Éjszaka a múzeumban

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Night at the Museum (2006)

Night at the Museum
Éjszaka a múzeumban

A New York-i Természetrajzi Múzeum kiállító csarnokai telis-tele vannak csodás látnivalókkal: őskori szörnyek csontvázaival, ókori relikviákkal, kitömött afrikai ragadozókkal, barbár harcosok és legendás történelmi alakok viaszmásaival - ott állnak örök mozdulatlanságba dermedve, és jámboran tűrik, hogy a látogatók megbámulják őket. Ám egy éjszaka a múzeum új éjjeliőre rájön, hogy éjszaka a kiállítási tárgyak életre kelnek, és amit művelnek, mindennek nevezhető, csak jámbornak nem.


2006 Shawn Levy akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 648 2,9
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Éjszaka a múzeumban 2.

Az időközben egy sikeres találmányának köszönhetően éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a washingtoni Természettudományi Múzeum kitömött vagy viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Amerikai Nemzeti Történelmi Múzeumba, ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével - ahogy azt az első részből már mindenki jól tudja - éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra elemlámpát ragad, hogy megmentse hű cimboráit.


2009 Shawn Levy akciófilm, fantasy, vígjáték 362 2,6
Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Night at the Museum: Secret of the Tomb
Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka

Larry, a múzeumőr hátrahagyja New Yorkot és London felé veszi az irányt, hogy megakadályozza az életre hívó varázslat végleges eltűnését.


2014 Shawn Levy fantasy, kalandfilm, vígjáték 109 2,6