Ong Bak

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Ong-bak (2003)

Ong-bak
Ong-bak - A thai boksz harcosa

Muay Thai, azaz fegyvertelen önvédelem. Egy thai faluban egy sötét éjjelen valaki ellopja a helyi Buddha-szobrot, hogy ezzel a kinccsel járjon kedvében a bangkoki maffia kegyetlen vezérének. Ting (Tony Jaa), a falu fiatal harcosa, a félelmetes muay thai bokszbajnok elindul élete nagy kalandjára, a nagyvárosba, hogy halálos könyökcsapásaival és térdrúgásaival visszaszerezze a becses Ong Bak-szobrocskát.


2003 Prachya Pinkaew akciófilm, harcművészeti film, kalandfilm 254 3,4
Ong bak 2 (2008)

Ong bak 2
Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja

Tien (Tony Jaa) nemesi családba született fiú, akinek 10 évesen végig kellett néznie szülei brutális lemészárlását. Ekkor Tien az utcára került, ahol egy csapat tolvaj lett az új családja. Megtanították túlélni a nyomorúságos körülmények közt, lopni, hogy legyen mit ennie, és harcolni, hogy meg tudja véldeni magát, ha elkapnák. Amikor meghallja, hogy lovagi torna indul, hogy a győztes Lord Rachasana, a szülei gyilkosa alatt szolgálhasson, a bosszúszomja Tien is elindul a versenyen. Miután sikerrel veszi az akadályokat, közel kerül a gyilkoshoz, és elkezdi tervezni, hogy visszavághasson sérelmeiért.


2008 Panna Rittikrai - Tony Jaa akciófilm, harcművészeti film 91 2,8
Ong Bak 3 (2010)

Ong Bak 3
Ong Bak 3. - A leszámolás

Az Ong Bak legendája ott folytatódik, ahol az Ong Bak 2. - A bosszú, befejeződött. Tien elvesztette legendás harci képességeit és szeretett nevelőapját. Egyedüli szerencséje az, hogy Pim és Mhen megmentik, és különleges hatalmukat felhasználva visszahozzák a halálból. Ettől kezdve Tien rendkívüli módon megváltozik, és kíméletlen elszántsággal kezdi meg a felkészülést ellenségei ellen. Érzi, hogy közeleg a végső összecsapás ideje. Vajon képes lesz-e Tien egyedül legyőzni az aranypáncélos királyi testőrt, a rejtélyes feketeruhás gyilkosokat, valamint a brutális Bhuti Sangkát is?


2010 Panna Rittikrai - Tony Jaa akciófilm, harcművészeti film 41 1,8