Tremors-sorozat

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Tremors (1990)

Tremors
Tremors - Ahová lépek, szörny terem

Val McKee és barátja Earl Basset éppen elhatározzák, hogy elhagyják Nevada-t, amikor furcsa rengések akadályozzák meg elindulásukat. Egy csinos földrengésszakértő diáklány segítségével rájönnek, hogy a városkát a föld alatt élő, gigantikus, emberevő szörnyek fenyegetik. Megindul a hajsza, hogy legyőzzék a csúszó-mászó földalatti lényeket. Ez a feladat elsőre nem is tűnik túl nehéznek a két barát számára, ám ahogy a harcot megkezdik a szörnyekkel, fokozatosan rájönnek, hogy ellenfeleik nem akármilyen képességekkel megáldott lények. Különleges tulajdonságaik közül az egyik legérdekesebb, hogy a legapróbb rezgéseket is megérzik a föld felszínéről. Így nem csoda, hogy a menekülés előlük szinte lehetetlen...


1990 Ron Underwood horror, vígjáték 490 3,3
Tremors II: Aftershocks (1996)

Tremors II: Aftershocks
Tremors 2. - Ahová lépek ismét szörny terem

Earl (Fred Ward) és Grady (Christopher Gartin) egy olajtársaság felkérésére elvállalja, hogy mexikói telephelyén kiirtja azokat a nagy méretű, féreghez hasonlító földalatti szörnyeket, amelyek megölték az ott dolgozó embereket. Az egyetlen túlélő Kate rájön, hogy ezek a lények még a dinoszauruszoknál is idősebbek, és hihetetlen gyors evolúcióra képesek. Kíméletlen küzdelem indul ember és hüllő között, és a tapasztalt Earl hamarosan belátja, hogy segítségre van szükségük. De hiába érkezik meg bombákkal megrakodva régi barátja, addigra a drabálok új alakot öltenek.


1996 S.S. Wilson akciófilm, horror, sci-fi, ... 153 2,4
Tremors 3: Back to Perfection (2001)

Tremors 3: Back to Perfection
Tremors 3. - Ahová lépek, már megint szörny terem

Ezek az alakváltó, emberevő szörnyetegek már megint a feje tetejére állítanak mindent a nevadai Tökély poros kisvárosában, és az evolúció legújabb egyedére csak a túlélés-specialista Burt Gummer (Michael Gross) jelenthet megoldást! Egy helyi fiatal vállalkozó pár (Shawn Christian és Susan Chuang) segítségével Burt összeméri elképesztő fegyveres tudását a Habzsolók legújabb és leghalálosabb generációjával. Ha Burt és újdonsült társai nem találják meg a módját, hogy megfékezzék őket, akkor a szörnyek, akik miatt Tökély felkerült a térképre, most el fogják törölni a város a föld színéről. A Tremors 3 - Ahová lépek, még mindig szörny terem földet rengető, kirobbanóan izgalmas szórakozást ígér!


2001 Brent Maddock akciófilm, horror, sci-fi, ... 106 1,8
Tremors 4: The Legend Begins (2004)

Tremors 4: The Legend Begins
Tremors 4. - A legenda elkezdődik

Amikor a nevadai Rejection nevű bányászvárosban a munkások egy láthatatlan ragadozónak esnek áldozatul, a bánya tulajdonosa, Hiram Gummer, a Tremors Burt Gummer-ének dédapja, felfogad egy zsoldost, hogy elpusztítsa a húsevő lényeket, mielőtt azok elnyelnék a profitot. Ami ezután következik, az egy totális támadás, melyben a csata előbb mélyen a föld alatt folyik, majd az izgalmas leszámolás Rejection utcáin csúcsosodik ki.


2004 S.S. Wilson akciófilm, horror, sci-fi, ... 65 1,9
Tremors 5: Bloodlines (2015)

Tremors 5: Bloodlines
 

A mutálódáson keresztül ment Graboidok ezúttal Afrikában bukkannak fel, Burt Gummer-nek pedig ismét fel kell vennie a harcot a vérszomjas szörnyekkel.


2015 Don Michael Paul akciófilm, horror, sci-fi 25 2,0
Tremors: A Cold Day in Hell (2018)

Tremors: A Cold Day in Hell
 

Burt Gummernek ezúttal a fagyos északi sarkkörön kell szembe néznie a föld alól támadó szörnyekkel.


2018 Don Michael Paul akciófilm, horror 14 1,9
Tremors: Shrieker Island (2020)

Tremors: Shrieker Island
 


2020 Don Michael Paul akciófilm 8 ?