Csingiling

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Tinker Bell (2008)

Tinker Bell
Csingiling

Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? Abban a kalandokkal és meglepetésekkel teli országban, ahol Csingiling és négy tündértársnője él, az ő feladatuk, hogy tavaszt varázsoljanak a télből. De még ebben a csodálatos világban sem megy minden könnyedén: ha pedig baj közelít, mi segíthet? A hit, bizalom és egy kis tündérpor!


2008 Bradley Raymond animáció, fantasy, kalandfilm 64 3,3
Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)

Tinker Bell and the Lost Treasure
Csingiling és az elveszett kincs

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még szerencse, hogy kalandos kirándulása során olyanokkal is találkozik, akik barátságukkal és bölcsességükkel segítik őt.


2009 Klay Hall animáció, fantasy, kalandfilm 37 3,4
Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010)

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Csingiling és a nagy tündérmentés

Csingiling egy Lizzy nevű kislánnyal köt barátságot, aki mindig is hitt a tündérpor erejében és a mesebeli világban, és világ életében arra vágyott, találkozzon egy tündérrel. A kislány és Csingiling szoros barátságot kötnek, a többi tündér azonban úgy hiszi, Csingilinget rabságban tartják az emberek, így nagyszabású tündérmentő hadművelet veszi kezdetét. Miközben Csingiling egészen más küldetést tűzött ki maga elé: biztonsága kockáztatása árán is, de segít újsütetű ember barátjának, hogy mielőbb kibékülhessen elidegenedett édesapjával. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a mentőakció kudarcba fullad, s így a tündérek egész fajának jövője is veszélybe kerül.


2010 Bradley Raymond animáció, fantasy 48 3,0
Pixie Hollow Games (2011)

Pixie Hollow Games
A nagy tündérverseny

Csingiling és tündértársai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek a nagy versenyen, mint egy fantasztikus és nagyon izgalmas sportesemény, ami csupa tündéri pompa, forgatag és meglepetés. Amikor Rosetta, és az újonc Chloe úgy döntenek, hogy végre megtörik a kerti tündérek legendás vereség sorozatát, a címvédő bajnokcsapat, a vihartündérek bátran állnak elébe a kihívásnak, és ezzel kezdetét veszi minden idők egyik legszenzációsabb versenye. A kerti tündéreknek mélyre kell ásniuk, ha ezúttal végre nyerni akarnak! Te kinek szurkolsz?


2011 Bradley Raymond animáció, fantasy, rövidfilm 19 3,1
Secret of the Wings (2012)

Secret of the Wings
Csingiling: A szárnyak titka

Csingiling és barátai a havas erdőkbe merészkednek, hogy megfejtsék a tündérszárnyak titkát.


2012 Ryan Rowe akciófilm, animáció, fantasy 43 3,4
The Pirate Fairy (2014)

The Pirate Fairy
Csingiling és a kalóztündér

Csingiling visszatér, hogy elkalauzolja a rajongókat Pán Péter mesebeli világába. A Csingiling és a Kalóztündér egy vérbeli tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai tehát útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, amelytől az egész birodalom sorsa függ.


2014 Peggy Holmes animáció, fantasy 40 2,9
Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Csingiling és a Soharém legendája

A tündérek egyike szentül vallja, nem lehet valakit a kinézete alapján megítélni, így hát összebarátkozik egy méretes és rejtélyes teremtménnyel, a Soharémmel. Csingiling nem teljesen biztos abban, hogy ez jó ötlet, de vannak, akik egyesen a rém elfogásán ügyködnek...


2014 Steve Loter animáció, fantasy, kalandfilm 36 3,6