Trancers

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Trancers (1985)

Trancers
Delejezettek

Jack Deth rendőr 2247-ben él, egy olyan Los Angeles-ben, ami már csak emlékeiben hasonlít egykori önmagára. A legnagyobb problémát a delejezettek jelentik, akiket egy hatalomra törő mentalista irányított, amíg Jack ki nem vonta a forgalomból. Kiderül azonban, hogy Martin Whistler nem halt meg, tudatát ugyanis áttranszportálta 1985-be, egy a rendőrség kötelékében szolgáló parancsnok testébe. Célja, hogy a jövőben a Tanács élén ülő három vezetőnek az őseit megölje, így téve lehetetlenné évszázadokkal későbbi hatalomra kerülésüket. Jack kapja a feladatot, hogy visszamenjen '85-be, és amilyen gyorsan csak tudja felkutassa a vezetők felmenőit, és megölje Whistlert, mielőtt még összeomlik a jövő vezetése, és delejezett zombik nem veszik át a világ irányítását.


1985 Charles Band akciófilm, sci-fi 11 2,6
Trancers II: The Return of Jack Deth (1991)

Trancers II: The Return of Jack Deth
Gyilkos révület

Jack a jövőből érkezett. Most 1991-et írunk. Trancer ügynökként Hop Pohlyt kell megvédeni. A "jövő" McNulty-t is visszaküldte, hogy Jacket és Dr. Wardo-t visszavigye. Jack azonban nem akar visszamenni. Új otthon talált, Lenát feleségül is vette. Dr. Wardo létrehozta a Zöldvilág Holdingot, ami nem más, mint egy Tracers farm. Egy jövőbeni droggal saját magánhadsereget akar létrehozni, begyűjtött drogosokból, alkoholistákból.


1991 Charles Band akciófilm, sci-fi 6 ?
Trancers III: Deth Lives (1992)

Trancers III: Deth Lives
Mutánsvadász

Jack Death-ért visszaküldenek a múlt Los Angelesébe és elviszik 2352-be, ahol épp trancers háború folyik. Egyetlen lehetőség ennek megakadályozására, hogyha még 2005-ben leállítják a trancers programot. Ehhez azonban Lena segítsége is kell. Igaz alig 13 órája találkoztak, de ez alatt eltelt több mint 13 év. Léna férjhez ment és van egy aranyos kislánya. Természetesen segít neki Gerit közlegény, aki trancers különítménytől szökött meg. Az egész agyszülemény Mama ezredes műve. Meg kell semmisíteni a kiképző bázist. A küldetés után Jack Death-t az idő és térközi béke fenntartására nevezik ki. A jelenben újra találkozik feleségével, Ellie-vel...


1992 C. Courtney Joyner akciófilm, sci-fi 5 ?
Trancers 4: Jack of Swords (1994)

Trancers 4: Jack of Swords
 


1994 David Nutter akciófilm, sci-fi 1 ?
Trancers 5: Sudden Deth (1994)

Trancers 5: Sudden Deth
 


1994 David Nutter akciófilm, sci-fi