Freaky Friday remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Freaky Friday (1976)

Freaky Friday
Kelekótya péntek

Az iskoláskorú Annabel-t folyton bosszantja édesanyja, Mrs. Andrews, akit rettenetesen dühít lánya kelekótya viselkedése. Anya és lánya egyaránt azon az állásponton vannak, hogy míg saját életük nehéz és küzdelmes, a másiké maga az öröm és felüdülés. Egy látszólag átlagos péntek reggel, egy szokásos panaszáradat közepén arra a gondolatra jutnak, hogy talán meg kellene próbálniuk egymás bőrébe bújni. A nem mindennapi következményekkel azonban egyikük sem számolt...


1976 Gary Nelson fantasy, vígjáték 33 3,8

Freaky Friday
Annabelle legnagyobb kívánsága

Ellen és Annabelle nehezen jönnek ki egymással. Egy nap azonban egy bűvös erejű amulett alapvető változásokat hoz az életükbe. A nem férek a bőrödbe! című vígjáték témájának korábbi feldolgozása Shelley Long és Gaby Hoffmann főszereplésével.


1995 Melanie Mayron fantasy, vígjáték 1 ?
Freaky Friday (2003)

Freaky Friday
Nem férek a bőrödbe

Dr. Tess Coleman és tizenöt éves lánya között mindennaposak a viták. Öltözködés, frizura, zene, férfiak - szinte mindenben eltér a véleményük. Egy csütörtök este a szokottnál is csúnyábban összekapnak. Annát az dühíti fel, hogy anyja nem támogatja rockzenészi ambícióit, az özvegy Tessnek meg az nem fér a fejébe, hogy miért rúgkapál lánya olyan elkeseredetten küszöbön álló új házassága ellen. A veszekedés után azonban történik valami, ami a feje tetejére állítja életüket: két varázslatos kínai szerencsesütemény hatására testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.


2003 Mark Waters fantasy, vígjáték 401 3,1
Freaky Friday (2018)

Freaky Friday
Nem férek a bőrödbe

Katherine Blake és az ő lázadó, 16 éves lánya Ellie, testet cserélnek egy varázs homokóra segítségével. Mikor véletlenül összetörik, találniuk kell egy ugyan olyan homokórát, már ha szeretnék a saját testükben tovább folytatni életüket.


2018 Steve Carr fantasy, musical, vígjáték