Marvel Animation

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Ultimate Avengers (2006)

Ultimate Avengers
Az Újvilág Bosszúangyalai

Hogy a világ szembe tudjon nézni egy idegen faj okozta veszedelemmel, Nick Fury tábornok egy szuperhősökből álló csapatot gyűjt össze, élükön a második világháború hősével, Amerika kapitánnyal.


2006 Bob Richardson - Curt Geda - Steven E. Gordon akciófilm, animáció, fantasy, ... 46 3,1
Ultimate Avengers II (2006)

Ultimate Avengers II
Ultimate Avengers 2: Rise of the Panther

A rejtélyes afrikai ország, Wakanda új királya, a Fekete Párduc a Chitauri nevű idegen fajjal kénytelen szembenézni, ami invázióra készül a Föld ellen. A király szövetségesei a Bosszú Angyalai lesznek, akik már szembeszálltak korábban a földönkívüliekkel. Amerikai Kapitány, Óriás, Darázs, Vasember, Thor, a Fekte Özvegy, Nick Fury és a Párduc kezében a világ sorsa.


2006 Bob Richardson - Dick Sebast - Will Meugniot akciófilm, animáció, fantasy, ... 32 2,7
Doctor Strange (2007)

Doctor Strange
Doktor Strange

Az autóbalesetben megsérült arrogáns orvos, Stephen Strange többé nem tudja használni kezét. Miután minden létező specialistát felkeresett, egy spirituális utazásra indul Tibetbe, ahol nagytudású varázslóktól megtudja, hogy benne is ott lobog a mágia tüze. Strange-nek tanulnia kell, majd a többiek segítségével szembeszálnni egy ősi és gonosz erővel, ami káoszt hozhat a világra.


2007 Frank Paur - Jay Oliva animáció, fantasy 37 3,2
The Invincible Iron Man (2007)

The Invincible Iron Man
A Vasember

A milliomos Tony Stark briliáns elméjét és a modern technikát felhasználva páncélöltözékeket alkot magának, majd segítségükkel szembeszáll az ő ásatásai miatt feltámadt Mandarinnal, az ősi, sötét Kína legkegyetlenebb császárával.


2007 Frank Paur - Jay Oliva - Patrick Archibald akciófilm, animáció, fantasy 40 2,7
Next Avengers: Heroes of Tomorrow (2008)

Next Avengers: Heroes of Tomorrow
Az új Bosszúállok - A holnap hősei

Amikor a Föld legnagyobb hősei elbuknak a hódító Ultron elleni harcban, Vasember biztonságba helyezi a gyerekeiket. 12 évvel később, Amerikai Kapitány, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Óriás, Darázs, Fekete Párduc és az X-Men-tag, Vihar fiai és lányai jelentik a bolygó utolsó reménységét.


2008 Jay Oliva akciófilm, animáció 18 2,9
Hulk Vs. (2009)

Hulk Vs.
 

Hulk Vs. Thor: A csalárd Loki Asgardra szabadítja Hulkot, hogy végre megölje mostohatestvérét, Thort, a mennydörgés istenét. De a zöld óriás nagyobb pusztítást végez, és nagyobb veszélyt jelent az istenek világára, mint hitte.
Hulk Vs. Wolverine: Hulk Kanadában tombol, a kormány pedig Rozsomákot küldi a megfékezésére. Csatájukba azonban beleavatkozik a Weapon X ügynökség is, ami annak idején halálos fegyvert csinált a mutánsból, és ami most Hulkot is saját céljaira akarja felhasználni.


2009 Frank Paur - Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 54 3,4
Planet Hulk (2010)

Planet Hulk
Hulk világa

Vasember és társai száműzik a Földről a kezelhetetlen, és dührohamaiban hatalmas pusztításokat okozó Hulkot. Űrhajóját egy távoli, békés bolygó felé irányítják, ahol végre teljesülhet a vágya, és egyedül lehet - csakhogy végül egy Sakaar nevű bolygón landol, ahol a császár gladiátorjátékaiban kénytelen harcolni, miközben az elnyomott nép a megmentőjét látja benne.


2010 Sam Liu akciófilm, animáció 44 3,3
Thor: Tales of Asgard (2011)

Thor: Tales of Asgard
Thor: Asgard meséi

Amikor a legendás erejű kalapács még nem létezett, volt egy bűvös erővel bíró kard. A fiatal, kalandra éhes Thor egy veszélyes, kalandokkal teli küldetéshez csatlakozik tesztvérével, Loki-val.


2011 Sam Liu akciófilm, animáció, sci-fi 8 ?

Iron Man & Hulk: Heroes United
 


2013 Eric Radomski - Leo Riley akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 4 ?
Iron Man: Rise of Technovore (2013)

Iron Man: Rise of Technovore
Vasember - technovore ébredése

Stark egy új “mindent látó” szatellitet, a Howard-ot szeretné az égre küldeni, amit a kilövés előtt szabotálnak. A S.H.I.E.L.D. szeretné kihallgatni és az ügy végéig megfigyelés alatt tartani Tony-t, de persze az önfejű hőst nem lehet csak úgy egy székhez ragasztani. Elindul, hogy kiderítse, kivel is hozta őt össze a sors, kivel kell megvívja legújabb csatáját, ám a fejlemények jelen esetben sokkal inkább sejtetnek előre egy csúfos bukást, mintsem egy egyesélyes, hősies győzelmet.


2013 Hamazaki Hiroshi akciófilm, animáció, sci-fi 9 ?
Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher
Fekete özvegy és Megtorló - A múlt árnyai

A Fekete Özvegy és a Megtorló együtt veszik fel a harcot egy titokzatos szervezet ellen, melyet Leviatánnak hívnak.


2014 Shimizu Kenichi akciófilm, animáció, sci-fi 9 ?
Iron Man and Captain America: Heroes United (2014)

Iron Man and Captain America: Heroes United
 


2014 Leo Riley akciófilm, animáció, sci-fi 2 ?