Sok hűhó semmiért adaptációk

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Much Ado About Nothing
 


1967 Alan Cooke szerelmi történet, vígjáték

Much Ado About Nothing
 


1984 Stuart Burge szerelmi történet, vígjáték 1 ?
Much Ado About Nothing (1993)

Much Ado About Nothing
Sok hűhó semmiért

A napsütötte Dél-Itáliában, míg szünetelnek a csaták, lángra lobbannak a szívek. Don Pedro, Aragónia hercege és csapata megjött a csatából, hogy Leonato vidéki kúriáján töltsön egy felhőtlen hónapot. Egyik kísérője, Claudio rögtön szerelmes lesz Leonato szépséges lányába. Elválaszthatatlan cimborája, Benedek viszont megveszekedett nőgyűlölő: legújabb célpontja a makrancos Beatrice, aki hasonlóképpen érez a férfinem iránt. Bár a nyelvük kardéles, a lelkük mézédes - a két egymásnak teremtett pár egymásra talál. A kellemes együttlétet azonban megzavarja Don Juan, a herceg öccse, aki álnok terveket szövöget, s elég egy rosszindulatú ármány, a harcban edzett barátság kis híján véres párbajba torkollik. De minden jó, ha jó a vége.


1993 Kenneth Branagh szerelmi történet, vígjáték 487 4,1

Much Ado About Nothing
Sok hűhó semmiért

Beatrice igazi huszadik századi karrierista nő: egy esti tévéműsor vezetője, elismert médiaszemélyiség, a szerelemmel azonban nincs szerencséje. A csatorna vezetői egy napon úgy döntenek, új férfi műsorvezetőre van szükség mellé a képernyőn a részeges és öreg régi helyett. Másnap a stúdióba Beatrice egykori szerelme, Benedict sétál be mosolyogva hogy megkezdje első munkanapját. A sármos férfi három éve elcsábította Beatricét, majd egy sms-el eltűnt életéből egyik napról a másikra. A nézők megszeretik a duó új tagját is, a felvétel szüneteiben pedig Beatrice gyilkos pillantásai, Benedikt machós megjegyzései és kettőjük vérre menő szócsatái a stáb körében is elképesztő nézettséget produkálnak.


2005 Brian Percival dráma, szerelmi történet, vígjáték 6 ?

Much Ado About Nothing
 


2010 Brandon Arnold dráma, szerelmi történet, vígjáték
Much Ado About Nothing (2012)

Much Ado About Nothing
Sok hűhó semmiért

Shakespeare klasszikusának modern elbeszélése két szerelmespárról, akik eltérő módon és szavakkal közelítenek a romantika felé.


2012 Joss Whedon dráma, szerelmi történet, vígjáték 23 3,6

Much Ado About Nothing
 


2013 Bob Francesconi - David Stern vígjáték