Dennis, a komisz

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Dennis the Menace (1987)

Dennis the Menace
Dennis, a komisz újra pimasz

Mindenki kedvenc élő forgószele, Dennis Mitchell, akinek határtalan energiája, lelkesedése és mindenek fölött kíváncsisága néha egy kicsit sok a többi ember számára. Dennis-ék kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő éppen a kert végében kapirgál, amikor egy hatalmas csontra bukkan. Ettől kezdve Dennis hajthatatlan: a szenzációs lelet csakis egy dinoszauruszé lehet! Már csak a híres díno szakértőt kell meghívni, és a kisfiú szülei számára máris áll a bál.


1987 Doug Rogers vígjáték 21 1,6
Dennis the Menace (1993)

Dennis the Menace
Dennis, a komisz

Talán tornádó! Megvadult állatcsorda? Valami egyéb természeti csapás? Földrengés? Szökőár? Özönvíz? Világvége? Ugyan... Ez csak Dennis, a veszedelem!!! Mr. Wilson már ismeri a dörgést, de még mindig nem tud uralkodni magán. Abban a pillanatban, amint a kerítés mögött megjelenik a szőke tökfej, vér önti el az agyát, pokoli grimaszokban rángatózik az arca, artikulátlan hörgések törnek fel a mellkasából és habozni kezd a szája... és miközben viharos gyorsasággal sündisznóállásba vonul, már hallhatjuk is a jellegzetes kifakadást: "Gyűlölöm ezt a kölyköt!" A gyűlölet tárgya és a szőke kobak tulajdonosa egy mindössze hatéves csöppség, aki mindig jót akar... legfőképpen Wilson bácsinak. Arról pedig már nem ő tehet, hogy néha (mindig) a legjobb szándék is visszafelé sül el...


1993 Nick Castle vígjáték 756 3,2
Dennis the Menace Strikes Again (1998)

Dennis the Menace Strikes Again
Dennis, a komisz ismét pimasz

Dennis (Justin Cooper) kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő egy játékos békával lepi meg legeslegjobb barátját, Mr. Wilsont (Don Rickles). Aztán hamarosan megtudja, hogy nagypapája (George Kennedy) hozzájuk költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt. A hír Mr. Wilsont féltékennyé teszi, és versenyre kel Johnson nagypapával. Legyen az táncos rendezvény, helyi jelmezbál vagy fejest ugró bajnokság, a két öreg őrült helyzetekbe keveredik. Dennisnek két szélhámos eszén is túl kell járnia, akik azon mesterkednek, hogy Mr. Wilsonnak mindenféle fiatalító csodaszert adjanak el.


1998 Charles T. Kanganis vígjáték 288 1,9
A Dennis the Menace Christmas (2007)

A Dennis the Menace Christmas
Dennis, a komisz karácsonya

A hatéves Dennis Mitchell pontosan tudja, mit szeretne karácsonyra. De vajon mivel vidíthatná fel morcos szomszédját, Mr. Wilsont? Csak egy csoda segíthet a kis rosszcsontnak, és mint tudjuk, a karácsony abban sosem szűkölködik - még ha egy angyal is kell a rég elfeledett karácsonyi hangulat felélesztéséhez.


2007 Ron Oliver vígjáték 53 1,7