Justice League adaptációk

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Justice League: The New Frontier (2008)

Justice League: The New Frontier
Az igazság Ligája - Az új küldetés

A legnépszerűbb képregényhősök kalandjait követhetjük nyomon a második világháború végétől a hidegháborúig. A Justice League, azaz, az Igazság Ligája nevű csapat a világ legismertebb szuperhőseiből verbuválódott. Valamennyien az igazság bajnokai: Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Hawk Girl és Martian Man Hunter. A csapat tagjai együtt indulnak csatába a világ leigázására és a Liga elpusztítására szövetkezett gonosztevők, természetfölötti lények és más gonosz erők ellen.


2008 Dave Bullock animáció, fantasy 50 3,2
Justice League: Crisis on Two Earths (2010)

Justice League: Crisis on Two Earths
Az Igazság ligája: Két Földi válság

Egy párhuzamos világból érkező, hős Lex Luthor arra kéri az Igazság Ligáját, hogy segítsenek neki megtisztítani otthonát a Liga gonosz tükörképétől, a Bűn Szindikátustól.


2010 Lauren Montgomery - Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 55 3,7
Justice League: Doom (2012)

Justice League: Doom
Az Igazság Ligája - Pusztulás

Az Igazság Ligája tagjait egymás után támadás éri, méghozzá mindegyikük esetében fizikailag, pszichológiailag személyükre szabott formában. Olyasvalaki állhat a háttérben, aki nagyon jól ismeri őket - és Batman egyértelműen tud valamit.


2012 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, sci-fi 57 3,3
Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

Justice League: The Flashpoint Paradox
Az Igazság Ligája: A villám-paradoxon

Barry Allen egy nap arra ébred, hogy a világ megváltozott körülötte. Nem csak, hogy sosem lett belőle Flash, gyerekkorában meghalt anyja pedig életben van, de ráadásul Atlantis, élén Aquamannel és az amazonok, élükön Wonder Womannel, kegyetlen háborúban állnak egymással, ami lassan az egész Földet elpusztítja. Barry felkeresi Batmant, aki saját világában szuperhőstársa volt, hogy az ő segítségével rájöjjön, ki és miért piszkált bele a múltba, hogy ilyen katasztrofális jelent hozzon létre.


2013 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 102 4,0
JLA Adventures: Trapped in Time (2014)

JLA Adventures: Trapped in Time
Az Igazság Ligája: Időcsapda

Superman és az Igazság Ligája megakadályozza Lex Luthor tervét, a Föld jégsapkáinak manipulálását. Luthor egy jégtáblára kerül, és mindenki halottnak hiszi. Majd ezer évvel később, a tini szuperhősök, Hajnalcsillag és a Karate Kölyök ellátogatnak a múzeumba, ahol véletlenül életre keltik a tetszhalott Luthort, aki ellopja az ősi eszközt, amellyel az idő és a tér szerkezete befolyásolható. Luthor visszautazik az időben, hogy kiiktassa Supermant, Batmant és a többieket, mielőtt azok szuperhősökké válnak.


2014 Giancarlo Volpe akciófilm, animáció, sci-fi 17 2,7
Justice League: War (2014)

Justice League: War
Az Igazság Ligája: Háború

Különös szörnyek tűnnek fel világ nagyvárosaiban. Kiderül, hogy idegen lények, Darkseid és könyörtelen erői támadják a Földet, világméretű pusztulással fenyegetve azt. A szuperhősök kezdetben egyedül próbálnak meg szembeszállni a fenyegetéssel, de rájönnek, az egyetlen esélyük, hogy legyőzzék a bolygót fenyegető idegeneket, ha összefognak egymással. Superman, Batman, Wonder Women, Zöld Lámpás, Flash, Shazam és Cybord a személyes ellentéteiket és ellenszenvüket félretéve megalakítják az Igazság Ligáját.


2014 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 53 3,4
Justice League: Throne of Atlantis (2015)

Justice League: Throne of Atlantis
Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az emberek évezredeken keresztül úgy hitték, Atlantisz nem más, mint puszta legenda, lakói azonban varázslattól védve azóta is élték háborítatlan életüket az óceán mélyén. Most azonban a bölcs és békeszerető királynőjük agresszív és irányíthatatlan fia - apja véletlen halálát felhasználva indokként - el akarja pusztítani a felszíniek társadalmát és csupán egy mit sem tudó ember, egy félvér segíthet elkerülni a káoszt.


2015 Ethan Spaulding akciófilm, animáció 30 3,3
Justice League (2017)

Justice League
Az Igazság Ligája

Superman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne emberiségbe vetett hite visszatért, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Prince-szel újabb és nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie. Batmannek és Wonder Womannek gyorsan kell cselekednie, és össze kell toborozniuk egy különleges, emberfeletti képességekkel rendelkező csapatot. Úgy tűnik, hiába az olyan hősök, mint Aquaman, Kiborg, Flash, Batman és Wonder Woman, talán már túl késő, hogy gátat szabjanak a bolygó pusztulását fenyegető eseményeknek.


2017 Zack Snyder akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 337 2,7
Justice League Dark (2017)

Justice League Dark
A Sötét Igazság Ligája

Az Igazság Ligájának ezúttal természetfeletti erőkkel kell szembenéznie, azonban Constantine, Zatanna és Jason Blood segítségével a liga sem marad védtelen a démoni lényekkel szemben.


2017 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 45 3,4

Justice League vs the Fatal Five
 


2019 Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy, ... 10 3,4
Zack Snyder's Justice League (2021)

Zack Snyder's Justice League
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligájának rendezői változatában számos extra jelenet, háttérsztorik és új karakterek is szerepelnek. Hogy Superman (Henry Cavill) végső áldozata ne legyen hiábavaló, Bruce Wayne (Ben Affleck) összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), és verbuválnak egy metahumán csapatot, hogy elhárítsák a világot fenyegető katasztrófát. A feladat nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt Bruce elképzelte, mivel az újoncoknak meg kell küzdeniük saját múltjuk démonjaival, hogy ütőképesen léphessen fel a világ különlegesebb hőseiből verbuvált liga. A kérdés már csak az, hogy Batman, (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) alkotta csapatnak lesz-e elég ideje megmenteni a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól, Darkseidtől és pusztító szándékaiktól.


2021 Zack Snyder akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 188 3,3