Esetleg ez:
előzmény: elmouse (#3183)
Filmet keresek!
Ha jól emlékszem:
90-es évek; spanyol; vígjáték; a főszereplő írta és rendezte is; a főszereplő egy meleg karaktert játszik, aki összejön egy nővel; a színész maga is meleg volt, a film bemutatása után (vagy még előtte) meghalt AIDS-ben
"Inkább maradtam volna buzi!"
Ez az, köszi :D
úgyérzem utóbbi időben kezd a google egyre használhatatlanabbá lenni, kipróbáltam a "rare plant bloom old man misses it movie" szavak minden kombinációját de csak valami dögvirágos természetfilmek jöttek ki...
előzmény: kaamir (#3181)
Dennis, a komisz?
előzmény: ZoLeEe (#3180)
talán nem a film lényeges része de van benne valami virág ami nagyon ritkán virágzik pár másodpercig és az ember készül rá de éppen akkor történik valami egy gyerekkel és lekési? vagy valami hasonló...
Meglett! Ha esetleg érdekel valakit: Igazából a címe. HBO Maxon fent van.
Nem, sajnos nem ez. Mostani film lehet, max. 2-3 éves. De azért köszi!
Talán ez? Schwarzfahrer
előzmény: Umberto (#3176)
Sziasztok!
Kb. féléve láttam egy rövidfilmet talán az HBO Maxon, amiben egy nő felszállt egy buszra, és arabul megszólított egy férfit. Erre az utasok politikai eszmecserét folytattak a migránsokról. Maga az érintett meg sem szólal.
Ha jól emlékszem, norvég rövidfilm.
Szerintem nincs fenn KT-n, emiatt sem találom...
Kedves Csupor, közben sikerült is megnéznem a filmet. Ami számomra nagyon meglepő volt, hogy ennél egy sokkal, de sokkal lassúbb tempójú, 'noir'-osabb filmre emlékeztem, de ettől függetlenül köszönöm neked a lehetőséget, hogy megnézhettem. Tanulságos volt. Köszi még 1x.
előzmény: Csupor (#3174)
Örülök, hogy segíthettem!
előzmény: ropi (#3173)
Csupor, fantasztikus vagy! Szerintem ez lesz az, de annak idején nem ezen a címen futott a magyar tv-n, hanem azon, amire én emlékszem: Gyilkosság egyenes adásban. Valószínűleg ezért nem találtam eddig sehol. Nagyon szépen köszi!
előzmény: Csupor (#3172)
A kockázat ára 1983 ?
https://kritikustomeg.org/film/11322/la-decima-vittima-a-tizedik-aldozat-1965 ?
előzmény: ropi (#3169)
Csak egy tipp, de gondolom nem a Pulykavadászat
előzmény: ropi (#3169)
Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok az oldalon, de több évtizede keresek már egy filmet. A baj az, hogy valamikor gyerekkoromban láttam, így nem sokat tudok róla mondani, de hátha valaki tudna segíteni a megtalálásában, mert nagyon szeretném megnézni újra.
Rövid szüzsé: egy tv társaság a nézettség növelése és a stúdió bezárásának elkerülése érdekében egy olyan vadászós játékot hirdet meg, amelyben emberek vadásznak egymásra, és aki utoljára marad, természetesen az a győztes. Amit a versenyzők nem tudnak, hogy vannak a stúdióban olyanok, akik jobban fel akarják túrbózni a játékot, ezért éles fegyvereket adnak a játékosoknak, akik számára menet közben válik nyilvánvalóvá a tény, hogy akaratukon kívül gyilkosokká tették őket.
Ennyire emlékszem a történetből. A magyar tv-ben ment szinkronosan is, erre biztosan emlékszem, és a címére: Gyilkosság egyenes adásban. Mivel valamikor gyerekkoromban láttam, a film max. az alábbi időintervallumban készülhetett: 1975-1995. Sajnos nem emlékszem sem színészekre név szerint, se rendezőre, de reménykedem, hátha tudtok segíteni. Köszönöm előre is.
Még valami: három nemzetiségre tippelek a film hovatartozását illetően - francia, német, angol - de egyik helyen sem találtam az adatbázisban.
Tényleg az volt, köszi. Érdekes, hogy sok évig mennyire biztos voltam benne, hogy Monica Vitti volt a főszereplő.
előzmény: Ginkgo (#3167)
2019-03-27 22:10:32 [Filmet keresek]napola #2466
A Cicababák (1965) második jelenete.
Szereplők: Elke Sommer, Jean Sorel
előzmény: napola (#2466)
közben meglett: https://kritikustomeg.org/film/17015/le-grand-chemin-a-nagy-ut-1987
előzmény: CrazyBoy (#3165)
Egy filmet keresek ahol a kissrácot vidékre küldik (ha jól emlékszem a szülők válnak), ahova kerül ott is valami családi dráma van, párkapcsolati/ gyerekelvesztés. Vidéki élet, nyulat nyúznak, temetés, első szerelem stb. A kissrác a végén le akar ugrani a tetőről. Nagyon darabosan van meg bennem régről, francia vagy olasz film lehet.
Melyik filmben hangzik el a "Fürkészeket küldtem ki, akik meg is tértek útjukról." mondat?
Meglett!
A Rabold el az elnököt címűre gondoltam!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Esetleg Joseph Merhi-től a Rabold el az elnököt! (Executive Target)? :)
Szia!
"Egy olyan létező akciófilmet keresek, amelyben az utcán egy autóból elrabolnak egy elnököt, akit végül egy jeladó segítségével találnak meg."
"Ajánlom a "Központi hatalom" (angol cím: "The Sentinel") című filmet. Ez egy akcióthriller, amelyben egy Secret Service ügynök próbálja felfedni az összeesküvést, amelyben az Egyesült Államok elnökét akarják elrabolni. Az elrablás az utcán, egy autóból történik, majd a főszereplő jeladó segítségével próbálja megtalálni az elnököt."
"Ennek a filmnek ki a rendezője?"
"A "Központi hatalom" (angol cím: "The Sentinel") című film rendezője Clark Johnson."
Ezek szerint ez lehet az: https://kritikustomeg.org/film/14511/the-sentinel-a-testor-2006
előzmény: Onway (#3157)
LoL ChatGPT 1 tized másodperc alatt "megtalálja" 3 kulcssszóból: American President, kidnapped, Watch
Milyen kár, hogy nincs ilyen film :-)))))))))))))))))))))))))))))))
Update:
Me
I am searching for an existing movie that has a plot like this.
ChatGPT
I apologize for any confusion. There is no existing movie with a plot exactly like the one you described, where the American President is kidnapped and found thanks to a location signal on his watch. While there have been movies involving presidential kidnapping or rescue scenarios, none match the specific details you provided.
Nem az köszi!Az sci-fi szerű,ez totál valós helyen,időben játszódik.Autóból az utcáról rabolják talán el az elnököt,kilövik RPG-vel a kísérőket,meg lezárják valami teherautóval az útvonalat,ilyenek rémlenek belőle…Hasonló,mint a kérdésben említett filmek.
előzmény: csabaga (#3158)
Egy tipp: Menekülés New Yorkból?
Sziasztok!
Egy régebbi akciófilmet keresek!Annyi van meg belőle,elrabolják az USA elnőkét,és a végén az órájába rejtett jeladó segítségével találják meg.
Nem a Támadás a fehér ház ellen,nem Az elnök végveszélyben!Régebbi azoknál,de hasonló lendületű.Ha valakinek esetleg beugrana ennyi infó alapján,kérem ossza meg,nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Egyetlen motívum rémlik egy filmből. Amerikai vígjáték, szerintem egy vicces családról, aminek az egyik tagja (nagybácsi?) lát egy rejtélyes nőt félmeztelenül motorozni a sivatagban, aki nagyon tetszik neki, és a film végén kiderül, hogy egy ügyvédnő, aki segít a szerepkőknek.
A rendezőre emlékezhettem volna, ha már a semmitmondó magyar cím kiesett...
előzmény: BonnyJohnny (#3154)
Nekem nem ugrott be, pedig (nyolv évvel ezelőtt) válaszoltam egy (nyolc és fél évvel ezelőtt) filmhez írt kommentedre. :D
előzmény: csabaga (#3153)
Ez az!
Köszönöm.:)
előzmény: oldfan (#3152)
Ride The High Country / Guns In The Afternoon 1962 - Délutáni puskalövések
A Videán megtalálható.
előzmény: csabaga (#3151)
Nem ugrik be a címe, se a színészek...
Egy western, talán már a 60-as évekből.
A két főszereplő inkább b kategóriás színész volt a fénykorában, de jónevűek.Itt már viszonylag idősek, 60 körüliek.
A történet nagyjából: két ember valaminek a megvédésére társul a vadnyugaton.Két régi barát.
Az egyik fehér a másik fekete kalapot hord.Az egyikről kiderül, áruló, de végül mégis segít a régi barátjának, aki mellette hal meg.
Tudtok segíteni?
Szerintem ez lesz az: Szívfájdalmam, Hirosima
Egy japán újságíró az hirosimai atomtámadás 17. évfordulóján utazik a városba, hogy megírja a túlélők emlékeit a katasztrófáról. Eredetileg a sikert hajhássza, de a szenzációs cikk nem alakul, mert az egyik élő emlék az egykori szerelme, egy csodálatosan szép arcú nő, aki viszont a teste külsején szörnyű nyomokat hordoz. A teste belsejében pedig a lassan emésztő halált, a sugárzás utóhatását.
előzmény: Kicsiniel (#3149)
Sziasztok! Nagyon regota keresek egy filmet,ami Japänban jätszodik. Egy ferfi,-talän amerikai ujsägiro-beleszeret egy japän nöbe, aki nem viszonozza, mert hirosimai tulelö, akinek sebek csufitjäk el a testet. Tud valaki segiteni? köszönöm
Ha még aktuális, a tegnapi filmemnél (El santo oficio) jobb példát nem tudnék mondani. Egy egész bűnösnek kikiáltott kisebbség kerül a máglyára
előzmény: Atazzz (#3133)
Nagyon sokszor meg lehet nézni :)
előzmény: BonnyJohnny (#3146)
Ó, de jó, sose találtam volna ki, köszönöm! :)
előzmény: Leo_Stotch (#3145)
A szörny (1999)
Lake Placid
előzmény: BonnyJohnny (#3131)
Az lesz! Köszönöm!
előzmény: OldReelFilm (#3143)
Ilyenkor tud hasznos lenni a wikipédia:
E szerint a Nincs alku című film a megfejtés.
előzmény: Hanoi (#3141)
Ebben is van, de szerencsére meghiúsul.
Sziasztok!
Egy filmet keresek, aminek az egyik jelenetében a két főszereplő (?) arról beszélget, hogy hogyan végződik a Shane c. western. Az egyik szerint jól, Shane lóra pattan és ellovagol, a másik szerint bár nem látjuk, de meghal egy lőtt seb miatt. Köszi a segítséget előre is :)
Közben megnéztem, az általam előbb ajánlottat már osztályoztad, írok még egyet, amit viszont nem: Madárszabadító, felhő, szél.
előzmény: Atazzz (#3133)
A rendőrnő - a filmben lévő színházi jelenetben van ilyesmi
Talán ezekben akad.
Erősen spoiler, dehát, másképp hogy is ajánljam: A rózsa neve
Sziasztok!
Olyan filmeket keresek, amiben valakit máglyán égetnek el, vagy van ilyesmi jelenet a filmben!
Köszi, szép napot mindenkinek!
Tipp, de tényleg csak tipp:
Zsarulesen 2? Talán.
előzmény: BonnyJohnny (#3131)
Melyik film (szinkronjában) nevezi a férfi főszereplő mamzinak a nőt, mire az visszamondja, hogy "Ne hívjon mamzinak!" (És persze továbbra is úgy hívja :P)
Egy ismerősömnek segítenék face-en, hátha:
"#mese
Sziasztok!
Valamikor 30 éve láttam egy mesét, David es Goliat története volt a kozeppontban. Goliatot egy arany páncélban levo valami szürke boru, vaddiszniszeru lenykent ábrázolták.
Es a történet végén "igazi" gyerekek egy iskolában voltak es beszéltek erről. Es volt egy bully típusú gyerek benne. Meg talán abban hangzott el, hogy a Göncöl az északi féltekén van. És volt egy ilyen is, h a bully azt mondta, hogy "Azt Ist.... akarom mondani, az iskoláját!"
Hirtelen ennyi.
Valakinek tipp?
"
Köszönöm, erre gondoltam már, de a vonatkocsis (vagy metró) jelenetet nem találtam. Gyerekfejjel láttam és talán más filmet belekeverhetek, mert egyszerűen ezt így nem találom.
előzmény: bambula (#3127)
És miért nem az eredeti url-jét írtad? Csak kérdezem.
előzmény: ilozka (#3118)
Az 1-es az ez a tuti film:https://kritikustomeg.org/film/5219/the-rookie-a-zoldfulu-1990
előzmény: tomasso (#3126)
90-es évek elején láttam két filmet, amiket azóta is keresek.
1. Akcióthriller, szerintem amerikai, 80-as évek végén vagy 90-es évek elején készülhetett. Emlékezetesebb jelenet egy üldözés, amelyben a főszereplő elköt egy autószállítót és a gázpedált egy kővel kitámasztva ráengedi üldözőjére a kocsikat.
Vagy amikor a negatív figura belecsulázik a levesébe. A végén a rosszfiút egy vonatszerelvényhez bilincselve mutatják lógva, ez a zárókép is kb.
2. Thriller, horror beütéssel. Szintén amerikai lehet, egy családról szól ahol az apa egy kicsit kattant, és banyának öltözve ijesztgeti a gyerekeit. Az "öreglány" ha jól emlékszem a szomszédban lakik, vagy a "nagymama" a kisházból, ezt már nem tudom pontosan :)
Köszi, de ez biztos nem az lesz amire gondolok. Abban abszolút a legelején van a szöktetés.
előzmény: johnnygnandt (#3124)
charles bronson-nak is van egy filmje a/ szöktetés / abban is helikopterrel mentenek ki egy rabot a börtönből de a film vége fele
előzmény: Boxer (#3070)
már régóta keresek egy filmet sajnos elég kevés az infom lehet azért de hátha sikerül a film 90 es évek elején láttam vhs n sivatagban van egy erőd talán börtön egy nő ki akar szabaditani valakit és elintéz néhány őrt az őrök ugy néznek ki mint a francia idegenlégiósok másik jelenet egy pofa gyalogol a sivatagban utját keresztezi egy 10-15 tagu horda és ki kell áljon a legerősebbikkel aki a bunyo előtt vág egy hátra szaltót talán egy bot is van a kezében a bunyó ilyen van dammos féle végül legyőzi a horda tagot nem van dammal a legiós inkább valami poszt apokaliptikus filmre hasonlit sajnos ennyi ami megmaradt belőle
lehet csak próbálgatta, meg hát sorozat
azért úgy nem fog kiadni itt semmit se, ahogy ő megadta a preferenciákat a chatgpt-nek :D jó a részletes kereső itt, de nah :D
előzmény: Ugor (#3121)
Az itteni kulcsszavas keresőt próbáltad már? Nem hoz ki jól keresett filmeket?
előzmény: ilozka (#3120)
Pontosan úgy - nem halmoztam el infóval, mégis kitalálta pár szóból, hogy mire gondolok, pedig ezek nem annyira aktuális és nem is agyonhájpolt filmek. Guglival ez eddig nem működött, képtelenség volt megtalálni valamit, ha nem volt valami nagyon konkrét keresőszavad.
előzmény: tomside (#3119)
Mármint hogy adsz neki infókat, és kitalálja, melyik filmet keresed?
előzmény: ilozka (#3118)
Filmkeresők figyelmébe ajánlom a híres ChatGPT-t (chat.openai.com), engem megdöbbentett.
ez az köszi szépen ugy látszik tévedtem az évvel kapcsolatban 2004 es a film
előzmény: guybrush (#3116)
Halhatatlanok / Immortel (ad vitam)
előzmény: johnnygnandt (#3115)
egy olyan filmet keresek amit a 90 es évek végén láttam egy román adón animációs és élő karakterek játszottak a filmben amire emlékszem egy ürhajós jön a múltból és elveszti az egyik lábát erre odamegy egy mitologiai lény sas fejü ember testü valami és azt mondja az ürhajósnak hogy lesz ő a lába még annyi dereng valami virus pusztit az akkori földön ennyire emlékszem
Nem az, meglett a címe, egy angol kb 50 perces film. De elfelejtettem :D :D Felírtam valahova...
előzmény: manuva (#3112)
köszönöm
előzmény: bambula (#3111)
A második nem a Folytassa, főnővér?
előzmény: fempolip (#3068)
A Videán fent van feliratosan.
előzmény: johnnygnandt (#3109)
a második benny hill egyik részére hasonlit
előzmény: fempolip (#3068)
esetleg tudná valaki a fonalak cimű filmet honnan lehetne letölteni 1984 es poszt apokaliptikus dráma
Üdv, ömlesztve írok dirib-darabokat, tényleg ennyi maradt csak meg bennem. Szóval ezek tényleg csak jelenetek (kicsit sok filmet nézek, asszem......)
És tudom, hogy ennyi alapján sokesélyes.
De ha valaki tudja a megfejtést valamelyikre, hálám örök.
1. 2000 utáni, nagyon amerikai film, gyógyíthatatlan beteg nagypapa vagy nagymama és népes családja tárgyal viszonylag higgadtan és konstruktívan, hogy mit is kéne tenni (Remélem, nem a Vidéki ballada... egyik jelenete, mert azt elvileg nemrég láttam.)
2. Nagyon agyament, sűrű akcióvígjáték, az elején medence partján önfeledten lazuló és Elvis-ező, magát menőnek gondoló csávó és cicababa alkalmi csaja, míg bokorból huss! jól lelövik, erre kiderül, hogy a maca is a lelövőkhöz tartozik. Asszem ebben a filmben van (de nem biztos!), amikot egy hotelszobában akarnak rossz embereket másik (rivális) rossz emberek kinyírni, és beszáll a buliba egy lány testvérpár is.
3. Szintén pihent agyú filmben két főszereplő pasi is arra gerjed (igen, elég tettlegesen is....), hogy egy újság címlapján 2 szép görögdinnye látható.
Nagyjából a 90-es években láttam egy horrort, aminek elfelejtettem a címét. Sajnos elég default horror klisékre emlékszem: fiatalok, isten háta mögötti erdő és valaki vagy valami szedi le őket. Ezen kívül még annyi van meg, hogy két fiatal az erdő közepén egy faház padlásán dugni kezd, a csaj lovagol, de egyszercsak valami erő vagy mi kirántja a csajt a házból, be az erdőbe. Csávó az infarktus után a lány után ered, de előtte még valami fán kipróbálja a kezével, hogy ezt ő csinálta-e a lánnyal :)
A gyilkos fegyvere, amennyire emlékszem, eléggé Péntek 13-as, de szerintem nem abból az egyik, mert ott (tudtommal) nincs semmi természetfeletti erő vagy hasonló, ami kiránt egy embert egy házból...
Valakinek dereng ilyesmi?
Aha, lehet, hogy ez az.
előzmény: bambula (#3105)
Talán ez az a film,bár a tartalomleírás elég fura,én kicsit másként emlékszem rá,bár már rég láttam:
előzmény: supernadal (#3104)
Nekem is lenne egy kérdésem.
Még gyerekkoromban, a '90-es évek elején láttam egy háborús filmet, sajnos sem a címére nem emlékszem, sem a szereplők közül valamelyiknek a nevére. A történetből annyi van meg, hogy egy tábornok vagy magas rangú katonai vezető megerőszakol egy tizenéves kislányt, majd feleségül veszi.
Sajnos csak ennyi van meg, végig sem nézhettem a filmet, anno.
Fú, de jó lenne megfejteni, hogy melyik film lehet ez, talán európai film, de nem biztos.
Köszönöm a gyors választ!Már jön is lefelé...Sajnos nem lesz hamar lent valószínűleg,1 ember seedeli...Belenézek,ha tényleg az az,akkor fogadja legmélyebb hálámat! :)
Esetleg ez?
Povest o nastoyashchem cheloveke (1948)
Egy igaz ember
(Alekszandr Sztolper / Aleksandr Stolper)
szovjet dráma, háborús film
előzmény: Onway (#3100)
Ezen az oldalon iszonyat mennyiségű háborús film van, meg sem próbálom keresni, de Google Translate-tel kereshető esetleg
előzmény: Onway (#3100)
Sziasztok!
Most inkább az idősebb korosztály segítségét kérném szépen,mert a film,amit keresek,nem mai gyerek…Fekete-fehér,ha minden igaz szopvjet film…
Annyira emlékszem a sztoriból,hogy egy német vadászrepülő lelő egy szovjet vadászt,de a pilóta túléli,és egy havas pusztán keresztül próbál gyalog hazajutni.
A német pilóta a megszállotja lesz,hogy megölje,minden nap rárepül,próbálja kinyírni,de valami trükköt mindig talál a szovjet,hogy túljárjon az eszén..
Egyszer pl egy fehér takarót talál,avval takarja le magát,hogy ne vegye észre a német a levegőből..
A vége az,hogy egy golyója maradt a puskájához,amikopr rárepül a német vadász,belelő a motorba,és lezuhan az is..Ha jól emlékszem,annyit mond a német pilóta…Egy golyó..csak egyetlen golyó…
Ha valaki ennek alapján felismeri,nagyon megköszönöm,ha megmondja a címét,mert nagyon rég keresem…
Előre is kösz a segítséget! :)
hiányolok itt egy filmet A szabadság fiai, szokták még Karate tigris 4-nek is hívni Cynhia Rothrock a főszereplő az eredeti cím Deep Cover illetve Checkmate...magyar cím úgymond kitalált a Rothrockos filmben mert semmi köze a Deep Cover c. filmnek a Karate tigris filmek folytatásához.
Ez lesz az, köszi! :)
előzmény: Paul Ricard (#3097)
They Live (Elpusztíthatatlanok)
előzmény: ChrisAdam (#3096)
Ismerősöm filmet keres - talán - a 80-as évekből:
"egy templomba olyan szemüvegek készülnek amit ha felvesznek akkor látják az igazi valóságot.. pl. ha felveszik látják, hogy mi van kiírva igazából egy épületre.. "átlátnak az addig hitt dolgokon.." azt nem tudom, hogy így azt is látják-e, hogy vmelyik ember egy alien.. talán ZS kategóriás sci-fi szerűség.."
Valakinek van-e ötlete?
Sziasztok!
Keresek egy filmet, sajnos keveset tudok róla.A történetre valamennyire emlékszem, de a címére nem.Egy kamasz srácnak filmesek segítenek valakit átverni. Beköltöznek egy házba, (ha jól emlékszek, az illető házával szomszédos házba) és filmes trükkökkel elhitetik az illetővel, hogy földönkívüliek, sőt még és egy kellék űrhajót is felhasználnak az átveréshez, amivel elhitetik az illetővel, hogy elrabolták a földönkívüliek.Előre is köszi a segítséget :
Ezt szerintem én is láttam, de meg nem mondom, melyik az a film. A sziklatetőről meg az étteremről/kávézóról/bárról nekem A Big Lebowski jut eszembe, de tudom, hogy nem arra gondolsz. Ajánlom egyébként, ha még nem láttad. Szerk.: Közben eszembe jutott, hogy mintha az El Camino-ba is lenne egy ilyen jelenet, ami egy sziklás vidéken lévő étteremben játszódik, a Breaking Badből ismert Walter és Jesse vannak a jelenetben, de ez szerintem nem filmvégi jelenet. A komment írása közben még a Pulp Fiction jutott eszembe végső ötletként, de az meg nem sziklatetőn van asszem, hanem városban.
Köszi!
A megtorlás útján Scott Adkins-től, előzetes
előzmény: VMVKWA (#3091)
Sziasztok! Melyik az a film, amiben egy faszi betér egy kocsmába, ami tele van bűnözőkkel, fegyvert fog rájuk és visszatekint a börtön éveire, hogy lett olyan brutál amilyen. Aztán kinyír mindenkit. Talán angol film és pár éves lehet, nagyon durva bunyók vannak benne.
Nem. Inkább volt B kategóriás a film, de ez a jelenet nagyon megmaradt bennem és évek óta próbálok rájönni, hogy melyik lehetett
nem a total recall?!
Sziasztok!
Annyi van meg a filmből, hogy kalandfilm, a 80as évek közepe-vége 90es évek elején forgatták és az egyetlen jelenet amire emlékszem belőle, hogy a film végén egy sziklafalon/sziklatetőn lévő kávézó/étterem/bár-ban záródik a film. Tudom, hogy ez nem sok, sőt... de hátha :D
Esetleg itt el tudsz indulni. Játsz a bejelölésekkel, talán meglesz vagy beugrik még valami.
előzmény: Zsufazeke (#3086)
Sziasztok!
Keresek egy filmet. Nos előrevetítem, hogy lehet meddő lesz sokaknak a kutatás, ugyanis rengeteg helyen próbáltam jómagam is fellelni, eddig eredménytelenül. Az elvesztegetett percekért, órákért, napokért előre is bocsánatot kérek.
Nos elvileg a film címe: A halál gyémántja. Csak sajnos ilyen címmel nincs fent sehol film ami a következőről szól:
Egy férfi ellop egy ázsiai maffiától egy táska gyémántot, elrejti, a maffia megöli a férfit, közben a rendőrök megtalálják az ellopott gyémántokat. Eközben a férfi testvére, aki elmondás alapján a Georgie névre hallgat, elindul és véres leszámolást rendez a maffia berkein belül a testvére halála miatt. De végül elkapják, ám a rendőr aki elfogja, egy helikopterről szabadon engedi, mert rájön hogy nem ő a tolvaj, hanem csak a bátyját/testvérét ment megbosszulni.
Amit tudunk a filmről:
csak ázsiai színeszek voltak benne,
színes, szinkronizált.
Anno az RTL-en vagy aTV2-n vetítettek a 90-es évek vége felé.
Igazából, a film eredeti címére lennek kíváncsi, hogy utána tudjak keresni.
A segítséget előre is köszönöm.
Szerintem ez lesz az. Köszi!
Nem spanyol és nem vígjáték. A többire jól emlékeztem.
előzmény: sllrrrply (#3184)