Az élőhalottak visszatérnek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Return of the Living Dead (1985)

The Return of the Living Dead
Az élőhalottak visszatérnek

Egy hullákat és testrészeket orvosi felhasználásra tároló louisville-i raktárban elszabadul egy rejtélyes vegyszer, a halottak életre kelnek - és ezeket a zombikat még egy fejlövés sem állítja meg!


1985 Dan O'Bannon horror, vígjáték 142 4,0
Return of the Living Dead Part II (1988)

Return of the Living Dead Part II
Az élőholtak visszatérnek 2.

A klasszikus horrorfilmben ismét életre kel a temető, ezrek hullái jönnek elő a sírokból és pokollá teszik a közeli városka életét. Létezésükhöz emberi agyra van szükségük, azzal igyekeznek táplálkozni. Az emberek végső kétségbeesésükben összefogással próbálnak gátat vetni a szörnyűségnek.


1988 Ken Wiederhorn horror, vígjáték 40 3,1
Return of the Living Dead III (1993)

Return of the Living Dead III
Az élőholtak visszatérnek 3.

A történet egy fiatal férfiről szól, aki barátnőjével motorozás közben balesetet szenved. A lány meghal, de a barátja visszahozza őt az életbe egy szigorúan titkos katonai bázison található gáz segítségével. A lány visszatér az életbe, de valami nagyon nincsen rendbe vele...


1993 Brian Yuzna horror 37 2,8
Return of the Living Dead: Necropolis (2005)

Return of the Living Dead: Necropolis
 

Egy csapat tinédzser megkísérli kiszabadítani közös barátjukat egy gonosz vállalat karmaiból. Mikor rájönnek, hogy a vállalat milyen kísérleteket folytat, már késő visszafordulni. Zombik százain kell átküzdeniük magukat, nyomukban az őrökkel.


2005 Ellory Elkayem horror, vígjáték 17 2,5
Return of the Living Dead: Rave to the Grave (2005)

Return of the Living Dead: Rave to the Grave
 

Néhány fiatal talál egy hordó Tiroxin gázt, amit partidrogként használnak. A buli után természetesen zombi lesz belőlük. A zombivá válás időtartama függ a belélegzett Tiroxin mennyiségtől is.


2005 Ellory Elkayem horror, vígjáték 16 2,6