3 Ninjas

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
3 Ninjas (1992)

3 Ninjas
Három kicsi nindzsa

Három gyerek, Colt, Rocky és Tum Tum a nindzsa mestertől, Moritól tanulja a harcművészetet. Mori egy korábbi tanítványa, a komoly alvilági kapcsolatokat fenntartó Hugo Snyder azonban el akarja rabolni őket. De a három kis nindzsával nem olyan könnyű elbánni...


1992 Jon Turteltaub akciófilm, sportfilm, vígjáték 32 2,0
3 Ninjas Kick Back (1994)

3 Ninjas Kick Back
A három nindzsa visszarúg

Egy baseball-mérkőzésen a három testvér megtudja, hogy nagyapjuk bajba keveredett a távoli Japánban. Természetesen azon nyomban nekivágnak az útnak, hogy kiszabadítsák. Mire Japánba érnek, minden erejükre és ügyességükre szükségük van, hogy megvédjék őt az ősi ellenségtől, aki azért tért vissza, hogy bosszút álljon. Bár mindannyian idősebb, érettebb és rutinosabb nindzsákká váltak időközben, a bosszúéhes Kogával és unokaöccsével még nekik is nehéz lesz leszámolniuk.


1994 Charles T. Kanganis akciófilm, vígjáték 78 1,6
3 Ninjas Knuckle Up (1995)

3 Ninjas Knuckle Up
A 3 nindzsa nem hagyja magát

Rocky, Colt, és Tum Tum a három legyőzhetetlen nindzsa felveszi a harcot a gazdag, gonosz, pénzéhes gyártulajdonossal, aki a nyereség érdekében hajlandó lenne eltörölni akár egy indián falut is és megmérgezni a még érintetlen tájat. A borzalmas konspiráció bizonyítékai egy számítógépes lemezen vannak, melyekért hamarosan megindul a küzdelem.


1995 Simon S. Sheen akciófilm, vígjáték 52 1,5
3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998)

3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain
A 3 nindzsa nem hátrál

A kis J.P. a vidámparkban ünnepli születésnapját testvéreivel és barátaival. Épp azon a napon, amikor utoljára lép fel kedvenc tévéhőse, Dave Dragon, és amikor a velejéig gonosz Medusa embereivel megszállja a vidámparkot. A szőke démon tíz millió dollárt követel a tulajdonostól, különben felrobbantja a vidámparkot. A három nindzsa, azaz testvér, J.P., Rocky és Colt ezúttal Dave Dragon segítségével természetesen szembeszáll a rosszfiúkkal, és onnantól kezdve a vidámparkban áll a bál.


1998 Sean McNamara akciófilm, kalandfilm, vígjáték 47 1,4