11 többsége se akkoriban látta
előzmény: ChrisAdam (#145)
Amúgy azt néztem, hogy ezek a filmek, inkább a régebbiek, kb. 50 szavazat alatt vannak.
előzmény: vadPINGvin (#144)
Mindig érdekes a régi nézettségi listákat nézni. A Phase IV most üres termekben futna és a tévében is lenyomná akármelyik Asylum film.
Ez is érdekes lesz és különösen azért tetszik, mert sokkal több az ismeretlenebb film, mint az előző listában, pl. a 70-es évekből, pl. azok a filmek is, amiket megemlítettél a szövegben (Phase IV, stb.). Megint kb. 5 film felkerült a "meg akarom nézni" listára.
előzmény: Zalaba Ferenc (#142)
A legjobbak után a legnézettebbek...
A legnézettebb sci-fik Magyarországon #50-41
Nincs értelme vitáznod.
előzmény: The Hungarian (#135)
Zseniális. Minden szempontból egyet értek. Az első helyezettre meg fogadni mertem volna, tudtam, hogy ez lesz.
Jó kis lista, jöhet a többi műfaj. ;)
előzmény: Zalaba Ferenc (#133)
A Star Warst láttam gyerekkoromban, aztán mivel nem emlékeztem rá megnéztem húszévesen újra, de már megint nem emlékszem rá. Mindegy, 28 évesen megint újranézem. Az ember gyermekével szintén duplázok, az sincs most már előttem.
Jó kis lista lett!
Szép összeállítás. Van benne néhány cucc ami nálam a bottom listán lenne, de persze nem várom el hogy másoknak ugyanaz tetsszen.
Talán csak a V for Vendetta hiányzik látványosan, viszont az még KT-n (és IMDb-n) se fért be valamiért a sci-fi ketegóriába...
Wikipedia is azt mondja "Set in London in a near-future dystopian society", ennek ellenére csak "is a 2005 action thriller film". Az ember gyermeke viszont mindenki szerint vérbeli sci-fi, mert van benne egy fantasy elem (valami rejtélyes okból nem születnek többé gyerekek). Franc érti a definíciókat... :)
Nana, Boorman remekműve nálam top 10-es lenne. Remélem, az idő engem fog igazolni, és cirka 30-40 év múlva esszenciális sci-fiként fognak rá hivatkozni a kritikusok. :)
előzmény: The Hungarian (#135)
Fantasztikus TOP10. Ilyen magasságokban már felesleges vitatkozni a helyezésekkel.
És fantasztikus az egész 50-es lista is. Köszönjük, AeonFlux! :)
Szép munka... és kérünk még sok ilyen szép munkát... :D
A Zardoz egy negatív lista élére pályázhatna jó eséllyel. :)
előzmény: Xuja (#134)
Jó kis listasorozat volt. Az azért kár, hogy a Metropolis nem fért be az 50-be sem. (És mi van a Zardozzal? :D)
Minden idők legjobb sci-fijei #10-1. Over and out.
Ahogy haladunk felfele, egyre kevésbé tudok belekötni a lista tízes csoportjaiba. Ebbe például már egyáltalán nem tudok. Remek lista. És még mindig van 10 jobb. :) Alig várom! :)
Kiváncsi vagyok a Star Wars VI.-nál kettő, vagy három jobb másik Star Wars filmet írtok-e?
előzmény: Zalaba Ferenc (#127)
14. a Jedi visszatér, hát legalább nem egy sznob lista. :)
Lehetetlen vállalkozás ez a lista. Egyetérteni sem lehet vele és azt sem hiszem, hogy te ezt komolyan gondolod. :)
A Matrixot én is előrébb helyezném a sorba... sokkal, meg az Akirát is.
Ami nincs eltörve... ahhoz nem is kellett volna hozzányúlni. Hayden Christensen bekopírozása a 2004-es változat végébe olyan tett, mintha visszamenőleg minden Bondot Daniel Craigre cserélnének.
Ezen jót kacagtam, de igaz. :)
Pár filmet tennék előbbre (Mátrix) és egy filmre nem is szavazta mvolna (Makulátlan elme).
De megint csak jó a lista! :))
A Solaris eddig nincs rajta a listán, tehát Tarkovszkij műve akár a végén még a "trendi" filmek közé is bekerülhet. Bár, szerintem a Sztalker jobb. De ahhoz meg hozzá kell tenni, hogy Tarkovszkij annyira "lecsupaszította", hogy alig látszik rajta, hogy sci-fi. Nekem viszont ettől a kedvencem Tarkovszkijtól.
előzmény: critixx (#116)
A Különvélemény szerintem nem rossz film, talán Spielberg utolsó "izgalmasabb" munkája. A világ kidolgozottságát és az ötletet tekintve szerintem egyáltalán nem rossz film. A színészi játék, meg a cselekmény viszont már hagy kívánnivalókat maga után. Viszont, ha egy ilyen listán nem az esztétikai minőséget, hanem a sci-fi világ kidolgozottságát nézzük, akkor talán tényleg ott a helye a TOP 30-ban.
Látom, disztópiák is vannak a listán. Kíváncsian várom Az út és a Mad Max 2 helyezését, de talán még az 1984-et is, mert bár a film nem egy nagy durranás, de a sztorialap az mestermű.
Szóval én a kisebbségi véleményt képviselem... erről jut eszembe... a Minority Report eddigi kihagyása ugye nem azt jelenti, hogy előrébb lesz a listán?
És de... :P
Egyébként már csak hüledezni tudok, hogy az Aliens és a Terminator 2 ilyen hátul van. De ez csak még kíváncsibbá tesz a folytatásra. :)
A Serenity szeretetemmel meg tudom, hogy szintén kisebbségben vagyok.
A Forrást nem szeretem, de a Forbidden Planet a letöltési lista élére került nálam. :) Előre is köszi, AeonFlux! :)
Ja, a 451 Fahrenheitet utólag is kösz! :)
sajátos sci-fi lista, még akkor is, ha ez egy olyan műfaj, ami nehezen definiálható. nekem egyszerűen olyan filmek, mint a forrás vagy a jurassic park nem férnek bele ebbe a skatulyába.
Nekem semmi bajom a listával. Mindig várom, hogy jöjjön az újabb adag belőle. Gondolom a klasszikusok lesznek elől. Bár, ha most jobban belegondolok, két dolog mégis fura, a Sztalker tényleg csak a 21.? Illetve a Looper viszonylag hátul van szerintem, de ez elfogultság részemről.
Hát erősen elkerekedett szemekkel olvasom ezt a listát, nagyon kíváncsi vagyok az előrébb levő filmekre :D
Egy film, amire sok geek... Igen, egyébként Aliens. ;-)
előzmény: Zalaba Ferenc (#118)
Tényleg... Bocs, Aliens. (critixx bezavart. :D)
előzmény: Zalaba Ferenc (#118)
Mi az az Alien II?
A Különvélemény és a Robotzsaru jobb, mint a Terminátor?
Az ötödik elem jobb mint az Alien II? Nanee... :)
előzmény: Zalaba Ferenc (#114)
Az Alien II. kivételével továbbra is tartom magam ahhoz, amit lentebb leírtam. (Tarkovszkij nem elég trendi és nem elég geek-közeli.)
Csak a 21.-dik? :O
előzmény: Zalaba Ferenc (#114)
Ja, bocs, azt nem is olvastam. :) (visszaszíívás.)
előzmény: BonnyJohnny (#112)
Olvasd csak el mégegyszer a 99-es hozzászólást! ;)
előzmény: ChrisAdam (#111)
De egyébként, mint ahogy lentebb rávilágítottam, mi a kissebbségi véleményt képviseljük.
Mióta? :O Szerintem nagyon jó nézői visszhangot kapott, akivel eddig beszéltem (velem egyidős), annak tetszett kb., szerintem kevesebb a fanyalgó (csak rá kell nézni az átlagra).
Én tartozom a kisebb csapatba (critixxel együtt), akiknek nem tetszett a film. (Ennek ellenére rohadtul várom a ID-t!)
előzmény: BonnyJohnny (#110)
Nem kell megutálni! (Állandóan hangsúlyozom, hogy én egész jól el vagyok vele.) Csak helyén kezelni.
De egyébként, mint ahogy lentebb rávilágítottam, mi a kissebbségi véleményt képviseljük. Kb. mint akik az Aranypolgárról mondják, hogy közepes, vagy annál rosszabb film. Szóval ilyen érzés a másik oldalon... :P
előzmény: JeszKar (#109)
Most már csak azért is megkérdezem, mert nem láttam a filmet (és nem is fogom egy ideig tekintve, hogy még az első sorozatnak is csak első pár részét láttam), de egy filmnek, amely szinte mindenkinek tetszek (és itt nem csak a közösségre gondolok, de arra is) miért lenne szükséges, hogy hirtelen el kezdjék utálni az emberek.
Sajnos én nem tapasztalom ugyanezt, pedig elhiheted, hogy örülnék neki...
előzmény: critixx (#107)
Hozzátenném, hogy 2009 óta fokozatosan elkezdett lecsengeni az a láz, ami Abrams filmjét körülvette, és egyre többen kezdik kritizálni, rájöttek arra, hogy valójában csak egy ügyes popcorn mozi, aminek semmi köze nincs a Star Trek szellemiségéhez. Személy szerint én a Végső határral és az Űrlázadással hármasban a legrosszabb Trek filmek közé sorolom.
előzmény: BonnyJohnny (#99)
Tényleg, azt kihagytam. Korrigálok, az Alien II. helyett az lesz a befutó. Egyébként az az én listámon is rajta lenne a 2001-el egyetemben.
előzmény: Raul (#105)
Jó lista, bár én a Majmok bolygóját is a top 10-be várom (aztán lehet, hogy tévedek).
előzmény: critixx (#103)
S ha nem ez, akkor ki hív meg engem? :)
Star Wars IV., V., Alien I., II., Mátrix, Vissza a jövőbe, 2001, Terminátor, Mechanikus narancs, Szárnyas fejvadász. Ha ez lesz a top 10, ki hív meg egy sörre? :)
Ebben igaza van Lucasnak, ez tényleg "csak" egy mese (ezt egyébként az újfent optimistább hangvételű Jedi visszatér is bizonyítja), és mint ilyen, nem igényel feltétlenül sötétebb tónusokat. A negyedik rész örök mitikus struktúrákra épül, olyan archetípusokra, amik sosem vesztik érvényüket. Kétségtelen tény, hogy Lucas kitűnő érzékkel apellált ezekre. Az ötödik (és a hatodik) már csak variálja, ismétli a kaland-narratívát, több-kevesebb sikerrel. (Egyébként ha megfigyeled, az összes epizód zárlata pozitív kicsengésű, még az ötödiké és a harmadiké is.)
előzmény: Tenebra (#101)
Én a IV. részt nem szeretem annyira, pont azért, mert "esszenciális Star Wars". :D Azaz az, aminek Lucas is akarja tartani ezt a rajta túlnőtt Univerzumot: mese, melyben a jó győz, a gonosz elnyeri méltó büntetését, és mindenki kurva bolodg az Akarat diadalának mintájára szervezett felvonuláson. :D Az V. rész pont azért tetszik nekem jobban, mert szokatlanabb az előző részhez képest, és komorabb, felnőttebb, nemcsak egy innen-onnan összegyúrt fantasy mese. Az új trilógiából is ezért kedvelem a III. részt jobban.
Ugyanezért szeretem az említett első Terminatort jobban.
előzmény: Hannibal Lecter (#97)
Csalódnék én is ha nem úgy lenne. :3
előzmény: Hannibal Lecter (#91)
Egyébként feleslegesen károgok, mert az imdb (top critics és imdb staff egyaránt) valamint az RT (all critics és top critics egyaránt) szerint is a 2009-es a legjobb Star Trek film. Igaz nem sokkal előzi meg a Wrath of Khant (1-2 tized a különbség mindenhol).
Akkor nem szóltam.
Szóval én a kissebbségi véleményt képviselem... erről jut eszembe... a Minority Report eddigi kihagyása ugye nem azt jelenti, hogy előrébb lesz a listán?
előzmény: Hannibal Lecter (#97)
Tényleg! Meg a Terminátort is.
előzmény: Hannibal Lecter (#96)
"Mint ahogy a Star Wars esetében is a többségi vélemény az ötödik részt rangsorolja előrébb."
Amit én a mai napig nem értek, ugyanis a negyedik minden fronton sokkal kerekebb és összetettebb film; ha úgy tetszik, esszenciális Star Wars.
előzmény: BonnyJohnny (#95)
A Vissza a jövőbe-trilógiát kihagytad. :)
előzmény: critixx (#92)
Amúgy én messze nem vagyok olyan lesújtó véleménnyel a 2009-es Star Trekről, szerintem is jobb, mint a legtöbb korábbi film. Hosszú, felesleges vitákat lehetne rendezni erről. De a legjobb mozifilm kérdésében biztosan lenne többségi vélemény. Mint ahogy a Star Wars esetében is a többségi vélemény az ötödik részt rangsorolja előrébb.
előzmény: critixx (#94)
Na, igen....
előzmény: BonnyJohnny (#93)
Én akkor leszek lesújtva, ha kiderül, hogy az Aeon Flux stábja szerint a 2009-es a legjobb Star Trek film.
Márpedig úgy néz ki... :/
Szerintem sokkal inkább a Star Warsnak, a Szárnyas fejvadásznak, az Aliennek és a Mátrixnak.
előzmény: Hannibal Lecter (#91)
Gondolom, az első tízben bérelt helye lesz a Solarisnak, a Stalkernek meg a 2001-nek. :-)
előzmény: critixx (#90)
A Jelek szerintem is egy didaktikus, kiszámítható, nyálas blöff, de tudom, kisebbségben vagyok. Egyébként előre teljesen biztos vagyok benne, mi lesz az első tízben. :-)
előzmény: BonnyJohnny (#89)
Csak a Jelek az, amit én alul értékelek, és mint ilyen, nem látom szívesen a listán, de tudom sokan szeretik. (Hasonlóan, mint a Prometheus és a Star Trek az előző listán.) Mondjuk a Jeleketaz előző 10-esbe téve, és a Moont és a Dark City-t onnan átemelve... tökéletes lenne a szememben.
A Fahrenheit 451-et még nem láttam.
Egyébként ez a tízes sokkal jobban tetszik, mint az előző. Nehéz is elképzelni, hogy van még 30 jobb. :)
előzmény: Zalaba Ferenc (#88)
Persze, tudom, nyilván. Ezért is mondtam, hogyha csak rajtad múlik, a két film előrébb végzett volna, így volt természetes fék a rendszerben. :) Meg persze ez igaz visszafelé is, gondolom te is fékezted más rajongását. Így alakul ki több szubjektív listából egy objektív.
Egyáltalán nem állt szándékomban kritizálni a listát, pláne téged, ha esetleg így hangzott. Hűséges olvasója vagyok a blognak, és tűkön ülve várom a többi részt. :)
Csak ugye nincs olyan lista, amivel maradéktalanul egyet lehetne érteni. ;) Bár, egyébként még koraiak az ilyen kritikák, hogy minek kellett volna előrébb vagy hátrább szerepelnie, meg minek nincs helye, hiszen ez csak a hátsó ötöde a listának.
előzmény: Zalaba Ferenc (#85)
Tessék szépen pótolni!
előzmény: Xuja (#83)
Ezt a listát heten raktuk össze, úgyhogy abszolút nem csak az én véleményemet tükrözi.
előzmény: BonnyJohnny (#82)
Jó kis sci-fi lista kezdete ez, és előre is köszönöm a többit is, legalább tudom majd, hogy mit kell még pótolnom.
(a Moon és a Prometheus lehetett volna előrébb:))
előzmény: Zalaba Ferenc (#80)
A Dark Cityvel kapcsolatban egyetértek, a Moon-t sajnos még nem láttam, pedig jófélének tűnik.
előzmény: BonnyJohnny (#82)
Én örülök, hogy itt vannak, mivel tudom, hogy Jamamura mindkettőt nagyon szereti, ezért félő volt, hogy feljebb végeznek... most megnyugodtam. :) Hasonlóan a War of the Worlds és Super 8. Bár ezek nekem eszembe se jutottak volna egy legjobb sci-fi lista kapcsán. :P A Star Trek és a Prometheus esetében tisztában vagyok a kikerülhetetlenségükkel, így az alsó szekcióba legalább oda kívánkoznak. Mondjuk remélem, hogy egy Star Trek még szerepelni fog a listán.
Dark City és Moon végezhetett volna feljebb... :(
előzmény: Xuja (#81)
Jó kis összeállítás, kíváncsi leszek a többire is. A Star Trek és a Prometheus kicsit meglepett, de végül is egy 50-es listán elférnek.
előzmény: Zalaba Ferenc (#80)
A legutobbi szerzemenyem: Cosmic Man. Ha oszinte akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondjam, alaposan megizzasztott :) Csak harmadszorra sikerult legyurni. Gyilkosan vontatott sztori, a korabeli alkotasokhoz kepest szokatlanul keson jelent meg az idegen a kepen... Mar nem is emlekszem a konkluziora... :(
Itt egy kis klasszikus sci-fi poster gyujtemeny. Zsenialis!! Meg most is sirok a rohogestol! Egyszeruen imadom ezeket! :)
Kategoriakra van bontva. Sztem az "alien" kategoria a legjobb... Nezegessetek!
Tegnap volt szerencsem vegignezni a Moon Zero Two "space western" alkotast. A wiki-n azt irjak, hogy mini kult fimmme valt, mert az MST3K egyik korai reszebe bekerult. Nos, a film megnezese utan most mar ertem, hogy miert... Mar korabban irtam, hogy sok olyan film van, ami belopta magat a szivembe, mert annyira rossz, annyira silany minden szempontbol, hogy szinte mar szeretnivalo (pl.: Plan 9 from outer space). Erre a filmre ez mind igaz mar, ami a silanysagot es az osszecsapottsagot illeti, de mindezek ellenere megsem olyan remekmu, amit szeretni tudnek. Hianyzik belole valami, ami az elhibazott reszleteket osszekovacsolja egy robbano eleggye :) A filmet lazan csatolt jelentsorok idetlen es ertelmetlen sorozata, gyalazatosan rossz szineszi jatek es borzalmasan idegtepo es koncepcionalisan is elhibazott, szinte mar-mar dadaista zenei alafestes jellemzi. Egyetlen kiemelendo reszlet talan a kosztumok, amelyek nemi intenziv vizualis elmenyt visznek a film latvanyvilagba, talan mert otletesek, nem tudom...
Lehangolt es emiatt utalom! :)
Ez egy eleg jo kis katalogus. Nem nagyon talaltam olyan filmet, ami ne lenne benne.
Naja, igy mar tiszta a kep :)))
Ed Wood nagyot alakitott ebben is. Imadjuk is!:)
"Ezt pedig nem igazan tudom ertelmezni, pedig lattam a filmet :))"
Ez ugye azért van, mert - mint Tim Burtonnél is láthattuk az Ed Woodban - a B-moziknak először kitalálták a címüket, majd megcsinálták a plakátot és csak ezután kezdték el megírni és leforgatni magát a filmet! És így az elkészült terméknek a címén kívül gyakran semmi köze nem volt a plakáthoz. :DDD
előzmény: amorphka (#73)
itt az MST3K sorozatban bemutatott klasszikus sci-fi-k korabeli poszterei lathatok osszegyujtve. Szerintem zsenialisak! Imadom ezeket az elmebeteg rajzokat van bennu valami szornyen nyomaszto igenytelenseg :) The dark side of the poster art :))) Ennek ellenere vagy eppen ezert nagyon szorakoztatoak tudnak lenni. Van koztuk egy-ket igazi gyongyszem, peldaul ez ritka ocska munka. Ezt pedig nem igazan tudom ertelmezni, pedig lattam a filmet :))
Most talaltam ezt a filmet: The Mole People es meglepodtem, mert az iro magyar! :)
A trailere pedig igazan izletes csemege minden klasszikus horror-sci-fi rajnogo baratomnak :) Nyam-nyam!
Ez egy baromi jo blog a temaban. Sok infot szereztem innen.
Igen, ezt mar ismerem, tok jo. :)
előzmény: Ninety-Four (#69)
Nézzetek körül ezen az oldalon, rengeteg érdekes dolgot találhattok.
Ezt latta mar valaki? In the Year 2889?
Az adatlap szerint nem sokan... :) Nagyon kivancsi lennek, hogy milyen!
Jujj! Ez a Doppelganger megvan nekem. Szerintem kifejezetten jol sikerult. A sztori sem annyira lapos, sot egyes helyeken meg talan izgalmas is volt es megdolgoztatta az agytekervenyeimet :) En hatarozottan ajanlom mindenkinek! Nezzetek meg!
előzmény: The Hungarian (#62)
Na, a The Monolith Monsters is eleg vagany :)
Azt is lezuztam tegnap este. A film kozpontjaban egy meteoritrol szarmazo kovek vagy koszeru lenyek vannak, amelyek vizzel erintkezve novekednek es "szaporodnak". Ha hozzajuk ersz, megkovulsz...
Ez azert tuz meleg sztori, nem?!
- 1
- 2
Na ez meglepett es nagyon orulok! 3 eve nem voltam es most latom, hogy ujra beindult az a topic, amit elkezdtem :)