Toy Story

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Toy Story (1995)

Toy Story
Toy Story - Játékháború

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andy-hez...


1995 John Lasseter animáció, kalandfilm, vígjáték 1081 4,1
Toy Story 2 (1999)

Toy Story 2
Toy Story - Játékháború 2.

Ugye mindenki emlékszik még a Toy Story - Játékháború című, korszakváltást jelző rajzfilmre, s abban Woody és Buzz Lightyear szédületes kalandjaira? Hát most itt a folytatás! De minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon...


1999 Ash Brannon - John Lasseter - Lee Unkrich animáció, kalandfilm, vígjáték 783 4,0
Toy Story 3 (2010)

Toy Story 3
Toy Story 3.

Mivel gazdájuk egyetemre készül, Woody, Buzz és a többiek egy óvodába kerülnek, hogy más gyerekeknek is örömet okozzanak. Ám a kis lurkók nem bánnak finoman a játékokkal, így a babák megtervezik a nagy szökést.


2010 Lee Unkrich animáció, kalandfilm, vígjáték 804 4,3
Hawaiian Vacation (2011)

Hawaiian Vacation
Hawaii vakáció

A Toy Story szereplőivel készült rövidfilmben Ken a tökéletes vakációt tervezi Barbie-nak, ám számításaiba hiba csúszik. Woody és a többiek a segítségére sietnek.


2011 Gary Rydstrom animáció, rövidfilm, vígjáték 115 3,8
Small Fry (2011)

Small Fry
A kis krumpli

Ebben a Toy Story-kisfilmben Bonnie gyerekmenüt vesz a gyorsétteremben, s az egyik választható játékfigura, egy kicsinyített Buzz Lightyear észrevétlenül kicseréli magát Bonnie Buzzára...


2011 Angus MacLane animáció, rövidfilm 86 3,7
Partysaurus Rex (2012)

Partysaurus Rex
Buliszaurusz Rex

A Toy Story közönségkedvenc játékdinója hirtelen a fürdőszobai játékok legmenőbb partifigurája lesz, mert kis gazdája ottfelejti őt a kádban.


2012 Mark A. Walsh animáció, rövidfilm 142 3,9
Toy Story of Terror (2013)

Toy Story of Terror
Toy Story: Terror!

Kedvenc játékaink ezúttal egy útszéli motelben találjak magukat, majd egyiküknek nyoma vész. A többiek együttesen indulnak a keresésére, mielőtt még ők is hasonló sorsra jutnának.


2013 Angus MacLane animáció, kalandfilm, rövidfilm, ... 63 3,8
Toy Story That Time Forgot (2014)

Toy Story That Time Forgot
Toy Story: Elfeledett világ

Kedvenc játékaink ezúttal félelmetes dinoszaurusz játékokkal találják szembe magukat.


2014 Steve Purcell animáció, kalandfilm, rövidfilm, ... 47 3,7
Toy Story 4 (2019)

Toy Story 4
Toy Story 4.

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.


2019 Josh Cooley animáció, dráma, fantasy, ... 257 3,9