Family of Cops

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Family of Cops (1995)

Family of Cops
A zsaru családja

Paul Fein, a rendőrfőnök (Charles Bronson) egy erős és büszke családfője famíliájának. 2 fiát, 2 lányát és jó néhány unokáját egyedül neveli azóta, amióta felesége meghalt. A haláleset után szinte teljesen eltávolodott a külvilágtól, még gyermekei elől is elmenekült. Bár alapjában véve kedves, közvetlen és társasági embernek mondható, mégis munkájába temetkezett, hogy kerüljön mindenfajta érzelmi rizikót. Most, idősebb korában jön rá erre a nagy hibára, és mindent megtesz, hogy jóvátegye tévedését.


1995 Ted Kotcheff akciófilm, dráma, thriller 25 2,6
Breach of Faith: Family of Cops II (1997)

Breach of Faith: Family of Cops II
A zsaru családja 2. - A hitszegők

A város orosz negyedében megölnek egy papot gyóntatószékében. Paul Fein kapja az ügyet, aki gyerekkorát a negyedben töltötte. Visszatér emlékei színhelyére és szembesül a még mindig élő antiszemitizmussal és a bizalmatlan orosz közösséggel. A nyomok eleinte egy titkos vallási társaság, majd egyre inkább az orosz maffia felé terelődnek. Megpróbálják Pault és családját megfélemlíteni, ám ügyvéd lánya és szintén zsaru idősebbik fia segítségével veszteségek nélkül oldja meg az ügyet, és végre megbékélhet rossz emlékeivel is...


1997 David Greene akciófilm, dráma, krimi 13 2,5
Family of Cops III: Under Suspicion (1999)

Family of Cops III: Under Suspicion
A zsaru családja 3. - Lezáratlan akták

Paul Fein (Charles Bronson) felügyelő és fia, Ben, nyomoz Philip Chandler és felesége meggyilkolásában. Az első gyanúsítottak közt szerepel Chandler fia, Evan, de őt hamarosan fejlövéssel találják az autójában. Az ügy tovább bonyolódik a rendőrfőnök meggyilkolásával, ami Feinéket elvezeti Milwaukee legizgalmasabb éjszakai szórakozóhelyére, a Havana Club-ba, amely kedvenc gyülekezőhelye a jogászoknak, sportcsillagoknak, bankároknak és még magának a polgármesternek is. A Fein család hamarosan rájön, hogy a füstnél több is van a Havana Club levegőjében.


1999 Sheldon Larry akciófilm, dráma 10 2,4