DC Comics Animation

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Batman: Mask of the Phantasm (1993)

Batman: Mask of the Phantasm
Batman: A rém álarca

Bruce Wayne egy régi szerelme, Andrea Beaumont visszatér Gothambe, és újrakezdik kapcsolatukat, a férfi pedig ennek kapcsán visszaemlékszik fiatal éveire, és átalakulására Batmanné. Közben a város gengszterfőnökeit gyilkolni kezdi egy sötét figura, akit összetévesztenek Batmannel, és akit így üldözni kezd a rendőrség. Ráadásul az ügybe belekeveredik Joker is.


1993 Bruce W. Timm - Eric Radomski animáció, krimi, szerelmi történet, ... 120 3,9
SubZero (1998)

SubZero
Batman & Mr. Freeze: SubZero

Mr. Freeze elrabolja Gordon felügyelő lányát, Barbarát, azaz Batgirlt, hogy donorként használva őt, megmentse feleségét.


1998 Boyd Kirkland akciófilm, animáció, fantasy, ... 29 3,8
Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

Batman Beyond: Return of the Joker
 

40 év múlva Bruce Wayne egy visszavonultan élő öregember, aki egy középiskolásnak adta át a köpenyt és az azzal járó felelősséget. Ám az évtizedek óta halottnak hitt Joker látszólag visszatér, és újra őrült ámokfutásba kezd. Miközben az új Batman próbálja útját állni, felsejlik a múlt, és megtudjuk, milyen tragikus események vezettek a Joker halálához, és Robin megőrüléséhez...


2000 Curt Geda akciófilm, animáció, sci-fi, ... 65 3,8
Batman: Mystery of the Batwoman (2003)

Batman: Mystery of the Batwoman
Batman: Batwoman rejtélye

Az illegális fegyverkereskedők bűnbandája sötét terveket forral. Azt azonban még nem tudják, hogy új szuperhős érkezett Gotham Citybe, aki nem nézi jó szemmel a gonosz vállalkozást, ő Batwoman! Egy a bökkenő: Batman még csak nem is sejti ki lehet ez a titokzatos idegen! Egy fergeteges akció közben kell rájönnie, az új szuperlény nem ellenség, hanem szövetséges.


2003 Curt Geda - Tim Maltby akciófilm, animáció, fantasy, ... 29 2,8
The Batman vs Dracula: The Animated Movie (2005)

The Batman vs Dracula: The Animated Movie
Batman és Dracula

Miközben Gotham City a sötétség leple alatt alszik, két legendás figura szárnyra kap. Az egyikük a várost vámpírhadsereggé változtatja, a másik minden tőle telhetőt megtesz, hogy megakadályozza ezt a rémtettet. De Drakula nem közönséges ellenség: természetfeletti erővel bír, villámgyors, és képes a gondolatokat irányítani. Ezzel szemben a Sötét Lovag hipermodern eszközarzenálja ellenére is halandó ember, így kettejük összecsapása örökre Batman szárnyát szegheti. A két főhős mellett olyan kedvencek is szerepelnek, mint Joker, Pingvin és a sorozatban elsőként felbukkanó Vicky Vale, nem mondható hát más, mint hogy ez az egész estés rajfilm vérfagyasztóan nagyszerű!


2005 Brandon Vietti - Kim Seung Eun - Michael Goguen - ... akciófilm, animáció, horror, ... 53 2,7
Superman: Brainiac Attacks (2006)

Superman: Brainiac Attacks
 


2006 Curt Geda akciófilm, animáció, sci-fi 7 ?
Teen Titans: Trouble in Tokyo (2006)

Teen Titans: Trouble in Tokyo
Tinititánok: Gubanc Tokióban

Öt különleges képességekkel megáldott tinédzser alkotja a Tini titánok csapatát. A titánokat megtámadja egy szupernindzsa. Robinnak sikerül kiszednie belőle, ki küldte őt. A háttérben a rejtélyes japán bűnöző, Brushogun áll. A Tini titánok Tokióba utaznak…


2006 Ben Jones - Michael Chang akciófilm, animáció, fantasy, ... 6 ?
Superman: Doomsday (2007)

Superman: Doomsday
Superman: Ítéletnap

Superman ősellensége, Lex Luthor, cégének kutatásain keresztül véletlenül a világra szabadít egy földöníkvüli lényt, a tökéletes gyilkológépet, Doomsdayt, aki pusztító ámokfutásba kezd Metropolis utcáin. Superman szembeszáll vele, ám a hatalmas küzdelem befejeztével egyikük sem marad talpon: Metropolis hőse halott, a nép gyászol. Temetése után pár héttel mégis visszatér az élők sorába - viselkedése azonban nem a régi, és miközben egyre veszélyesebbé válik azokra, akiket korábban védelmezett, felmerül a kérdés: valóban az Acélember tért vissza a sírból, vagy valami egészen más áll a háttérben?


2007 Brandon Vietti - Bruce W. Timm - Lauren Montgomery akciófilm, animáció, fantasy 74 3,3
Batman: Gotham Knight (2008)

Batman: Gotham Knight
Batman: Gotham lovagja

A látványos kalandok során a szemünk előtt válik Batman zöldfülű igazságosztóból Sötét Lovaggá. A Denevérember szembeszáll a félelmetes Madárijesztővel, az eszelős Gyilkos Krokkal és a soha nem vétő Lövésszel. A nagyszerű animátorok által alkotott lélegzetelállító víziókban Batman egyszerre ember és legendás szuperhős.


2008 Aoki Yasuhiro - Higashide Futoshi - Kubooka Toshiyuki - ... akciófilm, animáció 175 3,1
Justice League: The New Frontier (2008)

Justice League: The New Frontier
Az igazság Ligája - Az új küldetés

A legnépszerűbb képregényhősök kalandjait követhetjük nyomon a második világháború végétől a hidegháborúig. A Justice League, azaz, az Igazság Ligája nevű csapat a világ legismertebb szuperhőseiből verbuválódott. Valamennyien az igazság bajnokai: Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Hawk Girl és Martian Man Hunter. A csapat tagjai együtt indulnak csatába a világ leigázására és a Liga elpusztítására szövetkezett gonosztevők, természetfölötti lények és más gonosz erők ellen.


2008 Dave Bullock animáció, fantasy 47 3,2
Green Lantern: First Flight (2009)

Green Lantern: First Flight
A Zöld Lámpás: A kezdet

Hal Jordan tesztpilóta egy Földre zuhant, haldokló idegentől vesz át egy nagy hatalommal bíró zöld gyűrűt, és egy halhatatlan lények által felügyelt galaktikus rendfenntartó szerv, a Zöld Lámpások tagja lesz.


2009 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, fantasy, ... 54 3,4
Superman/Batman: Public Enemies (2009)

Superman/Batman: Public Enemies
Superman/Batman: Közellenségek

Az USA új elnöke, Lex Luthor, vadászatot hirdet Supermanre, miután meggyőzi a népet, hogy egy Föld felé közelgő kriptoni meteorit sugárzása befolyásolja a viselkedését, és így veszélyt jelent másokra és magára is. Superman Batman segítségével próbálja tisztázni magát, és eltávolítani Luthort a Fehér Házból.


2009 Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 77 3,3
Tales of the Black Freighter (2009)

Tales of the Black Freighter
 

Egy kapitány egyedül éli túl a hajója ellen intézett kalóztámadást, és megpróbál még az ellenség előtt hazajutni, hogy figyelmeztesse a várost a közelgő veszélyre.


2009 Daniel DelPurgatorio - Mike Smith (II) animáció, horror, rövidfilm 43 3,6
Wonder Woman (2009)

Wonder Woman
A Csodanő

Az amazonok legyőzik, és fogságba vetik a háború istenét, Arest, majd visszavonulnak a világ elől egy rejtett szigetre, Themyscirára. Évszázadokkal később az amerikai hadsereg egy pilótája kényszerleszállást hajt végre a szigeten, és Diana hercegnőnek jut a feladat, hogy visszakísérje hazájába. Közben azonban Ares is megszökik, és hacsak Diana nem állítja meg, szörnyű és véres pusztítást szabadít a világra, majd pedig magukra az istenekre is.


2009 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, fantasy 48 3,5
Batman: Under the Red Hood (2010)

Batman: Under the Red Hood
Batman Piros Sisak ellen

Gothamben felbukkan egy új, vöröscsuklyás igazságosztó, aki azonban Batmannel ellentétben nem riad vissza a bűnözők életének kioltásától sem. Ahogy a Sötét Lovag beleveti magát a nyomozásba, rájön, hogy mindennek hátterében egy öt évvel ezelőtti tragédia áll, ami életének legnagyobb kudarca volt: a Joker kegyetlenül meggyilkolta Robint.


2010 Brandon Vietti akciófilm, animáció 127 3,9
DC Showcase: Green Arrow (2010)

DC Showcase: Green Arrow
 

A Zöld Íjásznak meg kell mentenie egy fiatal királynőt a reptéren rá leselkedő bérgyilkosoktól.


2010 Joaquim Dos Santos akciófilm, animáció, fantasy, ... 26 3,7

DC Showcase: Jonah Hex
 

A sebhelyesarcú fejvadász egy kisvárosba érkezik, ahol a helyi madame elcsábítja, majd meggyilkolja a tehetős átutazókat.


2010 Joaquim Dos Santos animáció, rövidfilm, western 38 4,1
DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam (2010)

DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam
 

Superman egy kisfiút védelmez egy nagy mágikus erővel bíró, titokzatos ellenséggel szemben - és kiderül, hogy a kisfiú is több, mint aminek látszik.


2010 Joaquim Dos Santos akciófilm, animáció, fantasy, ... 26 3,5

DC Showcase: The Spectre
 

Jim Corrigan egy gyilkosság ügyében nyomoz, miközben a Spectre a maga szörnyű módján szolgáltat igazságot.


2010 Joaquim Dos Santos animáció, rövidfilm 23 3,7
Justice League: Crisis on Two Earths (2010)

Justice League: Crisis on Two Earths
Az Igazság ligája: Két Földi válság

Egy párhuzamos világból érkező, hős Lex Luthor arra kéri az Igazság Ligáját, hogy segítsenek neki megtisztítani otthonát a Liga gonosz tükörképétől, a Bűn Szindikátustól.


2010 Lauren Montgomery - Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 53 3,7
Superman/Batman: Apocalypse (2010)

Superman/Batman: Apocalypse
Superman és Batman

Egy kriptonit meteoresővel együtt egy űrhajó is becsapódik a gothami kikötőbe. Utasa egy fiatal és rémült lány, aki Superman unokahúgának vallja magát - az Acélember azonnal bizalmába fogadja, de Batman már szkeptikusabb, és valamiféle sötét tervet sejt a háttérben.


2010 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, fantasy 52 3,3
All-Star Superman (2011)

All-Star Superman
Superman és a Nap-expedíció

Luthor egy csapdájának köszönhetően Superman túl sok energiát szívott el a Napból, és most haldoklik. Felfedi identitását szerelme, Lois Lane előtt, de még egyéb elintéznivalói is akadnak, mielőtt lejár az ideje.


2011 Sam Liu akciófilm, animáció, sci-fi 32 3,2
Batman: Year One (2011)

Batman: Year One
Batman: A kezdet kezdete

Bruce Wayne hosszú évek után tér vissza Gothambe, James Gordont pedig most helyezik át az ottani rendőrséghez. Előbbit múltjának démonai hajtják, utóbbi a korrupcióval kénytelen szembenézni. Mindketten a maguk módján veszik fel a harcot, és útjaik végül összetalálkoznak.


2011 Lauren Montgomery - Sam Liu akciófilm, animáció, dráma, ... 105 3,7
DC Showcase: Catwoman (2011)

DC Showcase: Catwoman
 


2011 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 23 3,4
Green Lantern: Emerald Knights (2011)

Green Lantern: Emerald Knights
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok

Miközben Oa, a Zöld Lámpások otthona egy hatalmas, ősi ellenség pusztító visszatérésére készül, Hal Jordan a galaktikus rendfenntartók néhány történetét osztja meg a frissen toborzott Arisiával.


2011 Chris Berkeley - Jay Oliva - Lauren Montgomery akciófilm, animáció, sci-fi 54 3,4
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
Batman: A sötét lovag visszatér, 1. rész

Újabb éjszaka ereszkedik le Gotham Cityre, és a sötétséggel együtt a bűn és a gonoszság is előbújik az árnyak közül. Batman és a többi nemes szuperhős emléke már rég megfakult; most mindent az erőszak és a kétségbeesettség ural. Ám történik valami, ami jelentős változást indít el: amikor a rehabilitált Harvey „Kétarcú” Dent a tisztességes élet helyett a bűnt választja, az idős és elgyötört Bruce Wayne újra felölti a maszkját és a köpenyét. A DC Comics komor hangulatú, legendás képregénye feledhetetlen összecsapásokkal, lenyűgöző üldözésekkel és az emberiség számára a jobb holnap ígéretével elevenedik meg a képernyőn, mert a bűnözőknek nincs hová rejtőzniük, amikor a sötét lovag visszatér.


2012 Jay Oliva akciófilm, animáció 180 3,9
Justice League: Doom (2012)

Justice League: Doom
Az Igazság Ligája - Pusztulás

Az Igazság Ligája tagjait egymás után támadás éri, méghozzá mindegyikük esetében fizikailag, pszichológiailag személyükre szabott formában. Olyasvalaki állhat a háttérben, aki nagyon jól ismeri őket - és Batman egyértelműen tud valamit.


2012 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, sci-fi 56 3,3
Superman vs. The Elite (2012)

Superman vs. The Elite
Superman szemben az Elitekkel

Superman népszerűségét elhomályosítja egy új, kegyetlen módszerekkel dolgozó szuperhőscsapat, amelynek tagjai elavultnak tartják az Acélember ideológiáját.


2012 Michael Chang akciófilm, animáció, sci-fi 34 3,7
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)

Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
Batman: A sötét lovag visszatér, 2. rész

10 év után Batman visszatért, és megszabadította Gothamet annak legnagyobb, fojtogató bűnbandájától, de most új kihívásokkal kell szembenéznie. Szintén sokéves szunnyadás után újra felbukkan legveszélyesebb ellensége, a Joker, a kormány pedig úgy dönt, a maszkos igazságosztók nemkívánatosak többé, és be akarja szüntetni a sötét lovag tevékenységét - Superman segítségével, akinek a III. világháború kitörésének lehetősége is ott lebeg a feje felett.


2013 Jay Oliva akciófilm, animáció 160 4,0
Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

Justice League: The Flashpoint Paradox
Az Igazság Ligája: A villám-paradoxon

Barry Allen egy nap arra ébred, hogy a világ megváltozott körülötte. Nem csak, hogy sosem lett belőle Flash, gyerekkorában meghalt anyja pedig életben van, de ráadásul Atlantis, élén Aquamannel és az amazonok, élükön Wonder Womannel, kegyetlen háborúban állnak egymással, ami lassan az egész Földet elpusztítja. Barry felkeresi Batmant, aki saját világában szuperhőstársa volt, hogy az ő segítségével rájöjjön, ki és miért piszkált bele a múltba, hogy ilyen katasztrofális jelent hozzon létre.


2013 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 97 4,0
LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (2013)

LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite
LEGO Batman: A film

Az Év embere díjátadó gálája, amelyet Bruce Wayne tiszteletére rendeztek, gyorsan káoszba fullad, amikor Joker válogatott gonosztevőkkel, köztük Rébusszal, a Macskanővel és Kétarccal az oldalán beront a helyszínre. A Sötét Lovag akcióba lendül, hogy elcsípje a hívatlan vendégeket, de egy bűnöző észrevétlen marad – Lex Luthor és az ő titkos fegyvere, amely örökre felboríthatja a hatalmi egyensúlyt Gothamban: a Dekonstruktor! Lehet, hogy Lex Luthor és Joker gátlástalan párosa túl nagy falatnak bizonyul Batman és Robin számára?


2013 Jon Burton akciófilm, animáció 43 3,0
Superman: Unbound (2013)

Superman: Unbound
Superman elszabadul

Egy megállíthatatlan android a láthatáron. Egy rejtélyes tűzgolyó, amely a Föld felé száguld. Egy vakmerő és gyönyörű újságírónő, akit semmi sem állíthat meg, hogy kiderítse az igazságot. Csak egy újabb szokványos nap ez a hős Acélember életében... ám ezúttal ha tetszik neki, ha nem kiszámíthatatlan unokatestvére, Supergirl is mellette van. A kőkemény kaland akkor kezdődik, amikor Superman tudomást szerez a Brainiac nevű kegyetlen teremtményről, aki elfoglalta és összezsugorította Kripton fővárosát, Kandort. Supermannek feltett szándéka, hogy felszabadítja a megszállt metropoliszt, és megóvja szülőbolygóját Brainiac növekvő hatalmától, ezért szembeszáll eddigi legveszedelmesebb ellenségével a DC Universe egész estés rajzfilmjében, amely a letehetetlen képregény-minisorozat alapján készült.


2013 James Tucker akciófilm, animáció, kalandfilm 42 3,1
Batman: Assault on Arkham (2014)

Batman: Assault on Arkham
Batman: Az Arkham ostroma

Az animációs filmben Batman ellenségeinek jó része feltűnik, de a bábmester szerepét ezúttal is a Joker játssza majd, aki egy bombát rejtett el valahol Gotham városában. Batmannek meg kell mentenie az ártatlan lakosságot, miközben a Suicide Squad (Deadshot, Harley Quinn és sokan mások) nem fogja megkönnyíteni a dolgát… vagy talán mégis?


2014 Ethan Spaulding - Jay Oliva akciófilm, animáció, krimi 75 3,4
JLA Adventures: Trapped in Time (2014)

JLA Adventures: Trapped in Time
Az Igazság Ligája: Időcsapda

Superman és az Igazság Ligája megakadályozza Lex Luthor tervét, a Föld jégsapkáinak manipulálását. Luthor egy jégtáblára kerül, és mindenki halottnak hiszi. Majd ezer évvel később, a tini szuperhősök, Hajnalcsillag és a Karate Kölyök ellátogatnak a múzeumba, ahol véletlenül életre keltik a tetszhalott Luthort, aki ellopja az ősi eszközt, amellyel az idő és a tér szerkezete befolyásolható. Luthor visszautazik az időben, hogy kiiktassa Supermant, Batmant és a többieket, mielőtt azok szuperhősökké válnak.


2014 Giancarlo Volpe akciófilm, animáció, sci-fi 16 2,8
Justice League: War (2014)

Justice League: War
Az Igazság Ligája: Háború

Különös szörnyek tűnnek fel világ nagyvárosaiban. Kiderül, hogy idegen lények, Darkseid és könyörtelen erői támadják a Földet, világméretű pusztulással fenyegetve azt. A szuperhősök kezdetben egyedül próbálnak meg szembeszállni a fenyegetéssel, de rájönnek, az egyetlen esélyük, hogy legyőzzék a bolygót fenyegető idegeneket, ha összefognak egymással. Superman, Batman, Wonder Women, Zöld Lámpás, Flash, Shazam és Cybord a személyes ellentéteiket és ellenszenvüket félretéve megalakítják az Igazság Ligáját.


2014 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 52 3,4
Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered (2014)

Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered
Lego Batman: Ligába csalva

Most, hogy a rettenthetetlen szuperhősök szabadságon vannak, itt az ideje, hogy a világ legdörzsöltebb nyomozója akcióba lendüljön! Batmannek választania kell: vagy megtanul csapatjátékosként játszani vagy az Igazság ligája örökre feloszlik.


2014 Rick Morales akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 3 ?
Son of Batman (2014)

Son of Batman
Batman fia

Miután Deathstroke szinte a semmivel teszi egyenlővé az Árnyak Ligájának templomát, Talia al Ghul úgy dönt, Gotham városába viszi eddig titokban nevelt fiát, Damient, hogy bemutassa apjának, a Denevérembernek.


2014 Ethan Spaulding akciófilm, animáció, kalandfilm 54 3,2
Batman Unlimited: Animal Instincts (2015)

Batman Unlimited: Animal Instincts
Batman határtalanul: Féktelen ösztönök

Gotham Cityben ostromállapot uralkodik, és az ezt kiváltó bizarr bűnügyi sorozatnak csak a világ legnagyszerűbb detektívje, Batman képes végére járni. A rejtélyes nyomok nem máshoz, mint a Pingvinhez vezetnek, valamint annak állatok által megihletett gonosztevő-kommandójához Ezüsthátúval, Gepárddal, Gyilkos Krokkal, valamint a titokzatos ManBattel.


2015 Butch Lukic akciófilm, animáció, kalandfilm 18 2,5
Batman Unlimited: Monster Mayhem (2015)

Batman Unlimited: Monster Mayhem
Batman határtalanul: A szörnyek keringője

Gotham City gonosztevői Halloween éjszakáján előbújnak rejtekeikből, hogy véghezvigyék ördögi terveiket. Batmannek és társainak minden erejükre szükségük van, ha meg akarják állítani őket.


2015 Butch Lukic akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 14 2,4
Batman vs. Robin (2015)

Batman vs. Robin
Batman kontra Robin

Gotham City árnyékos oldala nem gyereknek való hely, ám Damian Wayne nem akármilyen gyermek. Robin álcája mögé rejtőzve elképesztő és gyakorta felelőtlen kalandokba bocsátkozik apja oldalán, aki nem más, mint Batman. A fiú egy bűneset helyszínét kivizsgálva ismerkedik meg egy titokzatos figurával, Talonnal, aki Gotham legmélyebb bugyrain át egy titkos társasághoz, a Baglyok Bíróságához vezeti őt, s e találkozás örökre megváltoztatja az életét.


2015 Jay Oliva akciófilm, animáció, kalandfilm 48 3,5
Justice League: Gods and Monsters (2015)

Justice League: Gods and Monsters
Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek

A legendás animátortól, Bruce Timmtől érkezik ez a vadonatúj egész estés film. Első pillantásra talán ismerősnek tűnhet az elénk táruló város látképe, közelebbről megvizsgálva azonban kiderül, hogy ez a Metropolis más, mint amit már megszoktunk. Tégy szédületes utazást egy alternatív univerzumba, ahol az Igazság Ligája határtalan hatalommal bír! A megfélemlítés eszközével élve ez a Superman, Batman és Wonder Woman erőszakkal érvényesíti akaratát. És mikor egy csapatnyi neves tudóst furcsa és halálos „balesetek” érik, az ügy felderítésére kirendelt kormányügynökség az Igazság Tornyáig vezeti vissza a nyomokat...


2015 Sam Liu akciófilm, animáció, sci-fi 34 3,6
Justice League: Throne of Atlantis (2015)

Justice League: Throne of Atlantis
Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az emberek évezredeken keresztül úgy hitték, Atlantisz nem más, mint puszta legenda, lakói azonban varázslattól védve azóta is élték háborítatlan életüket az óceán mélyén. Most azonban a bölcs és békeszerető királynőjük agresszív és irányíthatatlan fia - apja véletlen halálát felhasználva indokként - el akarja pusztítani a felszíniek társadalmát és csupán egy mit sem tudó ember, egy félvér segíthet elkerülni a káoszt.


2015 Ethan Spaulding akciófilm, animáció 29 3,3
Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League (2015)

Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League
Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen

Miközben a Földön Superman és az Igazság Ligájának hősei teszik a dolgukat, Superman fura klónja, Bizarro is éli világát. Ő az, akinek ha mondanak valamit, az ellenkezőjét érti, mondja és teszi annak. Amikor Bizarro világát pusztulással fenyegeti Darkseid, a galaktikus zsarnok, Bizarro visszatér a Földre, és klónozza az Igazság Ligájának tagjait. Így születik meg Batzarro, Bizarra, Greenzarro és Cyzarro. Vajon az Igazság Ligájának tagjai összefognak-e a bizarr társaikkal, hogy megállítsák Darkseidot?


2015 Brandon Vietti akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 5 ?
Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants (2016)

Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants
Batman határtalanul - Robotok a mutánsok ellen

Mr. Freeze és Pingvin jégre teszi Gotham Cityt egy félelmetes találmánynak hála, amely óriásira nőtt mutánsokat farag Bane-ből, Agyagpofából és Gyilkos Krokból. Batmanre és Zöld Íjászra hárul a feladat, hogy hatalmas robotok kormánya mögé ülve megmentsék Gothamet.


2016 Curt Geda akciófilm, animáció, sci-fi 9 ?
Batman: Bad Blood (2016)

Batman: Bad Blood
Batman: Az elfajzott

Gotham City egét beborítják a lángok, miközben Batman Firefly-jal, Tuskkal és Killer Moth-tal harcol. De mikor a csatának vége, Batmannek nyoma vész, és csak a titokzatos Batwoman tudja, hol lehet. Most, hogy a Sötét Lovag nem felel a segélyhívásra, és a város a káosz szélére sodródik, Éjszárnynak és Robinnak kockázatos szövetségre kell lépnie Batwomannel és az újonc Batwinggel, hogy együtt leleplezzenek le egy gonosz tervet, melynek az elmekontroll mellett egy félelmetes új gonosztevő, az Eretnek is részét képezi. Ezzel a szuper látványos animációs filmmel izgalmas új fejezetét ismerhetitek meg a DC Univerzumnak, melyben bebizonyosodik, hogy ha Batmanről van szó, akkor az igazságért való harc igazi családi vonás.


2016 Jay Oliva animáció 37 3,3
Batman: Return of the Caped Crusaders (2016)

Batman: Return of the Caped Crusaders
Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek

Batmannek és Robinnak ezúttal egy pokoli szövetséggel kell megküzdenie, ugyanis Pingvin, Rébusz és Macskanő egy galád terven dolgoznak, mellyel árthatnak Gotham város lakosainak.


2016 Rick Morales akciófilm, animáció, kalandfilm 31 3,4
Batman: The Killing Joke (2016)

Batman: The Killing Joke
Batman: Gyilkos tréfa

Miközben Batman megpróbálja kézre keríteni az intézetből megszökött Jokert, a bűnözés bohóchercege a Gordon-család nyomába ered, hogy leszámoljon velük.


2016 Sam Liu akciófilm, animáció, dráma, ... 85 3,2

DC Super Hero Girls: Hero of the Year
Tini szuperhősök – Az év hőse

Elérkezett az Év Hőse ünnepség ideje, amelyen a Szuperhős Gimnázium diákjai versengenek az első díjért. Az ünnepi hangulat azonban csakhamar borongósra fordul, ugyanis Sötét Opál támadást intéz a hősök ellen, és meglopja őket. Most a diákokon van a sor, hogy bizonyítsanak. Vajon elég talpraesettek, hogy megküzdjenek a feladattal?


2016 Cecilia Aranovich akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 5 ?

DC Super Hero Girls: Super Hero High
Tini szuperhősök: A Szuperhős Gimi

Készülj fel az Intergalaktikus Játékokra, egy barátságos versenyre, amely elhozza a békét az egész univerzumban! A küzdőfeleken végignézve azonban ez a békés versengés könnyen elvadulhat. A Korugar Akadémiával és a Fúriákkal szemben van-e bármi esélye a Szuperhős Giminek arra, hogy megszerezze az első helyet? Társulj be Wonder Womanhez, Supergirlhöz és Batgirlhöz, akik a pályára lépve még nagyobb kihívással szembesülnek, amikor kiderül, hogy az egyik csapat gonosz hátsó szándékkal indult el a versenyen. Kezdődjenek hát a játékok, no meg az akció is! Itt az ideje egy vadiúj DC Tini Szuperhősök egész estés mozinak!


2016 Jennifer Coyle akciófilm, animáció, fantasy, ... 1 ?
Justice League vs. Teen Titans (2016)

Justice League vs. Teen Titans
Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen

Miután az Igazság Ligája mellett nem tud érvényesülni, Robin arra kényszerül, hogy csatlakozzon egy sokkal fiatalabb szupercsapathoz, a Tini Titánokhoz, akik szívesen fogadják. Robin figyelme azonnal a titokzatos Ravenre és egy mindent beárnyékoló, baljós természetfeletti erőre irányul. Raven apja az álnok Trigon, akinek a hatalma elég ahhoz, hogy egymás ellen fordítsa az Igazság Ligáját és a Tini Titánokat, a pusztulás szélére sodorva Metropoliszt.


2016 Sam Liu akciófilm, animáció 24 3,3
Batman and Harley Quinn (2017)

Batman and Harley Quinn
Batman és Harley Quinn

Batman és Nightwing összefognak Joker volt barátnőjével, Harley Quinn-nel, hogy megállítsák Méregcsókot és Jason Woodrue-t, vagyis Floronic Mant.


2017 Sam Liu akciófilm, animáció, kalandfilm 34 2,8
Batman vs. Two-Face (2017)

Batman vs. Two-Face
Batman Kétarc ellen

Kétarc, a korábban Harvey Dentként ismert gotham-i államügyész, akinek arca félig eltorzult egy szerencsétlenség következtében, most lecsap a védtelen városra. Az ámokfutást természetesen csak Batman állíthatja meg.


2017 Rick Morales akciófilm, animáció, vígjáték 19 2,5

DC Super Hero Girls: Intergalactic Games
Tini szuperhősök: Intergalaktikus játékok

Elérkezett az Intergalaktikus Játékok ideje! Ez a barátságos verseny békét hivatott hozni a galaxis minden zugába, de a felállás biztosítja, hogy a csata ádáz lesz. Vajon a Szuperhős Gimi csapata le tudja-e győzni a Korguar Akadémiát és a Female Furies-t, és meg tudja-e szerezni a bajnoki címet? Hőseink a Wonder Womannel, Supergirllel és Batgirllel szövetkezve tárnak fel egy a pályán kívül rejlő még nagyobb kihívást, amely abból ered, hogy az egyik csapat baljós indítékból száll versenybe. Kezdődhetnek hát a Játékok, indulhat az akció!


2017 Cecilia Aranovich akciófilm, animáció, fantasy, ... 1 ?
Justice League Dark (2017)

Justice League Dark
A Sötét Igazság Ligája

Az Igazság Ligájának ezúttal természetfeletti erőkkel kell szembenéznie, azonban Constantine, Zatanna és Jason Blood segítségével a liga sem marad védtelen a démoni lényekkel szemben.


2017 Jay Oliva akciófilm, animáció, fantasy, ... 43 3,4
Teen Titans: The Judas Contract (2017)

Teen Titans: The Judas Contract
Tini Titánok: A Júdás szerződés

Tara Markov egy különleges lány, akinek hatalma van a föld és a sziklák fölött. Ő a legújabb Teen Titan, de vajon a jók vagy a gonoszak oldalára fog állni? És vajon mit forral Deathstroke?


2017 Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy, ... 21 3,5
Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Batman: Gotham by Gaslight
 

Egy alternatív, viktoriánus Gothamben Batman nyomozni kezd gyilkosságok sorozata után, melyeknek elkövetője Hasfelmetsző Jack.


2018 Sam Liu akciófilm, animáció, kalandfilm 33 3,6

DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis
 


2018 Cecilia Aranovich akciófilm, animáció, fantasy, ... 1 ?
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Suicide Squad: Hell to Pay
Öngyilkos osztag: Pokoli fizetség

Amanda Waller újra összehívja a különleges képességű elítéltekből álló Öngyilkos Osztagot, hogy életük kockáztatásával megszerezzenek neki egy különleges erővel bíró tárgyat.


2018 Sam Liu akciófilm, animáció 20 3,9
Teen Titans Go! To the Movies (2018)

Teen Titans Go! To the Movies
Tini Titánok: A film

Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott - mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat. A dolgok keményre fordulnak, amikor feltűnik a színen a gonosz Slade, aki világuralomra tör.


2018 Aaron Horvath - Peter Rida Michail akciófilm, animáció, musical, ... 12 3,2
The Death of Superman (2018)

The Death of Superman
 

A hasonló című, DC képregényből készült animációs film, amely Superman és Doomsday öldöklő küzdelmét mutatja be.


2018 Jake Castorena - Sam Liu akciófilm, animáció, sci-fi 17 3,9
Batman: Hush (2019)

Batman: Hush
 

A 2003-ban megjelent Hush képregény feldolgozása, amelyben számos híres karakter feltűnik, többek között: Joker, Macskanő, Harley Quinn, Éjszárny. A hangsúly mégis Hushon van, aki a háttérből próbálja tönkre tenni Bruce Wayne (Batman) életét.


2019 Justin Copeland akciófilm, animáció, kalandfilm 27 3,2

Justice League vs the Fatal Five
 


2019 Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy, ... 8 ?
Reign of the Supermen (2019)

Reign of the Supermen
 


2019 Sam Liu akciófilm, animáció 17 3,4
Wonder Woman: Bloodlines (2019)

Wonder Woman: Bloodlines
 

Diana visszatér Amerikába Steve Trevorral, hogy megismerje az életét, de ez persze nem várt események láncolatát indítja be és egy sor gonosztevővel kell megküzdenie hőseinknek.


2019 Justin Copeland - Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 8 ?