A kard mestere

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Da di er nu
Sons of Good Earth


1964 Hu King dráma, háborús film, kalandfilm, ... 1 ?

Xiao ao jiang hu
A kard mestere

Ellopják Kína császárától azt az értékes titkos tekercset, amely a harcművészetekről szól. Egy teljes hadsereg indul a tekercs felkutatására és visszaszerzésére. A kard mestere, a fiatal harcművész szakértő is belekeveredik a dolgokba, s fel kell vennie a harcot egy törvénytelen kínai szektával, valamint a rivális harcművészeti iskolával.


1990 Andrew Kam - Ann Hui - Ching Siu-Tung - ... akciófilm, történelmi film 9 ?

Dung Fong Bat Baai: Fung wan joi hei
A kard mestere 3.: Vöröslő kelet

A harcművészetek birodalmában véres csata dúl a spanyolokkal, akik végül megölik Legyőzhetetlen Hajnalt (Brigitte Lin). Évekkel később Chin (Eddy Ko), a fiatal harcos a spanyol hódítók fogságában eljut a Fekete Sziklához, ahol a gyönyörű, de kegyetlen harcosnő sírjából ellopják a Szent tekercset, amelytől legyőzhetetlenné válnak. A halál küszöbén Chin találkozik Legyőzhetetlen Hajnallal, aki hosszú évek bujkálása után újra harcba száll, hogy rendet tegyen, és nevének becsületet szerezzen.


1992 Ching Siu-Tung - Lee Raymond akciófilm, szerelmi történet, történelmi film 3 ?
Xiao ao jiang hu zhi Dong Fang Bu Bai (1992)

Xiao ao jiang hu zhi Dong Fang Bu Bai
A kard mestere 2.

Ling Wu, a legendás hírű harcművész egy nap úgy dönt, felhagy a harccal és az oktatással, és elköltözik messze a hegyekbe. Mielőtt azonban elutazna, meglátogatja rég nem látott barátait. A helyszínen azonban véres csata fogadja, a harcos amazonok vezetőjét, Ying Ying hercegnőt, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál, elrabolják. Az elrabló az ördögien gonosz Fong leszármazottja, akinek a szektájával évek ezelőtt Ying Ying apja leszámolt. Ling elhatározza, hogy segít a hercegnőnek és kiszabadítja a lány apját a börtön fogságából. Hamarosan azonban Ying Ying és gyermekkori barátja oldalán megdöbbentő felismerés várja.


1992 Ching Siu-Tung - Stanley Tong akciófilm 6 ?