Batman-filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Batman (1943)

Batman
 

A rajongók kedvenc hőse egy velejéig romlott őrült tudóssal kerül szembe. Az Egyesült Államok ellen szőtt nagyszabású összeesküvés megakadályozásában most is segítségére van Robin és Alfred, valamint Batman számíthat Bruce barátnőjének önfeláldozó barátságára is.


1943 Lambert Hillyer akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 13 3,5
Batman and Robin (1949)

Batman and Robin
 

A dinamikus duónak ezúttal a Varázsló nevű titokzatos ellenséggel kellett szembeszállnia, aki lopott eszközeivel mindenféle trükkös dologra volt képes, többek között láthatatlanná válni, vagy járműveket irányítani 50 mérföldes körzetben. Először tűnt fel a vásznon izgága fotóriporterként Vicky Vale (Jane Adams), akit kíváncsisága folyton veszélybe sodort, állandó plusz munkát adva ezzel hőseinknek.


1949 Spencer Gordon Bennet akciófilm, kalandfilm 23 3,0
Batman Dracula (1964)

Batman Dracula
 


1964 Andy Warhol dráma 10 1,4
Batman (1966)

Batman
Batman - A mozifilm

Batman és Robin szembeszáll Jokerrel, Pingvinnel, Rébusszal és Macskanővel, akik egy titkos találmány segítségével tartják rettegésben a világot.


1966 Leslie H. Martinson akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 59 3,1
Batman Fights Dracula (1967)

Batman Fights Dracula
 


1967 Leody M. Diaz vígjáték 3 ?
Batman (1989)

Batman
Batman - A denevérember

Bruce Wayne, a kilenc éves kisfiú kénytelen végignézni jómódú szülei brutális meggyilkolását. A borzasztó élmény hatására megfogadja, hogy egész életében harcolni fog a gonosz ellen. A felcseperedő fiatalember, kihasználva a szüleitől örökölt vagyon adta lehetőségeket, mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását és képességeit, s így a legelképesztőbb módokon szálljon szembe a bűnözőkkel. Régi ellensége, Joker sötét terveket forral Gotham város lakói ellen, azonban Batman állandó rajtaütései sorra meghiúsítják ezeket. Vicki Vale-t, a gyönyörű fotóriportert gyengéd szálak fűzik Gotham híres, jólelkű milliomosához, a felnőtt Bruce Wayne-hez. Amikor leszáll az éj, s előmerészkednek Gotham bűnözői, Bruce Wayne Batman képében ered a nyomukba.


1989 Tim Burton akciófilm, fantasy 1130 3,9
Alyas Batman en Robin (1991)

Alyas Batman en Robin
 


1991 Tony Y. Reyes akciófilm, krimi, musical, ... 2 ?
Batman Returns (1992)

Batman Returns
Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek - és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.


1992 Tim Burton akciófilm, fantasy 886 3,5
Batman: Mask of the Phantasm (1993)

Batman: Mask of the Phantasm
Batman: A rém álarca

Bruce Wayne egy régi szerelme, Andrea Beaumont visszatér Gothambe, és újrakezdik kapcsolatukat, a férfi pedig ennek kapcsán visszaemlékszik fiatal éveire, és átalakulására Batmanné. Közben a város gengszterfőnökeit gyilkolni kezdi egy sötét figura, akit összetévesztenek Batmannel, és akit így üldözni kezd a rendőrség. Ráadásul az ügybe belekeveredik Joker is.


1993 Bruce W. Timm - Eric Radomski animáció, krimi, szerelmi történet, ... 124 3,9
Batman Forever (1995)

Batman Forever
Mindörökké Batman

Gotham City épp csak megszabadult a rátelepedő bűnözőktől, máris itt van az új ellenség a kétarcú Tommy Lee Jones és a vicsorgó Jim Carrey személyében. Persze Batman sem ül karba tett kézzel. Nem csak a felszerelése, autója, fegyverei újultak meg, hanem két segítőtársa is akadt: Robin (Chris O'Donell) és a gyönyörű doktornő (Nicole Kidman). Még több látvány, még nagyobb kalandok és még hatalmasabb harc a gonosz ellen - Mindörökké Batman!


1995 Joel Schumacher akciófilm, fantasy 843 2,7
Batman & Robin (1997)

Batman & Robin
Batman és Robin

Hideg borzongás lett úrrá Gotham City-n, jeges rémület szorítja össze a városlakók szívét. És mint már annyiszor, az elkeseredett emberek egyetlen reménye a magányos éjjeli igazságosztó, aki a derengő hold fényében elindul a város felé... Batman azonban most egy fürge motoros, Robin kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Jégcsappal és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal, akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.


1997 Joel Schumacher akciófilm, fantasy, sci-fi 800 2,2
SubZero (1998)

SubZero
Batman & Mr. Freeze: SubZero

Mr. Freeze elrabolja Gordon felügyelő lányát, Barbarát, azaz Batgirlt, hogy donorként használva őt, megmentse feleségét.


1998 Boyd Kirkland akciófilm, animáció, fantasy, ... 30 3,7
The Batman Superman Movie: World's Finest (1998)

The Batman Superman Movie: World's Finest
Batman és Superman - A film

Batman, Superman, Joker és Lex Luthor méri össze erejét minden idők legkirobbanóbb szuperhős kalandjában. Mikor Joker Lex Luther segítségét kéri ördögien gonosz tervének megvalósításához, Metropolis városának csak úgy marad esélye a túlélésre, ha Batman és Superman egyesült erővel száll szembe ellenségeikkel. Hőseink vajon képesek-e lesznek félretenni nézeteltéréseiket, hogy gátat vessenek a pokoli páros bűnös üzelmeinek?


1998 Masuda Toshihiko animáció 59 3,4
Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

Batman Beyond: Return of the Joker
 

40 év múlva Bruce Wayne egy visszavonultan élő öregember, aki egy középiskolásnak adta át a köpenyt és az azzal járó felelősséget. Ám az évtizedek óta halottnak hitt Joker látszólag visszatér, és újra őrült ámokfutásba kezd. Miközben az új Batman próbálja útját állni, felsejlik a múlt, és megtudjuk, milyen tragikus események vezettek a Joker halálához, és Robin megőrüléséhez...


2000 Curt Geda akciófilm, animáció, sci-fi, ... 68 3,8
Batman: Dead End (2003)

Batman: Dead End
 

Batman vs Alien vs Predator


2003 Sandy Collora akciófilm, rövidfilm, thriller 168 3,6
Batman: Mystery of the Batwoman (2003)

Batman: Mystery of the Batwoman
Batman: Batwoman rejtélye

Az illegális fegyverkereskedők bűnbandája sötét terveket forral. Azt azonban még nem tudják, hogy új szuperhős érkezett Gotham Citybe, aki nem nézi jó szemmel a gonosz vállalkozást, ő Batwoman! Egy a bökkenő: Batman még csak nem is sejti ki lehet ez a titokzatos idegen! Egy fergeteges akció közben kell rájönnie, az új szuperlény nem ellenség, hanem szövetséges.


2003 Curt Geda - Tim Maltby akciófilm, animáció, fantasy, ... 31 2,8

Chase Me
 

Egy unalmas parti után Batman végigkergeti Macskanőt a fél városon...


2003 Curt Geda akciófilm, animáció, rövidfilm 30 3,2
The Death of Batman (2003)

The Death of Batman
 


2003 Donald Lawrence Flaherty akciófilm, rövidfilm, thriller 33 1,2
Grayson (2004)

Grayson
 

Rajongók által készített áltrailer egy Batman-filmhez, amiben Robin veszi át a Sötét Lovag helyét.


2004 John Fiorella akciófilm, rövidfilm, sci-fi 6 ?
Batman Begins (2005)

Batman Begins
Batman: Kezdődik!

Más jövőt képzelt magának. Bruce Wayne milliomosok gyerekeként élte boldog életét, ám szülei brutális meggyilkolása után elhagyja Gothamet, és fiatal éveit vándorlással tölti. A felnövekvő Bruce (Christian Bale) a Távol-Kelet misztikus titkait tanulmányozza, olyan vidékekre jut el, ahova előtte még kevesen; edzi magát, felkészül. Azután visszatér Gotham Citybe. Egyetlen célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon, minden erejével, eszével és különleges technikai felszerelésével védje az ártatlanokat és harcoljon a gonoszság ellen. A város árnyékba borult utcáin felbukkan a maszkos lovag, a rejtélyes, megfoghatatlan idegen, aki denevérként szeli ketté az éjszakai eget: Batman! A jóságnak szüksége van a gonoszra: a világos oldalra a sötétségen át vezet az út.


2005 Christopher Nolan akciófilm, dráma, krimi, ... 1447 4,0
The Batman vs Dracula: The Animated Movie (2005)

The Batman vs Dracula: The Animated Movie
Batman és Dracula

Miközben Gotham City a sötétség leple alatt alszik, két legendás figura szárnyra kap. Az egyikük a várost vámpírhadsereggé változtatja, a másik minden tőle telhetőt megtesz, hogy megakadályozza ezt a rémtettet. De Drakula nem közönséges ellenség: természetfeletti erővel bír, villámgyors, és képes a gondolatokat irányítani. Ezzel szemben a Sötét Lovag hipermodern eszközarzenálja ellenére is halandó ember, így kettejük összecsapása örökre Batman szárnyát szegheti. A két főhős mellett olyan kedvencek is szerepelnek, mint Joker, Pingvin és a sorozatban elsőként felbukkanó Vicky Vale, nem mondható hát más, mint hogy ez az egész estés rajfilm vérfagyasztóan nagyszerű!


2005 Brandon Vietti - Kim Seung Eun - Michael Goguen - ... akciófilm, animáció, horror, ... 57 2,7
Batman: Gotham Knight (2008)

Batman: Gotham Knight
Batman: Gotham lovagja

A látványos kalandok során a szemünk előtt válik Batman zöldfülű igazságosztóból Sötét Lovaggá. A Denevérember szembeszáll a félelmetes Madárijesztővel, az eszelős Gyilkos Krokkal és a soha nem vétő Lövésszel. A nagyszerű animátorok által alkotott lélegzetelállító víziókban Batman egyszerre ember és legendás szuperhős.


2008 Aoki Yasuhiro - Higashide Futoshi - Kubooka Toshiyuki - ... akciófilm, animáció 177 3,1
The Dark Knight (2008)

The Dark Knight
A sötét lovag

A bűn elleni harc sosem ér véget. A tét egyre nő. A kockázat egyre nagyobb. És néha egy-egy pillanatra úgy tűnhet: azok, akik az igazságot szolgálják, egyszer elérhetik céljukat. Batman (Christian Bale) valamint két társa, egy rendőr (Gary Oldman) és egy ügyész (Aaron Eckhart) mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker (Heath Ledger). A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.


2008 Christopher Nolan akciófilm, dráma, krimi, ... 1758 4,3
Superman/Batman: Public Enemies (2009)

Superman/Batman: Public Enemies
Superman/Batman: Közellenségek

Az USA új elnöke, Lex Luthor, vadászatot hirdet Supermanre, miután meggyőzi a népet, hogy egy Föld felé közelgő kriptoni meteorit sugárzása befolyásolja a viselkedését, és így veszélyt jelent másokra és magára is. Superman Batman segítségével próbálja tisztázni magát, és eltávolítani Luthort a Fehér Házból.


2009 Sam Liu akciófilm, animáció, fantasy 80 3,3
Batman: Under the Red Hood (2010)

Batman: Under the Red Hood
Batman Piros Sisak ellen

Gothamben felbukkan egy új, vöröscsuklyás igazságosztó, aki azonban Batmannel ellentétben nem riad vissza a bűnözők életének kioltásától sem. Ahogy a Sötét Lovag beleveti magát a nyomozásba, rájön, hogy mindennek hátterében egy öt évvel ezelőtti tragédia áll, ami életének legnagyobb kudarca volt: a Joker kegyetlenül meggyilkolta Robint.


2010 Brandon Vietti akciófilm, animáció 131 3,9
Superman/Batman: Apocalypse (2010)

Superman/Batman: Apocalypse
Superman és Batman

Egy kriptonit meteoresővel együtt egy űrhajó is becsapódik a gothami kikötőbe. Utasa egy fiatal és rémült lány, aki Superman unokahúgának vallja magát - az Acélember azonnal bizalmába fogadja, de Batman már szkeptikusabb, és valamiféle sötét tervet sejt a háttérben.


2010 Lauren Montgomery akciófilm, animáció, fantasy 56 3,3
Batman: Year One (2011)

Batman: Year One
Batman: A kezdet kezdete

Bruce Wayne hosszú évek után tér vissza Gothambe, James Gordont pedig most helyezik át az ottani rendőrséghez. Előbbit múltjának démonai hajtják, utóbbi a korrupcióval kénytelen szembenézni. Mindketten a maguk módján veszik fel a harcot, és útjaik végül összetalálkoznak.


2011 Lauren Montgomery - Sam Liu akciófilm, animáció, dráma, ... 108 3,7
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
Batman: A sötét lovag visszatér, 1. rész

Újabb éjszaka ereszkedik le Gotham Cityre, és a sötétséggel együtt a bűn és a gonoszság is előbújik az árnyak közül. Batman és a többi nemes szuperhős emléke már rég megfakult; most mindent az erőszak és a kétségbeesettség ural. Ám történik valami, ami jelentős változást indít el: amikor a rehabilitált Harvey „Kétarcú” Dent a tisztességes élet helyett a bűnt választja, az idős és elgyötört Bruce Wayne újra felölti a maszkját és a köpenyét. A DC Comics komor hangulatú, legendás képregénye feledhetetlen összecsapásokkal, lenyűgöző üldözésekkel és az emberiség számára a jobb holnap ígéretével elevenedik meg a képernyőn, mert a bűnözőknek nincs hová rejtőzniük, amikor a sötét lovag visszatér.


2012 Jay Oliva akciófilm, animáció 190 3,9
The Dark Knight Rises (2012)

The Dark Knight Rises
A sötét lovag: Felemelkedés

Nyolc évvel azután, hogy Batman magára vállalta Kétarc bűneit, egy új terroristavezér veszi át az irányítást Gotham felett. A sötét lovag ismét felbukkan, hogy megvédje a várost, ami ellenségének nyilvánította.


2012 Christopher Nolan akciófilm, dráma, krimi, ... 1200 4,0
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)

Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
Batman: A sötét lovag visszatér, 2. rész

10 év után Batman visszatért, és megszabadította Gothamet annak legnagyobb, fojtogató bűnbandájától, de most új kihívásokkal kell szembenéznie. Szintén sokéves szunnyadás után újra felbukkan legveszélyesebb ellensége, a Joker, a kormány pedig úgy dönt, a maszkos igazságosztók nemkívánatosak többé, és be akarja szüntetni a sötét lovag tevékenységét - Superman segítségével, akinek a III. világháború kitörésének lehetősége is ott lebeg a feje felett.


2013 Jay Oliva akciófilm, animáció 170 4,0
LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (2013)

LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite
LEGO Batman: A film

Az Év embere díjátadó gálája, amelyet Bruce Wayne tiszteletére rendeztek, gyorsan káoszba fullad, amikor Joker válogatott gonosztevőkkel, köztük Rébusszal, a Macskanővel és Kétarccal az oldalán beront a helyszínre. A Sötét Lovag akcióba lendül, hogy elcsípje a hívatlan vendégeket, de egy bűnöző észrevétlen marad – Lex Luthor és az ő titkos fegyvere, amely örökre felboríthatja a hatalmi egyensúlyt Gothamban: a Dekonstruktor! Lehet, hogy Lex Luthor és Joker gátlástalan párosa túl nagy falatnak bizonyul Batman és Robin számára?


2013 Jon Burton akciófilm, animáció 45 3,0
Batman: Assault on Arkham (2014)

Batman: Assault on Arkham
Batman: Az Arkham ostroma

Az animációs filmben Batman ellenségeinek jó része feltűnik, de a bábmester szerepét ezúttal is a Joker játssza majd, aki egy bombát rejtett el valahol Gotham városában. Batmannek meg kell mentenie az ártatlan lakosságot, miközben a Suicide Squad (Deadshot, Harley Quinn és sokan mások) nem fogja megkönnyíteni a dolgát… vagy talán mégis?


2014 Ethan Spaulding - Jay Oliva akciófilm, animáció, krimi 81 3,4
Son of Batman (2014)

Son of Batman
Batman fia

Miután Deathstroke szinte a semmivel teszi egyenlővé az Árnyak Ligájának templomát, Talia al Ghul úgy dönt, Gotham városába viszi eddig titokban nevelt fiát, Damient, hogy bemutassa apjának, a Denevérembernek.


2014 Ethan Spaulding akciófilm, animáció, kalandfilm 56 3,2
Batman Unlimited: Animal Instincts (2015)

Batman Unlimited: Animal Instincts
Batman határtalanul: Féktelen ösztönök

Gotham Cityben ostromállapot uralkodik, és az ezt kiváltó bizarr bűnügyi sorozatnak csak a világ legnagyszerűbb detektívje, Batman képes végére járni. A rejtélyes nyomok nem máshoz, mint a Pingvinhez vezetnek, valamint annak állatok által megihletett gonosztevő-kommandójához Ezüsthátúval, Gepárddal, Gyilkos Krokkal, valamint a titokzatos ManBattel.


2015 Butch Lukic akciófilm, animáció, kalandfilm 19 2,5
Batman Unlimited: Monster Mayhem (2015)

Batman Unlimited: Monster Mayhem
Batman határtalanul: A szörnyek keringője

Gotham City gonosztevői Halloween éjszakáján előbújnak rejtekeikből, hogy véghezvigyék ördögi terveiket. Batmannek és társainak minden erejükre szükségük van, ha meg akarják állítani őket.


2015 Butch Lukic akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 15 2,3
Batman vs. Robin (2015)

Batman vs. Robin
Batman kontra Robin

Gotham City árnyékos oldala nem gyereknek való hely, ám Damian Wayne nem akármilyen gyermek. Robin álcája mögé rejtőzve elképesztő és gyakorta felelőtlen kalandokba bocsátkozik apja oldalán, aki nem más, mint Batman. A fiú egy bűneset helyszínét kivizsgálva ismerkedik meg egy titokzatos figurával, Talonnal, aki Gotham legmélyebb bugyrain át egy titkos társasághoz, a Baglyok Bíróságához vezeti őt, s e találkozás örökre megváltoztatja az életét.


2015 Jay Oliva akciófilm, animáció, kalandfilm 51 3,5
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Gotham City rettentő, igazságtevő hősét aggasztja, miféle következményekkel járhat egy isteni erejű szuperhős kontrollálatlan ténykedése, így szembeszáll Metropolis városának köztiszteletben álló megmentőjével, mialatt a világot megosztja a kérdés, hogy milyen hősnek is van helye az emberiség oldalán. És míg Batman és Superman egymással van elfoglalva, új fenyegetés üti fel a fejét, ami minden korábbinál nagyobb pusztítást ígér...


2016 Zack Snyder akciófilm, dráma, fantasy, ... 485 2,7
Batman: Bad Blood (2016)

Batman: Bad Blood
Batman: Az elfajzott

Gotham City egét beborítják a lángok, miközben Batman Firefly-jal, Tuskkal és Killer Moth-tal harcol. De mikor a csatának vége, Batmannek nyoma vész, és csak a titokzatos Batwoman tudja, hol lehet. Most, hogy a Sötét Lovag nem felel a segélyhívásra, és a város a káosz szélére sodródik, Éjszárnynak és Robinnak kockázatos szövetségre kell lépnie Batwomannel és az újonc Batwinggel, hogy együtt leleplezzenek le egy gonosz tervet, melynek az elmekontroll mellett egy félelmetes új gonosztevő, az Eretnek is részét képezi. Ezzel a szuper látványos animációs filmmel izgalmas új fejezetét ismerhetitek meg a DC Univerzumnak, melyben bebizonyosodik, hogy ha Batmanről van szó, akkor az igazságért való harc igazi családi vonás.


2016 Jay Oliva animáció 38 3,3
Batman: Return of the Caped Crusaders (2016)

Batman: Return of the Caped Crusaders
Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek

Batmannek és Robinnak ezúttal egy pokoli szövetséggel kell megküzdenie, ugyanis Pingvin, Rébusz és Macskanő egy galád terven dolgoznak, mellyel árthatnak Gotham város lakosainak.


2016 Rick Morales akciófilm, animáció, kalandfilm 32 3,3
Batman: The Killing Joke (2016)

Batman: The Killing Joke
Batman: Gyilkos tréfa

Miközben Batman megpróbálja kézre keríteni az intézetből megszökött Jokert, a bűnözés bohóchercege a Gordon-család nyomába ered, hogy leszámoljon velük.


2016 Sam Liu akciófilm, animáció, dráma, ... 93 3,3
Batman and Harley Quinn (2017)

Batman and Harley Quinn
Batman és Harley Quinn

Batman és Nightwing összefognak Joker volt barátnőjével, Harley Quinn-nel, hogy megállítsák Méregcsókot és Jason Woodrue-t, vagyis Floronic Mant.


2017 Sam Liu akciófilm, animáció, kalandfilm 37 2,8
Batman vs. Two-Face (2017)

Batman vs. Two-Face
Batman Kétarc ellen

Kétarc, a korábban Harvey Dentként ismert gotham-i államügyész, akinek arca félig eltorzult egy szerencsétlenség következtében, most lecsap a védtelen városra. Az ámokfutást természetesen csak Batman állíthatja meg.


2017 Rick Morales akciófilm, animáció, vígjáték 20 2,5
Batman Ninja (2018)

Batman Ninja
 

Batman, számos szövetségesével és az ellenségeivel együtt, a modern Gotham városából a feudális Japánba települ át.


2018 Mizusaki Junpei akciófilm, animáció 16 2,2
Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Batman: Gotham by Gaslight
 

Egy alternatív, viktoriánus Gothamben Batman nyomozni kezd gyilkosságok sorozata után, melyeknek elkövetője Hasfelmetsző Jack.


2018 Sam Liu akciófilm, animáció, kalandfilm 36 3,6

Scooby-Doo & Batman: The Brave and the Bold
Scooby-Doo és Batman – A bátor és a vakmerő

Mikor Scooby-Doo és a banda olyan ravasz gazemberekbe ütköznek, akik még rajtuk is kifognak, a Sötét Lovag, azaz maga Batman siet a segítségükre. Miután egy megoldatlan ügy a múltjából nem hagyja nyugodni Batmant, és a titokzatos Bíbor Köpeny azzal fenyeget, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett, a Sötét Lovag a Rejtély Rt. segítségét kéri abban, hogy felgöngyölítsék az ügyet. Vajon a csapatmunka elég lesz ahhoz, hogy megoldják a legújabb rejtélyt, és meghiúsítsák a földkerekség leggonoszabb arcainak fondorlatos tervét? Jobb lesz, ha felszereled magad denevérkütyükkel és rágcsálnivalóval, ugyanis egy elképesztően vad és izgalmas hajsza vár rád!


2018 Jake Castorena akciófilm, animáció, vígjáték 13 2,5
Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
 

Batman, Robin és Batgirl szövetkezik a Tini Nindzsa Teknőcökkel, hogy megállítsák Zúzót és Ra's Al Ghult.


2019 Jake Castorena akciófilm, animáció, kalandfilm 7 ?
Batman: Hush (2019)

Batman: Hush
 

A 2003-ban megjelent Hush képregény feldolgozása, amelyben számos híres karakter feltűnik, többek között: Joker, Macskanő, Harley Quinn, Éjszárny. A hangsúly mégis Hushon van, aki a háttérből próbálja tönkre tenni Bruce Wayne (Batman) életét.


2019 Justin Copeland akciófilm, animáció, kalandfilm 39 3,2

Batman: Soul of the Dragon
 

Batman, Bronz Tigris, Lady Shiva és Richard Dragon összefognak, amikor rájönnek, hogy közös . Az őket kiképző mester rejtélyes körülmények között tűnt el évekkel ezelőtt. Amikor egy elátkozott ereklye újra felbukkan, a mesterük körülötti rejtély újból az előtérbe kerül, Batmannek és egykori barátainak a legnagyobb próbát kell kiállniuk, hogy megszerezzék ennek a veszélyes ereklyének az irányítását.


2021 Sam Liu akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 8 ?
Batman: The Long Halloween, Part 1 (2021)

Batman: The Long Halloween, Part 1
 


2021 Chris Palmer (XV) animáció 15 4,0
Batman: The Long Halloween, Part 2 (2021)

Batman: The Long Halloween, Part 2
 


2021 Chris Palmer (XV) animáció 13 3,8
The Batman (2022)

The Batman
Batman

Batman már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat; mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel, Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel, Carmine Falcone-nal és Edward Nashtonnal, Rébusszal. A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik ellenfele.


2022 Matt Reeves (I) akciófilm, dráma, krimi 380 3,7