Cobra nero

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Cobra nero (1987)

Cobra nero
A Fekete Kobra

A néger nyomozó a kisvárosi terrorista banda nyomában, akik egy fotós nőt üldöznek, aki véletlenül tanúja volt és lefényképezte egyik brutális gyilkosságukat.


1987 Stelvio Massi akciófilm 13 2,8
Cobra nero 2 (1988)

Cobra nero 2
A Fekete Kobra 2.

Robert Malone felügyelőt főnöke Manilába küldi, ahol két ellopott bőrönd egy gyilkossághoz vezeti. A meggyilkolt emberben Malone felismeri a bőröndök tolvaját. Nyomozni kezd, és megtalálja Peggy- t a meggyilkolt lányát, akinek élete veszélyben van. Vigyáznak rá, de a gyilkos bandának sikerül elrabolni 350 iskolás gyerekkel együtt, akiket túszként tartanak fogva. A gyerekek közt van a Manilai rendőrfőkapitány fia is. Malone és társa a főkapitány kegyetlenül küzdenek.


1988 Stelvio Massi akciófilm 7 ?
Cobra nero 3 (1990)

Cobra nero 3
A Fekete Kobra 3.

Robert Malone-t a chicagói rendőrségről kiküldik Manilába, hogy segítsen Greg Duncannek egy bonyolult ügyben, melyben csempészek elloptak a CIA- tól nagy mennyiségű fegyvert. A fegyvercsempészek 20 millió dollárt követelnek. Egy rendőrt, aki közel volt az ügy megoldásához, meggyilkoltak. Malone és Duncan a dzsungel közepén megtalálta táborukat, melyet nagyon őriznek. A lopott fegyvereket keresik.


1990 Edoardo Margheriti akciófilm 5 ?
Detective Malone (1990)

Detective Malone
Black Cobra 4

Robert Malone erőszakos chicagói rendőr, egy Interpol-ügynök csereprogramba kerül, és Manilába küldik. Még a repülőtérre sem érkezik meg, és már bajban van. Az őt támogató ügynöknek sok problémája lesz a partnerével, aki ahelyett, hogy megtanulná tőle nyugodt és tudományos vizsgálati technikákat tanítana rá inkább az erőszakban és a fegyverekben bízik.


1990 Umberto Lenzi akciófilm 3 ?