[Rec]

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
[Rec] (2007)

[Rec]
 

Egy riporternő és operatőre egy csapat tűzoltót követnek az éjszakában, hogy műsort készítsenek midnennapjaikról. Egyik kiszállásuk azonban rémálommá válik: egy öreg nő megharapja egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek, miközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai ritkítják soraikat.


2007 Jaume Balagueró - Paco Plaza horror, thriller 565 3,7
[Rec] 2 (2009)

[Rec] 2
 

Ha azt hitted, hogy már mindent láttál, hogy a borzalomnak vége van, akkor gondold újra! A nagysikerű spanyol horrorfilm második része ugyanis ott folytatódik, ahol az első véget ért. Negyedórával az előzmények után a hermetikusan lezárt házba néhány állig felfegyverzett kommandós érkezik egy orvos vezetésével, aki vérmintát szeretne venni a fertőzést elindító lánytól. A vérszomjas zombiktól hemzsegő épületben azonban hamarosan ennek a csapatnak is a túlélésért kell küzdenie, miközben további kellemetlen meglepetésekkel is kénytelenek szembesülni.


2009 Jaume Balagueró - Paco Plaza horror, thriller 268 2,9
[REC]³ Génesis (2012)

[REC]³ Génesis
 

Egy vidám esküvő veszi kezdetét, ahol szól a zene, öröm van és mindenki a boldogító igent várja. Még az esküvő előtt az egyik vendéget megharapja egy kutya, amitől az illető beteg lesz és a tünetei mondhatni eléggé furcsán mutatkoznak rajta. A pár esküvőjének napja nem a megszokott ütemben zajlik, hanem szörnyűséggé válik és egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.


2012 Paco Plaza dráma, horror, thriller 74 2,3
[REC] 4: Apocalipsis (2014)

[REC] 4: Apocalipsis
 

Ángela Vidal,a rátermett fiatal televíziós riporter 2007-ben egy csapat kommandóssal lépett be az ominózus épületbe, testében a démoni fertőzéssel. Ezt követően egy tartályhajóra került, melyet speciálisan úgy szereltek fel, hogy alkalmas legyen karanténnak.


2014 Jaume Balagueró horror, thriller 28 2,5