Lökött testőrök

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Erkan & Stefan (2000)

Erkan & Stefan
Lökött testőrök

Az évszázad washingtoni botránya nemsokára lelepleződik. Alvilági kapcsolatain keresztül és hatalmas összeg fejében egy hamburgi kiadónak sikerül rátennie a kezét egy meglehetősen kompromittáló felvételre, amely az elnök és gyakornoka közötti beszélgetést rögzítette. Azonban éppen a nagy sajtótájékozató előtt, a leleplező kazettát véletlenül kicserélik a kiadótulajdonos lányának japán nyelvleckéjére, aki az egészről mit sem sejtve elrepül Münchenbe táskájában a bizonyítékkal. Amint az apa rájön, hogy mi történt, rögtön megpróbálja felfogadni az elérhető legjobb testőröket, hogy megvédjék a lányát. Azonban a Német Titkosszolgálat és a CIA is a kazettára vadászik; végül éppen az ő közreműködésüknek köszönhetően, Nina őrzésével München két legnagyobb balfácánját bízzák meg: Erkant és Stafant.
A véletlenek folytán mindig úgy adódik, hogy ahová a német és amerikai ügynökök elől menekülő Erkan és Stefan beteszik a lábukat ott többé fű nem nő és kő kövön nem marad. Rombolás és pusztulás kíséri útjukat. A titkosszolgálatok emberei lassan belátják: két vérbeli profival van dolguk.


2000 Michael Herbig vígjáték 19 1,8
Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis (2002)

Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Lökött testőrök 2. - Ördögi kaland

Erkan és Stefan olcsó megbízásokból tengeti életét. Ám egy nap minden megváltozik, amikor egy furcsa, ókori ruhákba öltözött, karddal hadonászó gyönyörű nő bennük látja a világ megmentőjét. A két lökött cimbora kezdetben azt hiszi, hogy az egész nem más, mint egy virtuális játék, ám hamarosan rádöbbennek, hogy Tana hús-vér nő és a világmegmentésének feladata, valamint Tana védelme az ő vállukat nyomja. Nincs mese, a két testőr bátran felveszi a küzdelmet a gonosz erőkkel.


2002 Axel Sand kalandfilm, vígjáték 3 ?
Erkan & Stefan in Der Tod kommt krass (2005)

Erkan & Stefan in Der Tod kommt krass
Lökött testőrök 3. - Haláli hajózás

A müncheni két helyi vagány, Erkan és Stefan hatalmas tudásukat kamatoztatnák, ezért részt vesznek a "Kövér kutya" című népszerű televíziós vetélkedőn. Stefant különösen a hiú műsorvezető, Hardy Flanders bűvöli el, így mikor döntenie kell, a 100000 pénz(?) helyett inkább egy hajóutat választ Hardyval. Erkan természetesen haragszik barátjára, míg az MS Albatros fedélzetén gyilkosság nem történik - ettől ugyanis jobb kedvre derül.


2005 Michael Karen vígjáték 4 ?